פסטיבל בבלגיה ביוני 2022, התעצות
-
דסל 40 ק”מ מהשדה באיינדהובן, יש בתל אביב מקומות במרחק נסיעה כזה מנתב”ג, ולו כדי לעקןף פקקים. -
ידוע לי מה המרחק, קרא את תחילת המשפט בנוגע לזמן ההגעה בטיסת קונקשן של וויזאייר מת”א לאיינדהובן.
-
אני אישית מוכן להמתין 2-3 שעות בקונקשן תמורת כרטיס בשליש או רבע מחיר וגם לטוס יום, יומיים קודם או אחר כך בחזור. מי שלא מוכן צריך לשלם הרבה על הנוחות.גם הנסיעה מבריסל ועוד יותר משרלרואה יקרה בהרבה.
-
דיון סרק
הבחירה של השואל ולא שלכם
כל אחד וההעדפות שלו
אחד יעדיף בכל מקרה ללא קונקשיין
השני יעדיף שעות טיסה נוחות
טיסה ישירה
בלי החלפת רכבות, עם החלפה
יומיים קודם, לוח זמנים מתוקתק
וכן הלאה.
הבחור שאל- קיבל תשובות-מכאן הוא זה שצריך לשקול מול התקציב, הזמן, והעדיפויות שלו את הבחירה שלו.
-
@aljaje אמר:
"הה, הייתי צריך לחפש קונקשיון או משהו כזה?"
לא(!) אלא אם אתה רוצה לבזבז יותר מ-7 שעות כדי להגיע לאיינדהובן, כשהקונקשן לא בכרטיס אחד – סיכון יותר מדי גבוה בעיקר אם אתה רוכש את הכרטיס היום ויכוחים לבטל מקטע טיסה אחד או שניים!
עדיף לטוס ישירות ולא להיגרר בדרכים שעות רבות, כי עדיין תצטרך להגיע מאיינדהובן או מבריסל ל- Dessel.
+ מה שיונית כתבה.
*רק אם אתה מוכן להסתכן, לרכוש עכשיו כרטיס בברסל איירליינס ואם תצטרך לשנות אותו להוסיף עוד 35€ או יותר(נסה להכנס לאתר החברה הגלישה הסלולרית, אולי תראה שמחיר שינוי הכרטיס *לא* עולה 90$, אלא 35€).
פעם אחרונה בדקתי היה עולה 90 USD להחליף תאריך
תכלס עשיתם לי יותר בלגן עכשיו עם כל האפשרויות שנתתם לי חח
אבל נראה מה קורה, אמתין קצת עם הכרטיס טיסה פשוט

-
אין לי מושג איפה כתוב שלשנות מועד טיסה עולה 90$, אולי תלוי בכרטיס שאתה בוחר, באתר החברה כתוב 35€ או 40$.
בכל מקרה אם החלטת לא לקנות כרגע, אז זה לא כל כך משנה.
-
@aljaje אמר:
אין לי מושג איפה כתוב שלשנות מועד טיסה עולה 90$, אולי תלוי בכרטיס שאתה בוחר, באתר החברה כתוב 35€ או 40$.
בכל מקרה אם החלטת לא לקנות כרגע, אז זה לא כל כך משנה.
כנראה שכל יום יש משהו אחר..לפני כמה ימים, היה כתוב 30 או 35 יורו כמו שאתה אומר, לפני יומיים או בערך כאשר פתחתי את האשכול, היה כתוב 90 USD, 2 המקרים עם הכרטיס הכי זול.
גם לפני כמה ימים היו טיסות ישירות מפה לבלגיה ו מתי שפתחתי את האשכול היו רק עם עצירה דרך צרפת או גרמניה אן אני זוכר נכון…
לא בדקתי שוב בנתיים מה יש, ברגע שאחליט מתי אני קונה, אבדוק.
-
שני דברים-
1. לדעתי לפחות, כדאי לחכות יותר קרוב לפסטיבל עם כךקנית כרטיס
2. חכה שאתר הפסטיבל יתעדכן. רוב הפסטיבלים רק מתחילים להתארגן, כשהאתר יהיה מעודכן כנראה יהיה חלק של דרכי הגעה ואז תוכל לראות מה הפסטיבל מציג בתור אופציות הגעה, ואם הוא מציע משהו מיוחד. הרבה פסטיבלים מציעים אוטובוסי פסטיבל למשל, ואם לא, הוא יגיד לך איך להגיע, ואז תוכל לתכנן טוב יותר איפה לנחות
ואני לא מדבר בכלל על ליינאפ, שניצנים שלו יגיעו לרוב הפסטיבלים רק עוד חודשיים. אבל אחרי שנתיים בלי עונת פסטיבלים, הולך להיות קיץ מה מדהים בגזרה הזו. אני בונה על זיגט
-
@תומר אמר:
שני דברים-
1. לדעתי לפחות, כדאי לחכות יותר קרוב לפסטיבל עם כךקנית כרטיס
2. חכה שאתר הפסטיבל יתעדכן. רוב הפסטיבלים רק מתחילים להתארגן, כשהאתר יהיה מעודכן כנראה יהיה חלק של דרכי הגעה ואז תוכל לראות מה הפסטיבל מציג בתור אופציות הגעה, ואם הוא מציע משהו מיוחד. הרבה פסטיבלים מציעים אוטובוסי פסטיבל למשל, ואם לא, הוא יגיד לך איך להגיע, ואז תוכל לתכנן טוב יותר איפה לנחות
ואני לא מדבר בכלל על ליינאפ, שניצנים שלו יגיעו לרוב הפסטיבלים רק עוד חודשיים. אבל אחרי שנתיים בלי עונת פסטיבלים, הולך להיות קיץ מה מדהים בגזרה הזו. אני בונה על זיגט
כמה קרוב אבל?
לא רוצה להגיע למצב שאצטרך לשלם 600 דולר ל כרטיס הלוך חזור, מבין?
לפי ה ניסיון שלי, הדבר היחיד ש הם הביאו זה כרטיסמוזל לרכבת מ השדה בבריסל עד לMOL, ו משם אוטובוסים חינם עד הפסטיבל עצמו.
הליינאפ כבר 90 מוכן אגב, אמורים להיות 130 או 140 (לא זוכר) ו חסרים רק 9 שמות, כל השאר כבר יש.
לא מכיר את “זיגט”, מה זה?
-
'הציעו' זה לא בהכרח מה שיציעו. כמה קרוב? חכה שיעדכנו את האתר ואז תהיה חכם יותר לגבי המידע על דרכי הגעה שהם מציעים.
לא הרבה פסטיבלים מפרסמים ליינאפ כל-כך מוקדם
זיגט (sziget) זה פסטיבל המוסיקה הגדול באירופה. מתרחש סביב הסופש השני של אוגוסט (ב2022 יהיה ה10-15 לאוגוסט). באי על הדנובה, במרכז בודפשט
ב2019 ביקרו בפסטיבל 530 אלף איש (כאלה שבאו ליום אחד או ליותר), ומבחינת השמות הבולטים הופיעו אד שירן ו'פו פייטרס' לדוגמא.
הפסטיבלים האלה הם חוויה שאין בארץ. ממליץ לכולם, וגיל זה לא תירוץ- בהרבה פסטיבלים רואים מגוון גילאים ואפילו משפחות (חלק מהפסטיבלים מציעים אפילו מתחם משפחות).
אפשר לבחור אמן או הרכב מועדפים, לבדוק איפה הם מופיעים באירופה בקיץ ולפי זה לבחור פסטיבל.
-
-
@תומר אמר:
'הציעו' זה לא בהכרח מה שיציעו. כמה קרוב? חכה שיעדכנו את האתר ואז תהיה חכם יותר לגבי המידע על דרכי הגעה שהם מציעים.
לא הרבה פסטיבלים מפרסמים ליינאפ כל-כך מוקדם
זיגט (sziget) זה פסטיבל המוסיקה הגדול באירופה. מתרחש סביב הסופש השני של אוגוסט (ב2022 יהיה ה10-15 לאוגוסט). באי על הדנובה, במרכז בודפשט
ב2019 ביקרו בפסטיבל 530 אלף איש (כאלה שבאו ליום אחד או ליותר), ומבחינת השמות הבולטים הופיעו אד שירן ו'פו פייטרס' לדוגמא.
הפסטיבלים האלה הם חוויה שאין בארץ. ממליץ לכולם, וגיל זה לא תירוץ- בהרבה פסטיבלים רואים מגוון גילאים ואפילו משפחות (חלק מהפסטיבלים מציעים אפילו מתחם משפחות).
אפשר לבחור אמן או הרכב מועדפים, לבדוק איפה הם מופיעים באירופה בקיץ ולפי זה לבחור פסטיבל.
מסכים שזה חוויה שאין בארץ, בגרספופ ב2019 ראיתי משפחות שלמות עם ילדים בני שנתיים ככה וגם בני 10, אני לא רואה את אחותי נוסעת לשם עם האחיינים שלי למשל חח. וסתם לדוגמה, ב2020 IRON MAIDEN היה אמור להגיע לארץ ו כמה ימים אחרי ההופעה הזאת, הייתי אמור לראות אותם שוב בגרספופ, הכרטיס הכי יקרבארץ עלתה 1100/1200 ש”ח, בלי להקה נוספת מחו”ל, נראה לי רק להקה מקומית, ל4 ימים של הגספופ שילמתי הפעם 399 יורו ו ל2019 אם אני זוכר נכון 315 יורו בערך, שתראה מה ההבדלים :-(, ממש עצוב.
לגבי שנה הבא, בכרטיס החדש כתוב שאפשר לקנות כרטיס רכבת עם קוד שיש בכרטיס ושזה יוזיל את המחיר, אבל מ ניסיון שלי ב2019, שווה אולי רק כדי להגיע מ השדה לפסטיבל, בחזרה כבר לא היה שווה כי היינו צריכים להאשיר בבריסל כמה שעות כי הטיסה הייתה מאוחר ו סתם היינו יושבים בשדה, אבל זה כבר סיפור אחר.
הפסטיבל תכלס לא ממש מסדר הסעות, כל שנה זה די אותו דבר כמו ש כבר כתבתי, צריכים להגיע לMOL איכשהו ו משםכן יש אוטובוסים חינם, זה הכל.
קיצר, תכלס עדיין לא קיבלתי תשובה מה הכי טוב לעשות, ו לחכות ממש לדקה 90 נראהלי יהיה מסוכן מידי

-
-
מבכים לגבי המחיר.
זיגט עולה השנה 275 אירו, וזה אומר הופעות חיות מ12 עד 12 ואחרי 'מסיבות' עם די ג'יי בולטים, למשך שבוע. אד שירן ו'פו פייטרס' רק היה דוגמא לרייטינג של הרכבים/זמרים שמופיעים בבמה המרכזית. אי אפשר להשיג את זה בארץ, רק אחד משניהם יעלה את המחיר הזה להופעה אחת בארץ
חצי מליון איש זה בשבוע, אני חושב שהתפוסה המירבית באתר היא קצת יותר 125 אלף איש ביום
לשאלתך, תקנה חודש או חודשיים מראש. למרות שהאירופאים
מתחילים להוריד הגבלות, ומה שנקראה "להתנהל עם הקורונה" עדיין לדעתי עדיף לחכות כדי לראות שהמדיניות הזאת מתיצבת, ואין זיגזגים
-
@תומר אמר:
מבכים לגבי המחיר.
זיגט עולה השנה 275 אירו, וזה אומר הופעות חיות מ12 עד 12 ואחרי 'מסיבות' עם די ג'יי בולטים, למשך שבוע. אד שירן ו'פו פייטרס' רק היה דוגמא לרייטינג של הרכבים/זמרים שמופיעים בבמה המרכזית. אי אפשר להשיג את זה בארץ, רק אחד משניהם יעלה את המחיר הזה להופעה אחת בארץ
חצי מליון איש זה בשבוע, אני חושב שהתפוסה המירבית באתר היא קצת יותר 125 אלף איש ביום
לשאלתך, תקנה חודש או חודשיים מראש. למרות שהאירופאים
מתחילים להוריד הגבלות, ומה שנקראה "להתנהל עם הקורונה" עדיין לדעתי עדיף לחכות כדי לראות שהמדיניות הזאת מתיצבת, ואין זיגזגים
עדיין, יותר מידי אנשים, בגרפספופ לדעתי SOLD OUT זה גג 75 אלף סה”כ.
השנה הכרטיס VIP עולה 399 יורו, ב2019 גם היה VIP, בלי הVIP זה עולה פחות, פשוט לא זוכר כמה, ו זה כרטיס COMBO לכל הימים, כרטיס בודד ליום עולה בין 80 ל100 יורו.
וכן, אין לי מה לעשות חוץ מ לחכות

-
לילה טוב, בטח תגידו לי שאני מפגר, אבל בסוף הזמנתי טיסה כרגע חחח
הלוך + חזור + כיסא לכל כיוון, 860 ש”ח. (260 USD)
אם אטצרך לשנות טיסה 35 יורו לכל כיוון.
בתאריכים ו שעות ש רציתי, ישר מפה לבריסל (כמו ב2019), הטיסה חזרה קצת יותר מוקדם מ 2019, אבל לא משהו נוראי.
הייתה אפשרות נוספת באותה טיסה, ש היה עולה לי 332 USD, כלל אותם כיסאות ש אני הזמנתי, אם צריך לשנות תאריך לא משלמים (רק האפרש של המחיר בטיסה עצמה אבל גם אצלי זה ככה).
ייצא לי 72 USD פחות, אם צריך לשנות טיסה 1, עדייו יוצא לי יותר זול, אם לא צריך לשנות טיסה, אז בכלל יצא יותר זול.
עכשיו השאלה שלי, ביטוח, מה לעשות ו מתי לעשות?
הבנתי שאז לפני הקורונה, כדילעשות ביטוח לטיסות וזה, צריכים לעשות לא הרבה זמן אחרי ש הזמנתי כרטיס?
מי יכול לעזור לי בזה?
שוב, תודה מראש לכולם ואני רק מקווה ש הפעם הפסטיבל יקרה ו עד יוני שנה הבא לא יהיו בידוד למי שטס לאירופה

-
לפי אינטרנט, גראספופ מטאל מיטינג עם תפוסה יומית של 50אלף איש
-
@תומר אמר:
לפי אינטרנט, גראספופ מטאל מיטינג עם תפוסה יומית של 50אלף איש
כן, גם שמעתי ש יכול להגיע ל75 אלף ליום, תכלס לא אכפת לי, אני רוצה ש יקרה פשוט ב2022 ו שלא זרקתי לפח 860 ש”ח על הטיסה חח