תעודת ההתסנות/התו הירוק הישראלי מוכר בארופה
-
נראה שהתו הירוק/תעודת ההתחסנות החדשה מוכרת כבר ברמה רשמית בארופה. כפי הנראה גם הברקוד יעבוד בסריקה בכניסה למקומות בלי צורך להסביר ולתרץ
-
לא תעודת התחסנות ולא תו ירוק. צריך עכשיו להוריד משהו חדש שנקרא תעודת קורונה וזה מה שתקף באיחוד האירופי. אפשר להוריד את זה באתר משרד הבריאות ולא באפליקצית רמזור.
-
נו, אז החליטו לשנות את השם מתעודת מתחסן לשם יותר עממי “תעודת קורונה”, עדיין אפשר להוציא אותה באתר "הרמזור-קורונה".
ניתן היה להוציא כבר ביום רביעי(אלטע נייעס).
*צריך רק לזכור שתו ירוק ניתן לשימוש רק בארץ.
-
חשוב מאוד לחדד את זה, כי עד לפני מספר ימים היה את תעודת המתחסן ואנשים שהורידו אותה לאחר החיסון השלישי יכולים לחשוב שזו התעודה שמתקבלת בחול.
-
מה יש לחדד אם יש רק שתי תעודות שניתן להוריד באתר ואחת מהן רלוונטית רק לארץ?!
-
די פשוט
- תו ירוק חדש- רשום עליו תוקף (בכפוף לחיסון השלישי) בר שימוש רק בארץ.
- תעודת מתחסן/תעודת קורונה(לא משנה השם)- עם בר קוד, באנגלית- טובה לחו”ל. גם זו רק מהשבוע האחרון.
- תעודות ישנות-לסל האשפה.
-
היי,
יש את הברקוד החדש הזה שניתן היה להוריד מאתר הרמזור החל מ 3.10.21 (ובאותו היום היו גם תקלות במיוחד על מחלימים)
האם זה הברקוד שניתן לסרוק לדוגמא בצרפת וזה עובד ?
רשום שם רק ת”ז בעברית (אך מן הסתם גם בחו”ל ניתן לראות את זה ב passport בכניסה למוזיאון לדוגמא).
תודה רבה
-
כשמגיעים לשלב ההורדה, יש בחירה בין “תו ירוק” ל “תעודת קורונה”.צריך לבחור ב “תעודת קורונה” שיוצאת עם הברקוד המתאים לאירופה.
-
תעודת המתחסן החדשה עובדת!
כמו שיונית כתבה- התעודה עם שם באנגלית ומועדי החיסונים.
שימו לב: התוקף שלה עד 31.12 בלי קשר למועד החיסון השלישי.
הורדתי אפליקציה של סורק תו ירוק מהולנד ואישר!
(בסריקה של התעודה הישנה- לא אישר)
-
-
-
טוב.. שינו שוב את הפורמט.
לפני כמה ימים הורדתי תעודה (חדשה - הברקוד נקרא בהצלחה) הכותרת שלה vaccination certificate והיא באורך של 2 עמודים והתוקף עד 31.12
הורדתי שוב עכשיו - עמוד אחד הכותרת Covid certificate וללא תוקף
-
הורדתי מאתר קופ”ח מאוחדת רשום בעברית ובאנגלית “תעודת קורונה” , שם , שם משפחה, ת”ז (ובאנגלית passport ) , תאריך לידה. לאחר מכן פירוט שלושת החיסונים ואז הברקוד (ללא תוקף).
אני מבין שזה מה שנדרש וזה הכי חדש ? נכון ? (פעם ראשונה שאני רואה את זה)
תודה רבה !
-
התבלבלת רק קצת "שימו לב: התוקף שלה עד 31.12 בלי קשר למועד החיסון השלישי.”
-לתעודה החדשה שניתן היה להוציא מיום רביעי שעבר, אין תוקף.
- היא הגיבה לשואל “אין כמו אירופה”.
-
פוסט זה נמחק! -
גם אני הצלחתי להתבלבל כעת..
האם השתנה משהו אחרי רביעי שעבר?
במילים אחרות – אם הורדתי את תעודת הקורונה ביום רביעי שעבר, האם עלי להורידה שוב?
-
-
אם הורדת “תעודת קורנה” ב 6/10/21 כנראה זאת התעודה המתאימה לאירופה, תשווה לדוגמה לעיל. -
את "תעודת המתחסן" - הורדתי ברביעי שעבר.
את "תעודת קורונה" - היום.
שתיהן נקראו ע"י סורק הולנדי.
הישנה יותר - לא נקראה.
היתרון בחדשה יותר- עמוד אחד בלבד
-
אני לא מכיר תעודת מתחסן…
יש באפלקיציה הרמזור רק תו ירוק (לארץ, אם כי יש בו גם אפשרות באפליקציה להציג את הברקוד) ותעודת קורונה
בקיצור – אוריד את תעודת הקורונה שוב לפני שאצא.
תודה רבה