ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. kurko1992
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 1
    • נושאים 8
    • פוסטים 123
    • הגבוה ביותר 6
    • קבוצות 0

kurko1992

@kurko1992

6
    מוניטין
    95
    צפיות בפרופיל
    123
    פוסטים
    1
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3933038 גיל 56

kurko1992 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי kurko1992

• RE: טסתם בשנים האחרונות עם איבריה? אשמח לשמוע מכם

@reuben13 אמר:

@sd_love_nature

בשנים האחרונות טסתי עם איבריה כמה וכמה פעמים.

היתרונות:

איירבאס 330 מהארץ למדריד, 2 מושבים בצדדים ו-4 באמצע, נוח לזוגות

במטוס שפע של סרטים, TV, משחקים, לא בעברית למיטב זיכרוני. יש גם שקע USB לטעינת הטלפון/טבלט/לפטופ.

קונקשן נוח במדריד, בד”כ טיסות ההמשך (לפחות לארה”ב) מאותו הטרמינל. יש בדיקה ביטחונית נוספת, מהירה, אבל מי שהגיע לטיסת המשך יכול להעביר גם בקבוק מים, אם דאג להביאו מהטיסה הקודמת. אפילו אציין שטסתי ל-LA וחזרה בכל הפעמים והמטוס של טיסת ההמשך היה אותו המטוס (יש שמות על המטוסים, כמו באל-על) שבו טסנו מהארץ.

האוכל והשירות סבירים, יש גם נשנושים באמצע הטיסה, לוקחים חופשי במטבח האחורי.

אין בעיה עם משקל הטרולי אם מקפידים על המידות (למרות שאף פעם לא מדדו לנו את הטרולים).

משתדלים מאוד לעמוד בזמנים.

אם חלילה יש תקלה כלשהי, חברת איבריה עובדת יחד עם בריטיש (למעשה באותה הבעלות) ואמריקן איירליינס, יכולים לספק פתרונות.

החסרונות:

לא ניתן לבחור במושבים מראש אלא תמורת תוספת תשלום.

יש להקפיד ולמלא באתר החברה את כל הפרטים לפחות שבוע ויותר לפני הטיסה, אם לארה”ב למלא את פרטי הויזות והכתובת של המלון גם, מספרי דרכונים, תאריכי תפוגה וכו’. אחרת לא מקבלים בורדינג פס לטיסת ההמשך (אני מניח שכדאי למלא את כל הפרטים מראש גם לטיסות המשך שלא לארה”ב דווקא).

בזמן הצ’ק אין, גם לא ניתן לבחור במושבים, ההקצאה היא רנדומלית. פעמיים שלוש קיבלנו מושבים ביחד, פעם אחת קיבלנו בנפרד, לא הצלחנו לסדר זאת בדלפק בשדה התעופה, הסתדרנו עם נוסעים אחרים במטוס עצמו, החלפנו מקומות וישבנו ביחד.

גם בטיסות לא LOW COST צריך לשלם עכשיו בשביל מושב??
      חשבתי שהטיסות האלה לדרום אמריקה מזוודה עד 23-30 ק”ג, מושב ואוכל זה כולל, מעצבן לשמוע דבר כזה 😞

לגבי איבריה, לא יודע עד כמה זה יעזור כי פעם אחרונה שטסטתי איתם היה ב2007, טסנו כל המשפלחה, אבא אמא אחותי ואני, רק לאחותי איבדו את המזוודה בחזור (נשארה חודש שם, ואת שלי (חזרתי אחרי חודשיים וחצי) לא הצליחו לעלות אותה למטוס והביאו לי אותה יום למחרת עד הבית.

המטוס גם היה 2 4 2.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      kurko1992
      kurko1992
    • RE: ביקורת "משטרה" בברצלונה

לא שאני טס הרבה לחו”ל, אבל כאשר אני כן, פשוט עושה צילום בצבע של בדרכון וזהו.

לא אוהב להסתובב עם הדרכון עלי בחו”ל.

בארגנטינה פעם ארחונה שהייתי (נולדתי שם אז יש לי את הת.ז., יותר נכון הייתה לי, לא מוצא אותה כרגע חח) הסתובבתי עם זה, הדרכון נשאר בבית פשוט.

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992
    • RE: ביקורת "משטרה" בברצלונה

באמת?

מבאב קצת לשמוע את זה, לא ידעתי.. Sad

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992
    • RE: בודפשט או בלרין?

@Vadim3238398

תודה רבה, אקרה את הסיכום שלך בקרוב.

ואגב, אני טס עם העצמי רק חח.

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992
    • RE: בירור טרמינל
      כמו שאמר מעלי, עדיף לפני כמה שעות לפני הטיסה, אותה חברה שלך ו גם WIZZ לבודפשט, הבנתי שעד מתישהו במרץ הם אומרים ש הטיסות יוצאות מT3 (כבר מינואר אגב), אבל טסתי עם WIZZ לבודפשט לפני 4 ימים ויצאנו מT1… אז פשוט תבדוק כמה שעות טובות לפני הטיסה וזהו.
      פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992
    • RE: פסטיבל בבלגיה ביוני 2022, התעצות

@תומר אמר:

@kurko1992

שני דברים-

1. לדעתי לפחות, כדאי לחכות יותר קרוב לפסטיבל עם כךקנית כרטיס

2. חכה שאתר הפסטיבל יתעדכן. רוב הפסטיבלים רק מתחילים להתארגן, כשהאתר יהיה מעודכן כנראה יהיה חלק של דרכי הגעה ואז תוכל לראות מה הפסטיבל מציג בתור אופציות הגעה, ואם הוא מציע משהו מיוחד. הרבה פסטיבלים מציעים אוטובוסי פסטיבל למשל, ואם לא, הוא יגיד לך איך להגיע, ואז תוכל לתכנן טוב יותר איפה לנחות

ואני לא מדבר בכלל על ליינאפ, שניצנים שלו יגיעו לרוב הפסטיבלים רק עוד חודשיים. אבל אחרי שנתיים בלי עונת פסטיבלים, הולך להיות קיץ מה מדהים בגזרה הזו. אני בונה על זיגט

כמה קרוב אבל?

לא רוצה להגיע למצב שאצטרך לשלם 600 דולר ל כרטיס הלוך חזור, מבין?

לפי ה ניסיון שלי, הדבר היחיד ש הם הביאו זה כרטיסמוזל לרכבת מ השדה בבריסל עד לMOL, ו משם אוטובוסים חינם עד הפסטיבל עצמו.

הליינאפ כבר 90 מוכן אגב, אמורים להיות 130 או 140 (לא זוכר) ו חסרים רק 9 שמות, כל השאר כבר יש.

לא מכיר את “זיגט”, מה זה?

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי kurko1992

@תומר אמר:

@kurko1992

לפי אינטרנט, גראספופ מטאל מיטינג עם תפוסה יומית של 50אלף איש

כן, גם שמעתי ש יכול להגיע ל75 אלף ליום, תכלס לא אכפת לי, אני רוצה ש יקרה פשוט ב2022 ו שלא זרקתי לפח 860 ש”ח על הטיסה חח

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992

לילה טוב, בטח תגידו לי שאני מפגר, אבל בסוף הזמנתי טיסה כרגע חחח

הלוך + חזור + כיסא לכל כיוון, 860 ש”ח. (260 USD)

אם אטצרך לשנות טיסה 35 יורו לכל כיוון.

בתאריכים ו שעות ש רציתי, ישר מפה לבריסל (כמו ב2019), הטיסה חזרה קצת יותר מוקדם מ 2019, אבל לא משהו נוראי.

הייתה אפשרות נוספת באותה טיסה, ש היה עולה לי 332 USD, כלל אותם כיסאות ש אני הזמנתי, אם צריך לשנות תאריך לא משלמים (רק האפרש של המחיר בטיסה עצמה אבל גם אצלי זה ככה).

ייצא לי  72 USD פחות, אם צריך לשנות טיסה 1, עדייו יוצא לי יותר זול, אם לא צריך לשנות טיסה, אז בכלל יצא יותר זול.

עכשיו השאלה שלי, ביטוח, מה לעשות ו מתי לעשות?

הבנתי שאז לפני הקורונה, כדילעשות ביטוח לטיסות וזה, צריכים לעשות לא הרבה זמן אחרי ש הזמנתי כרטיס?

מי יכול לעזור לי בזה?

שוב, תודה מראש לכולם ואני רק מקווה ש הפעם הפסטיבל יקרה ו עד יוני שנה הבא לא יהיו בידוד למי שטס לאירופה 😅

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992

@תומר אמר:

@kurko1992

מבכים לגבי המחיר.

זיגט עולה השנה 275 אירו, וזה אומר הופעות חיות מ12 עד 12 ואחרי 'מסיבות' עם די ג'יי בולטים, למשך שבוע. אד שירן ו'פו פייטרס' רק היה דוגמא לרייטינג של הרכבים/זמרים שמופיעים בבמה המרכזית. אי אפשר להשיג את זה בארץ, רק אחד משניהם יעלה את המחיר הזה להופעה אחת בארץ

חצי מליון איש זה בשבוע, אני חושב שהתפוסה המירבית באתר היא קצת יותר 125 אלף איש ביום

לשאלתך, תקנה חודש או חודשיים מראש. למרות שהאירופאים 

מתחילים להוריד הגבלות, ומה שנקראה "להתנהל עם הקורונה" עדיין לדעתי עדיף לחכות כדי לראות שהמדיניות הזאת מתיצבת, ואין זיגזגים

עדיין, יותר מידי אנשים, בגרפספופ לדעתי SOLD OUT זה גג 75 אלף סה”כ.

השנה הכרטיס VIP עולה 399 יורו, ב2019  גם היה VIP, בלי הVIP זה עולה פחות, פשוט לא זוכר כמה, ו זה כרטיס COMBO לכל הימים, כרטיס בודד ליום עולה בין 80 ל100 יורו.

וכן, אין לי מה לעשות חוץ מ לחכות 😞

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992

@aljaje אמר:

@תומר

לא נראה לי שאד שירן ימשוך אותו לפסטיבל סיגט:)

*גם לא אותי.

אתה צודק, אבל FOO FIGTHERS כן חח, אבל עדיין, פסטיבל של חצי מיליון אנשים זה יותר מידי כבר חח

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992

@תומר אמר:

@kurko1992

'הציעו' זה לא בהכרח מה שיציעו. כמה קרוב? חכה שיעדכנו את האתר ואז תהיה חכם יותר לגבי המידע על דרכי הגעה שהם מציעים.

לא הרבה פסטיבלים מפרסמים ליינאפ כל-כך מוקדם

זיגט (sziget) זה פסטיבל המוסיקה הגדול באירופה. מתרחש סביב הסופש השני של אוגוסט (ב2022 יהיה ה10-15 לאוגוסט). באי על הדנובה, במרכז בודפשט

ב2019 ביקרו בפסטיבל 530 אלף איש (כאלה שבאו ליום אחד או ליותר), ומבחינת השמות הבולטים הופיעו אד שירן ו'פו פייטרס' לדוגמא.

הפסטיבלים האלה הם חוויה שאין בארץ. ממליץ לכולם, וגיל זה לא תירוץ- בהרבה פסטיבלים רואים מגוון גילאים ואפילו משפחות (חלק מהפסטיבלים מציעים אפילו מתחם משפחות).

אפשר לבחור אמן או הרכב מועדפים, לבדוק איפה הם מופיעים באירופה בקיץ ולפי זה לבחור פסטיבל.

מסכים שזה חוויה שאין בארץ, בגרספופ ב2019 ראיתי משפחות שלמות עם ילדים בני שנתיים ככה וגם בני 10, אני לא רואה את אחותי נוסעת לשם עם האחיינים שלי למשל חח. וסתם לדוגמה, ב2020 IRON MAIDEN היה אמור להגיע לארץ ו כמה ימים אחרי ההופעה הזאת, הייתי אמור לראות אותם שוב בגרספופ, הכרטיס הכי יקרבארץ עלתה 1100/1200 ש”ח, בלי  להקה נוספת מחו”ל, נראה לי רק להקה מקומית, ל4 ימים של הגספופ שילמתי הפעם 399 יורו ו ל2019 אם אני זוכר נכון 315 יורו בערך, שתראה מה ההבדלים :-(, ממש עצוב.

לגבי שנה הבא, בכרטיס החדש כתוב שאפשר לקנות כרטיס רכבת עם קוד שיש בכרטיס ושזה יוזיל את המחיר, אבל מ ניסיון שלי ב2019, שווה אולי רק כדי להגיע מ השדה לפסטיבל, בחזרה כבר לא היה שווה כי היינו צריכים להאשיר בבריסל כמה שעות כי הטיסה הייתה מאוחר ו סתם היינו יושבים בשדה, אבל זה כבר סיפור אחר.

הפסטיבל תכלס לא ממש מסדר הסעות, כל שנה זה די אותו דבר כמו ש כבר כתבתי, צריכים להגיע לMOL איכשהו ו משםכן יש אוטובוסים חינם, זה הכל.

קיצר, תכלס עדיין לא קיבלתי תשובה מה הכי טוב לעשות, ו לחכות ממש לדקה 90 נראהלי יהיה מסוכן מידי 😞

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992

@תומר אמר:

@kurko1992

שני דברים-

1. לדעתי לפחות, כדאי לחכות יותר קרוב לפסטיבל עם כךקנית כרטיס

2. חכה שאתר הפסטיבל יתעדכן. רוב הפסטיבלים רק מתחילים להתארגן, כשהאתר יהיה מעודכן כנראה יהיה חלק של דרכי הגעה ואז תוכל לראות מה הפסטיבל מציג בתור אופציות הגעה, ואם הוא מציע משהו מיוחד. הרבה פסטיבלים מציעים אוטובוסי פסטיבל למשל, ואם לא, הוא יגיד לך איך להגיע, ואז תוכל לתכנן טוב יותר איפה לנחות

ואני לא מדבר בכלל על ליינאפ, שניצנים שלו יגיעו לרוב הפסטיבלים רק עוד חודשיים. אבל אחרי שנתיים בלי עונת פסטיבלים, הולך להיות קיץ מה מדהים בגזרה הזו. אני בונה על זיגט

כמה קרוב אבל?

לא רוצה להגיע למצב שאצטרך לשלם 600 דולר ל כרטיס הלוך חזור, מבין?

לפי ה ניסיון שלי, הדבר היחיד ש הם הביאו זה כרטיסמוזל לרכבת מ השדה בבריסל עד לMOL, ו משם אוטובוסים חינם עד הפסטיבל עצמו.

הליינאפ כבר 90 מוכן אגב, אמורים להיות 130 או 140 (לא זוכר) ו חסרים רק 9 שמות, כל השאר כבר יש.

לא מכיר את “זיגט”, מה זה?

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992

@aljaje אמר:

@kurko1992

אין לי מושג איפה כתוב שלשנות מועד טיסה עולה 90$, אולי תלוי בכרטיס שאתה בוחר, באתר החברה כתוב 35€ או 40$. 

בכל מקרה אם החלטת לא לקנות כרגע, אז זה לא כל כך משנה. 

כנראה שכל יום יש משהו אחר..

לפני כמה ימים, היה כתוב 30 או 35 יורו כמו שאתה אומר, לפני יומיים או בערך כאשר פתחתי את האשכול, היה כתוב 90 USD, 2 המקרים עם הכרטיס הכי זול.

גם לפני כמה ימים היו טיסות ישירות מפה לבלגיה ו מתי שפתחתי את האשכול היו רק עם עצירה דרך צרפת או גרמניה אן אני זוכר נכון…

לא בדקתי שוב בנתיים מה יש, ברגע שאחליט מתי אני קונה, אבדוק.

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992

@aljaje אמר:

@kurko1992

"הה, הייתי צריך לחפש קונקשיון או משהו כזה?"

לא(!) אלא אם אתה רוצה לבזבז יותר מ-7 שעות כדי להגיע לאיינדהובן, כשהקונקשן לא בכרטיס אחד – סיכון יותר מדי גבוה בעיקר אם אתה רוכש את הכרטיס היום ויכוחים לבטל מקטע טיסה אחד או שניים! 

עדיף לטוס ישירות ולא להיגרר בדרכים שעות רבות, כי עדיין תצטרך להגיע מאיינדהובן או מבריסל ל- Dessel.

+ מה שיונית כתבה.

*רק אם אתה מוכן להסתכן, לרכוש עכשיו כרטיס בברסל איירליינס ואם תצטרך לשנות אותו להוסיף עוד 35€ או יותר(נסה להכנס לאתר החברה הגלישה הסלולרית, אולי תראה שמחיר שינוי הכרטיס *לא* עולה 90$, אלא 35€). 

פעם אחרונה  בדקתי היה עולה 90 USD להחליף תאריך 😞

תכלס עשיתם לי יותר בלגן עכשיו עם כל האפשרויות שנתתם לי חח

אבל נראה מה קורה, אמתין קצת עם הכרטיס טיסה פשוט 😞

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992

@aljaje אמר:

@kurko1992

לא מצאת טיסה כזאת, משום שוויזאייר לא טסה לבריסל גם אם יש טיסה של החברה לאיינדהובן, היא לא ישירה, תקח לך בערך 7 שעות ואם תפספס טיסה אחת תהיה בבעיה. 

אם חברת טראנסאביה תפרסם לוח טיסות חדש, אולי תוכל לטוס ישירות לאיינדהובן.

הה, הייתי צריך לחפש קונקשיון או משהו כזה?

לזה אתה מתכוון?

@Sailor אמר:

ת. kurko1992

אם זמנך יותר יקר מהפרש המחיר, שלם יקר על טיסות בתאריכים המדויקים, אם לא, תהנה עוד כמה ימים בהולנד ובלגיה וגם עם לינה וארוחות זה יעלה לך פחוץ. 

אני באמת צריך לחשוב מה לעשות, בכל מקרה, אני חושב שאחכה כדי להזמין טיסות, נראה לי מסוכן מידי, אני לא בטוח ב100% ש הפסטיבל יקרה בכלל עדיין.

אף אחד לא יודע מה לעשות 😞

אבל אני מעריך? את העזרה של כולכם 🙂

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992

@Sailor אמר:

@ני מצאתי בקווי טיסה הלוך ב 14 ליוני, חזור ב20 ליוני ב519 שח, עם וויז kurko1992

א

קודם כל, אתה מבין? לפני כמה ימים כאשר מצאתי את הטיסות  רציתי ב230/250 דולר הלוך חזור ישר לבריסל כלל כיסאות, חיפשתי גם בוויז, לא היה בכלל…

אני לא מבין כלום כבר 😞

ותודה, אבל הפסטיבל מתחיל ב16 חח

פורסם בפורום אירופה
      kurko1992
      kurko1992