השכרת רכב לROAD TRIP בפורטלנד
-
שלום
אני מעוניין לשכור רכב בפורטלנד (עדיפות לשדה התעופה) מה-5.9 ועד 29.9.
המבחר המוצע (שמצאתי) בפורטלנד קטן בהרבה מזה של סיאטל למשל ועוד הרבה יותר מזה של סאן פרנסיסקו.
המחירים בפורטלנד הם הגבוהים ביותר וגם בסיאטל הם בערך 50% יותר מאלו של סאן פרנסיסקו.
זה נראה שגם אם אני מסכים לשלם 50$ נוספים ליום בפורטלנד לעומת סאן פרנסיסקו, אני לא מוצא למשל רכב כמו ג’יפ גרנד צ’ירוקי בפורטלנד.
בסיאטל אני מוצא מבחר דומה לזה של סאן פרנסיסקו אבל כאמור במחירים גבוהים והרבה ועדיין יש לי כמעט 3 שעות נהיגה לפורטלנד.
1. אם אני שוכר בSF אני משלם פעמיים 10.5 שעות “נסיעה מיותרת” (מסנטה קרוז)?.
- אם אני טס לפורטלנד אני מעריך את זמן הנסיעה הטיסה והחלפת המכוניות ב6 שעות בכל כיוון. כמו כן (מבחר דל של מכוניות להשכרה בפורטלנד * מחיר גבוה בהרבה)
- אם אני טס לסיאטל אני מעריך את זמן הנסיעה הטיסה והחלפת המכוניות ב9 שעות בכל כיוון. כמו כן מחיר גבוה בהרבה מזה של סאן פרנסיסקו.
יש למישהו רעיון לפיתרון?
האם אני מפספס משהו?
-
@dregev03 אמר:
ם אני טס לפורטלנד אני מעריך את זמן הנסיעה הטיסה והחלפת המכוניות ב6 שעות בכל כיוון. כמו כן (מבחר דל של מכוניות להשכרה בפורטלנד * מחיר גבוה בהרבה) אם אני טס לסיאטל אני מעריך את זמן הנסיעה הטיסה והחלפת המכוניות ב9 שעות בכל כיוון. כמו כן מחיר גבוה בהרבה מזה של סאן פרנסיסקו.
בדקת בפורטלנד בכל האפיקים, גם דרך הסניפים האמריקאים של החברות? דרך HAPPY TOURS? דרך CARRENTALS ( אורן מרום )
-
קודם כל, ממליץ לשכור דרך הסוכנויות הידועות בארץ, כדי שדמי ההשכרה יכלילו את כל הביטוחים הנחוצים לנהג בעל רישיון נהיגה ישראלי.
מחיר השכרת רכב בארה”ב עלו פי שניים ויותר, בגלל חוסר רכבים בחברות ההשכרה שמכרו חלק ארי מהצי שלהן בשנת 2020.
אני צריך רכב לשבוע בוגאס, בדקתי בכל הסוכנויות והמחיר הזול ביותר (60 או 70 אחוז יותר מאשר בתקופה שלפני הקורונה, לצערי) קיבלתי (בשבוע שעבר הזמנתי) בשלמה סיקסט, איני יודע אם לחברת סיקסט יש סניפים בפורטלנד או בסיאטל
הטלפון של שלמה סיקסט: 08-919-0919, לבדוק לא עולה כסף
יש לי נסיון אחד בלבד בחברת סיקסט לפני כמה שנים, בוגאס, שכרתי רכב קטן והפקידים, שהיו נחמדים ביותר, שידרגו אותי ללא תשלום לרכב אחר בכמה קטגוריות מעל זאת שהזמנתי, הרכב היה כמעט חדש
-
@ayeletback אמר:
CARRENTALS
תודה איילת וראובן
גם סוכנת הנסיעות שלי בעבודה ממליצה על סיקסט ושכרתי מהם הרבה מאוד פעמים.
את CARRENTALS אורן מרום לא מצאתי ואילו בhappy tours אני מוצא ניסן פאט׳פינדר בפורטלנד במחיר כמעט זהה לזה של BMW X7 בסיאטל בשלמה סיקסט.
ואין שלמה סיקסט בפורטלנד
-
-
שלמה זה הזכיין של סיקסט בישראל. בארה״ב יש זכיין אחר (אולי אפילו זכיין בכל מדינה) – הם יקראו סיקטס אבל לא שלמה.
אני יצאתי יחסית מאוכזב מהזכיינים של סיקסט בארה״ב. החברות שיותר מסתדר איתן הן אוויס ואלאמו.
-
ראובן, מכיוון שבלית ברירה שכרתי לא דרך זכיינים ישראלים נוכחתי שגם ב HAPPY TOURS וגם באוויס אפשר גם באתר האמריקאי להכליל את כל הביטוחים שצריכים ישראלים, והמחירים לא שונים.
זו לא עדיפות ראשונה , אבל זו אפציה, בתנאי שיודעים מה צריך. -
לא מבין בכלל בצפון מערב. אבל כמה מחשבותה-5 בספטמבר זה יום ראשון שבו יש יותר מגבלות על השכרת רכב . למחרת זה לייבור די שגם בו סניפים קטנים יותר יתכן שיהיו סגורים
שווה לברר זמינות ומחירים לגבי השכרה ב-7 בספטמבר. לא שבהכרח תלכו על זה, אבל קודם כל להבין מה האפשרויות והמחירים
אגב בכללי לייבור דיי מסמל אצל באמריקאים את סוף עונת הקיץ. ובהחלט יש סיכוי שאחריו לפחות חלק מהחברות ישנו תעריפים לטוב, או לרע
אם זה רלוונטי אפשר לנסות לשכור את הרכב בוונקובר שבוושינגטון או באיזור. לא בהכרח יותר זול או יותר מבחר. אבל שווה לבדוק. זו נסיעה שאפשר לעשות אפילו במונית.
אני אוהב להזכיר תמיד שזמן זה כסף. 9 שעות נסיעה / טיסה זה בגדול יום מלא ואולי יותר מזה. כלומר זה יום שבו שילמתם על מחייה, רכב, דלק, וכו’. ובחישוב עקיף זה גם 1:25 מעלות הטיסה, או יום חופש או הרבה דברים אחרים. כלומר השווי של 9 שעות נאמד גם בכמה מאות דולרים. -
תודה לכולם
אבדוק אעבד נתונים ואחזור עם שאלות אם יהיו.
Car rentals לא נראים בבדיקה מהירה זולים יותר
אגב: אני מקבל לגמרי את המשוואה
זמן=כסף
המשוואה שלי לדעתי כוללת עוד ״משתנה״ חשוב ביותר מעבר לכסף וזמן. הפרמטר הוא נוחות*24 ימים
יש הבדל גדול לדעתי בין המכוניות שניתן למצוא בפורטלנד לבין אלו של סיאטל וSF
אבדוק את נושא ה7 לחודש
-
אני יודע, אבל כל פעם שעשיתי בדיקות ישירות באתרים אמריקנים והוספתי את הביטוחים, זה יצא לי סכום גבוה יותר מאשר בסוכנויות בארץ
-
דבר שלמדתי בטיוליי הרבים כולל בטיולי הסקי שלי בצפון אמריקה- עיר גדולה= תחנת השכרה גדולה. יתנו לך שורת מכוניות לבחור מהן בקלאס שבחרת. מבחר גדול, שירות יעיל לרוב. עיר קטנה= תחנת השכרה קטנה עד קטנטנה. כששכרתי רכב באספן או ברינו, השכרת הרכב היתה דלפקון ליד קבלת המזוודות. מקבלים יחד עם ההשכרה מפתח לרכב שסגרו לך מראש, ואז אתה יכול לקבל רכב אמנם מהקלאס, אבל לא תמיד מה שאתה מעדיף. לכן, גם אם זה אומר נהיגה קצת יותר ארוכה, לפעמים שווה לשכור רכב בתחנת השכרה גדולה כמו דנבר או סיאטל ולא בתחנה קטנה יותר כמו אספן או איגל קאונטי (שדה התעופה של וייל). בטיול האחרון זה היה אחד השיקולים, ולכן במקום לטוס לג’קסון או בוזמן (ילוסטון) או לקאליספל (גליישר) שיש שם שדות תעופה, העדפתי לשלב את ההשכרה עם סיאטל. במקרה זה גם קיבלתי תשובה מהירה יותר מאופרן, וגם המחיר היה טוב (לדעתי), כולל שירות כולל. יש לי חיבה לאלאמו. מעת לעת שוכרת גם בנשיונל (חברות קשורות). מצד שני, הנהיגה היתה ארוכה ומייגעת, אבל זה במארג השיקולים הכולל.
-
נסה ב-budget.com. המחיר שלהם ל-intermediate suv יוצא סביבות 68 דולר ליום כולל ביטוחים. אבל ג׳יפים אין להם ב- pdx.
-
תודה
בדקתי ואם הבנתי נכון זה לפחות כפול מ68$ ליום למאזדה CX5.
לאה
חוק האצבע שלך לתחנות השכרה קטנות וגדולות הוא מאוד הגיוני וכנראה עומד במבחן המציאות בהרבה מקרים.
בכל זאת פורטלנד אורגון, זה לא ג’קסון הול ולא קאליפל ולא בוזמאן.
מאוד מפתיע לגלות כמה היצע הדגמים שם מצומצם לעומת סיאטל……….
אנשים טובים
בדקתי את האפשרות לשכור רכב ב-7 לחודש. זה קצת שונה אבל לא משנה ממש את “הממצאים” עד כה.
-
פוסט זה נמחק! -
-
לא רואה בהצעה את הביטוח צד שלישי עד מיליון דולר שנקרא SLI או LSI
-
זה כנראה ה33$ שסומנו ככלולים?

-
זה לא רק גודל התחנהבערים עתירות תיירות נכנסת תמצא היצע גדול יותר מאשר בערים אחרות.
פורטלנד היא הרבה פחות יעד תיירות מסיאטל.
-
ביטוח צד שלישי sli כלול – לא מופיע בצילום מסך…
שים לב שבמסך הפתיחה תכניס את ארץ המגורים ישראל ואז המחירים משתנים פלאים...
-