תעודת מתחסן ישראלית לא מוכרת בשוויץ
-
בשוויץ הברקוד הישראלי לא עובר. והם לא מכבדים. הוכחה על 3 חיסונים. דחוף מה ניתן לעשות?
תודה רותי
-
הם כן מכבדים. מראים את התעודה ואת סוג החיסון וזה מספיק להם. לפחות מהנסיון שלי.
-
@אסנת5555
אני. נמצאת כרגע בשוויץ שני מקומות. ספא סורבנו וגם במסעדה פעם
-
-
-
אין בעד מה, מקווה שבקנטון שאת נמצאת מאפשרים להוציא.
-
זה ממש לא פשוט.
צריך לפני הנסיעה
צריך הוכחת מגורים במקום/תעסוקה וכו.
אני חוששת שהשוויצרים לא ממש יודעים עוד איך ל”אכול” את נושא התיירות +ההנחיות החדשות.
בכל מקרה בנפת טיצינו שבדקתי , שלשה גורמים ענו לי שאין צורך למחוסן בשלישית ועובר אורח/תייר בשוויץ למלא את הטפסים (כנראה אין להם עדיין בכלל, או לא יודעים מה לעשות).
-
כן, נראה שגם כאן יש כמה חורים(#סליחה).
בקישור(לוצרן) שהביאה rincas, כתוב:
In a transitional phase until 10 October 2021, all foreign vaccination certificates (e.g. WHO vaccination certificate) are valid for access to institutions or events requiring a certificate.
כאן כתבו:
Foreigners with a short stay, stay
Stop, establishment or cross-border commuter permit according to Articles 32-35 of the Aliens and Integration Act of 16. December 200513*נאלץ להמתין ולראות מה יצא עם “הסכם ההדדיות” שנחתם עם האיחוד.
-
המצב בשוויץ (אחרי 3 שבועות שם, כרגע חזרתי) הוא כזה:
כפי שאת יודעת הבר-קוד הישראלי מן הסתם לא ניתן לסריקה שם.
יש מי ש"מגדיל ראש" ומכבד את התעודה הישראלית (לפי החיסונים) ויש מי שניצמד לדרישה לסרוק את האישור…
זה נכון למסעדות (יש כאלו ויש כאלו) ולאטרקציות סגורות (מוזיאונים וכו).
יש הרבע בילבול ואת פשוט תלויה בבנאדם שעומד מולך וצריך להחליט.
אם הטיול שלך בנוי על הרבה מקומות סגורים, זו באמת בעיה. אבל אני טיילתי שם כאמור 3 שבועות שלמים והייתי בחוץ רוב הזמן. הסתדרתי מצוין. גם למוזיאונים בברן נתנו לי להכנס. וברוב בתי הקפה (חלק לא - ביקשו שאשב בחוץ).
לי אין פתרון עבורך... רק לבחור אטרקציות פתוחות.
-
-
אפשר לעשות בדיקה(לא בדקתי איזה סוג בדיקה צריך, כתוב באחד הקישורים שהבאתי) וכך תוכלו להכנס לכל מקום שתרצו ללא סירוב.
-
רק שבדיקה שם עולה כמעט כמו טיסה...
-
-
"רק שבדיקה שם עולה כמעט כמו טיסה...”.
- אם לא מאפשרים להכנס ללא הצגת אישור על בדיקה, מה עושים במקרה כזה? לא משלמים ומתפלחים לרכבל?
-
מעדכנת היום ביצענו בדיקה ב -evian צרפת.מגיעים ללא זימון תור בין השעות 14-16 מתקבלת תשובה בשעה 22. הם מתחיבים 23. התשובה תקפה ל7. ימים ועלותה 49 יורו