רכבת אמטרק מבוסטון לניו יורק ומסן פרנסיסקו לבוסטון
-
מכיוון שאנחנו בתקופת קורונה ומטרתנו לצמצם חשיפות כמה שניתן במהלך הטיול אנחנו שוקלים האם לטוס מבוסטון לניו יורק או לנסוע ברכבת
האם מבחינת עלות זול יותר ברכבת או בטיסה?
שאלה נוספת האם הרכבות האלו יש תאים פרטיים ?
ושאלה אחרונה האם יש רכבת מסן פרנסיסקו לבוסטון? (לא מצאתי מידע על זה)
תודה לעונים
-
רכבות מסן פקנסיסקו לבוסטון יש: זה לוקח שלושה ימים ותשע שעות – גוגל מאפס
מחירי הרכבות שונות בתאריכים שונים, כמו הטיסות וגם באיזה מושבים/תא בוחרים. היכנסו לאתר AMTRAK ולאתר של GOOGLE FLIGTHS ותעשו השוואת מחיר של טיסות ורכבות
-
קו California Zephyr נוסע בין קליפורניה (איזשהו פרבר של סן פרנסיסקו, לא התעמקתי) לשיקגו (כ-50 שעות) ומשם צריך קו נוסף לבוסטון (עוד כ-20 שעות). מתאים כהרפתקה או סוג של חווייה , אבל פחות יעיל או נוח.
-
מבוסטון לנ.י. סעו באוטובוס. הכי זול ולא פחות מהיר (תלוי בשעות היום).
בחברת Megabus יושבים אחד במושב. ככה שאם תשבו יחד במושב אחד יהיה לכם מושב ריק מלפנים או מאחור.
אם תגיעו מספיק זמן מראש ותהיו בראש התור תבחרו את המושב הקדמי ביותר (קומה עליונה) ואז יהיה מושב ריק מאחוריכם וכל הנוף לפניכם.
מאד ממליץ, מנסיון רב שנים כולל קורונה.
האוטובוס יוצא מטרמינל South Station בבוסטון ומגיע למערב רחוב 34 במנהטן.
יש עוד חברות משפעילות אוטובוסים בקו זה כמו גריי האונד, פיטר פן וה”סיני”.
-
היי תודה
ניתן להזמין מראש באינטרנט? או שניתן לרכוש כרטיסים רק בתחנה ביום הנסיעה?
ידוע לך לאן האוטובוס מגיע? לאזור פן סטיישן?
-
@123morani אמר:
היי תודה
ניתן להזמין מראש באינטרנט? או שניתן לרכוש כרטיסים רק בתחנה ביום הנסיעה?
צירפתי לינק.
ידוע לך לאן האוטובוס מגיע? לאזור פן סטיישן?
כתבתי בדיוק.
-
תחנת האוטובוסים נקראת:
Port Authority Bus Terminal, כמה בלוקים צפונית לתחנת הרכבת(בשדרה השמינית).
- אפשר להזמין כרטיסים באתר.
או לנסוע ברכבת המהירה מבוסטון לניו יורק.
-
לא מדוייק. תחנת האוטובוס של מגהבס היא ברחוב 32 בין השדרות 11/12. פשוט כך – ברחוב.
יקר להם לשלם כסף לפורט אוט’וריטי.
Our route M22 bus stops at 2 stops between Boston and New York.
The bus sets off from South Station - Gate 13 and drops you off at 34th St b/t 11th Ave and 12th Ave
-
מגהבאס, זה אכן שם, החברות האחרות מגיעות לתחנה ברחוב 41 על השדרה השמינית(שם ירדתי).
-
משתנה. הסיני מגיע, איך לא, לצ’יינה טאון וגם יוצא משם.
בואי נסכים שכולם יוצאים מ South Station בבוסטון (פעם היתה תחנה נפרדת לגריי האונד. נוט אני מור.
-
-
-
מצטער אבל יש לי התייחסות אחרת לגמרי.
לדעתי מי שרוצה לצמצם חשיפות שישאר בארץ.
מי שנוסע עם ״מחשבון חשיפות״ מקלקל את החוויה לדעתי.
אולי צריך להכפיל את ההסתברות לחשיפת קורונה בהסתברות לתאונה?
איזה עוד סיכונים יש? כמה פעמים אפשר להחליק לתהום בסתם שביל בפארק? חבל לקלקל נסיעה…..
שלושה ימים ברכבת לדעתי זה רק אם זו רכבת שידועה כחווייתית
(טרנס סיבירית?) סליחה שאני נכנס קצת באווירה קרבית.
-
-
בבה”כ כתבו:"מטרתנו לצמצם חשיפות”, נשמע די הגיוני – אין צורך להגיב באופן שהגבת(גם ההשוואות לא רלוונטיות).
*הגייזר השפיע עליך?

-
מנסיוני, אוטובוס (לא הסיני) יותר נוח מהרכבת. גם ה”מהירה” איטית. -
*כתבתי שזה וויכוח די ישן.
לכל אחד יש העדפות שונות – ברכבת יש יותר מרחב, לא נתקעים בפקקים בדרך או בכניסה לערים.
ואם אתה רגיל להתנייד בארץ עם רכב, אז נסיעה באוטובוס כנראה תראה לך מאוד אטרקטיבית(לי יש חיבה לרכבות, כבר ציינתי זאת).
*הם* צריכים להחליט.
נ.ב. הנסיעה באטובוס לא יותר מהירה.
-
דרור, ביקשת – קיבלת.
החלפת הסרנים ברכבת הטרנס סיבירית (טרנס מונגולית במקרה שלי, ליתר דיוק) במעבר ממונגוליה לסין.
אירוע הזוי בגלל הרוחב השונה של פסי הרכבת בסין לעומת רוסיה ומונגוליה.

-
-
חושבת שצמצום חשיפות זה דבר לגיטימי בתקופת קורונה ולא דבר שאמור לפגוע בחוויה
אם אני צריכה לבחור בין המתנה של 3 שעות בשדה תעופה ואז טיסה של שעתיים הטיסה ועוד איזה שעה אחרי הנחיתה עד שיצאתי משדה התעופה
לעומת נסיעה ברכבת או אוטובוס ששם אולי יהיה פחות זמן במקום סגור בזמן ההמתנות לפני ואחרי טיסה אז אולי אעדיף זאת
לא חושבת שזה פוגם בהנאה אם נוהגים במשנה זהירות בתקופה הזו , נכון שאמורים לנסוע ולהנות אבל אפשר גם לחשוב צעד או שניים קדימה