@reuben13 אמר:
בשנים האחרונות טסתי עם איבריה כמה וכמה פעמים.
היתרונות:
איירבאס 330 מהארץ למדריד, 2 מושבים בצדדים ו-4 באמצע, נוח לזוגות
במטוס שפע של סרטים, TV, משחקים, לא בעברית למיטב זיכרוני. יש גם שקע USB לטעינת הטלפון/טבלט/לפטופ.
קונקשן נוח במדריד, בד”כ טיסות ההמשך (לפחות לארה”ב) מאותו הטרמינל. יש בדיקה ביטחונית נוספת, מהירה, אבל מי שהגיע לטיסת המשך יכול להעביר גם בקבוק מים, אם דאג להביאו מהטיסה הקודמת. אפילו אציין שטסתי ל-LA וחזרה בכל הפעמים והמטוס של טיסת ההמשך היה אותו המטוס (יש שמות על המטוסים, כמו באל-על) שבו טסנו מהארץ.
האוכל והשירות סבירים, יש גם נשנושים באמצע הטיסה, לוקחים חופשי במטבח האחורי.
אין בעיה עם משקל הטרולי אם מקפידים על המידות (למרות שאף פעם לא מדדו לנו את הטרולים).
משתדלים מאוד לעמוד בזמנים.
אם חלילה יש תקלה כלשהי, חברת איבריה עובדת יחד עם בריטיש (למעשה באותה הבעלות) ואמריקן איירליינס, יכולים לספק פתרונות.
החסרונות:
לא ניתן לבחור במושבים מראש אלא תמורת תוספת תשלום.
יש להקפיד ולמלא באתר החברה את כל הפרטים לפחות שבוע ויותר לפני הטיסה, אם לארה”ב למלא את פרטי הויזות והכתובת של המלון גם, מספרי דרכונים, תאריכי תפוגה וכו’. אחרת לא מקבלים בורדינג פס לטיסת ההמשך (אני מניח שכדאי למלא את כל הפרטים מראש גם לטיסות המשך שלא לארה”ב דווקא).
בזמן הצ’ק אין, גם לא ניתן לבחור במושבים, ההקצאה היא רנדומלית. פעמיים שלוש קיבלנו מושבים ביחד, פעם אחת קיבלנו בנפרד, לא הצלחנו לסדר זאת בדלפק בשדה התעופה, הסתדרנו עם נוסעים אחרים במטוס עצמו, החלפנו מקומות וישבנו ביחד.
גם בטיסות לא LOW COST צריך לשלם עכשיו בשביל מושב??
חשבתי שהטיסות האלה לדרום אמריקה מזוודה עד 23-30 ק”ג, מושב ואוכל זה כולל, מעצבן לשמוע דבר כזה 
לגבי איבריה, לא יודע עד כמה זה יעזור כי פעם אחרונה שטסטתי איתם היה ב2007, טסנו כל המשפלחה, אבא אמא אחותי ואני, רק לאחותי איבדו את המזוודה בחזור (נשארה חודש שם, ואת שלי (חזרתי אחרי חודשיים וחצי) לא הצליחו לעלות אותה למטוס והביאו לי אותה יום למחרת עד הבית.
המטוס גם היה 2 4 2.