חיסון שלישי וכניסה לאירופה.
-
שלום רב,
למישהו יש מושג אם אירופה רואה בחיסון שלישי כמו חיסון שני?
הרבה מדינות מגבילות את תוקף החיסון השני לחצי שנה.
אני תוהה אם החיסון השלישי נחשב בעיניהם כמו חיסון שני מבחינת התוקף.
אשמח למידע או הכוונה (לא הסתדרתי עם האתר היווני בשל מאותגרות קריאה באנגלית).
השאלה היא בדגש על יוון.
תודה מראש לעונים.
-
כאשר יתגברו על הבעיות בהנפקת תעודת החיסון החדשה (הצםי באתר רמזור – יום ד) תוכל להוריד תעודה שעוברת בקוראים באירופה, לפחות באיחוד האירופי.תעודה כזאת תקפה שם בלי שאלות על חיסון שני או שלישי בהסכם ותאום בין ישראל לאיחוד.
-
@Sailor אמר:
כאשר יתגברו על הבעיות בהנפקת תעודת החיסון החדשה (הצםי באתר רמזור – יום ד) תוכל להוריד תעודה שעוברת בקוראים באירופה, לפחות באיחוד האירופי.
כבר יש לי את התו ירוק החדש עם ה QR מקווה שעובד

אבל השאלה שלי היא יותר לגבי הכניסה ליוון ללא בדיקת קורונה לפני.
למחוסנים מנה שנייה עד חצי שנה אחרי החיסון אין צורך
אבל מנה שלישית? (אחרי שעבר חני שנה מאז השנייה)
-
כדי להיכנס למדינות באירופה ואולי בעוד מדינות אתה צריך תעודת קורונה מעודכנת עם QR שמסונכרן עם אירופה וזה יהיה זמין רק החל מה6 לאוקטובר או אחרי. התו הירוק הוא רק לארץ למיטב הבנתי. ברגע שתיהיה לך התעודה המעודכנת תוכל להיכנס למדינות אחרות ולכל מקום שם הדורש קריאת הקוד כמו מסעדות מוזיאונים ועוד.
-
להבנתי העיקרון הוא חצי שנה מאז החיסון האחרון שקיבלת, לא דווקא החיסון השני.
-
ניראה לי התעודת מתחסן שהנפקתי היום תקפה. הבנתי מפורום טיולים שבתעודות החדשות רשום באנגלית בצד משרד הבריאות הישראלי.
-
אבל השאלה שלי היא לגבי כניסה למדינה אירופאית בכפוף לחיסון שלישי אם הוא מחדש את תוקף החצי שנה אחרי החיסון כי עבר חצי שנה אחרי החיסון השני -
@meravshe אמר:
כדי להיכנס למדינות באירופה ואולי בעוד מדינות אתה צריך תעודת קורונה מעודכנת עם QR שמסונכרן עם אירופה וזה יהיה זמין רק החל מה6 לאוקטובר או אחרי. התו הירוק הוא רק לארץ למיטב הבנתי. ברגע שתיהיה לך התעודה המעודכנת תוכל להיכנס למדינות אחרות ולכל מקום שם הדורש קריאת הקוד כמו מסעדות מוזיאונים ועוד.
אז מה, ב 6 לחודש צריך להוריד שוב את התו הירוק החדש כאילו?
כי מישהו אמר לי ש התו הירוק תקף לאירופה אבל בתו עצמו כתוב שלא…
הכל ממש לא מובן..
-
@ kurko1992
התו הירוק לא תקף מחוץ לישראל, תעודת התחסנות חדשה שה-QR שלה תואם את האירופי – תהיה תקפה כאשר ניתן יהיה להפיק אותה (הבטיחו במשך השבוע) -
בוא נפריד
יש את התו הירוק---תקף לתוככי מדינת ישראל, בעברית מופיע תאריך כניסה לתוקף וסיום וכן מספר תעודת זהות- בעברית, ניתן להוריד מהאתר כבר.
את אישור המתחסן- באנגלית, עם מספר דרכון,תאריך החיסון (האחרון) ומספר החיסון.--- את זה יהיה ניתן להוריד רק ביום רביעי מהאתר (אני מקווה).
-
@יונית אמר:
בוא נפריד
יש את התו הירוק---תקף לתוככי מדינת ישראל, בעברית מופיע תאריך כניסה לתוקף וסיום וכן מספר תעודת זהות- בעברית, ניתן להוריד מהאתר כבר.
את אישור המתחסן- באנגלית, עם מספר דרכון,תאריך החיסון (האחרון) ומספר החיסון.--- את זה יהיה ניתן להוריד רק ביום רביעי מהאתר (אני מקווה).
זהו, היה לי מוזר ש האישור מתחסנים עדיין היה בתוקף עד סוף השנה רק.
כנראה ש כמו שאתם אומרים, עוד מעט ישנו את זה ויהיה תקף גם לפי החיסון השני או שלישי לחצי שנה.
לא הבנתי תכלס למה היה עד ה31/12/21, עכשיו אני מבין.
בכל מקרהף תודה על התשובות