דיסני שינו את הפאסט פאס - עכשיו הוא בתשלום
-
נכון שבגלל הקורונה אנחנו רואים הרבה פחות טיולים משפחתיים עם ילדים קטנים שכוללים דיסני. אבל לטובת אלו ששוקלים עכשיו או בעתיד (אפשר גם בלי ילדים):
דיסני ביטלו את הפאסט פאסים הישנים ובמקומם יש עכשיו שיטה חדשה דומה בתשלום
בגדול – כדי שנוכל להזמין פאסט פס צריך לשלם תוספת של 15 דולר ליום לאדם. בנוסף פאסט פאס לחלק מהמתקנים היותר מבוקשים יש צורך בתוספת תשלום של כמה דולרים לכל מתקן pay per ride
מי שלא ישלם פשוט יעמוד בתורים הרגילים שיכולים להגיע לפעמים לשעתיים
טיפה יותר פרטים:
בשנים האחרונות דיסני הציעו אפשרות להזמנת פאסט פאס דרך האינטרנט. מראש (בפלורידה) או דרך אפליקציה בתשלום (מקספאס) ביום הביקור בקליפורניה, וזאת בנוסף לפאסט פאס מהמכונה במקום (כמו שהיה בעבר).
בגדול עכשיו הכל נכנס לאפליקציה וצריך לשלם. האפליקציה נקראת ג’יני פלוס (אני חושב שזה חלק מהאפליקציה הקיימת של דיסני, אבל ממש לא בטוח), והמסלול של כניסה מהירה נקרא Lightening Lane
כדי לאפשר את החלק של הזמנת שעות צריך לשלם סביבות ה-15 דולר ליום לאדם על שימוש באפליקציה. כסף לא זניח בכלל למשפחה.
אחרי ששילמנו נוכל להזמין “תורים” לחלק מהאטרקציות (בדומה למה שהיה פעם עם הפאסט פס). כלומר מי שלא שילם לא יכול להזמין. ויוכל רק לעמוד בתור.
בנוסף חלק מהמקנים הכי מבוקשים הם בתשלום נוסף של 5-15 דולר לרייד בודד.
מעבר לזה פחות או יותר מתקיימות המגבלות הישנות של פאסט פאס – מזמינים תור לאחר כך ולא מעכשיו לעכשיו, לא יותר מפאסט פס אחד בכל רגע נתון אלא אם כן התור הוא לעוד יותר משעתיים וכו’.
בנוסף כמו תמיד יש הטבות מסויימות למי שישן במלונות של דיסני, כמו אפשרות להזמין תורים כבר ב-7 בבוקר ולא ב-9 בבוקר. מה שגורם לזה שמי שלא ישן במלון של דיסני יראה כרטיסים לשעות מאוחרות יותר אם בכלל.
מה אני חושב:
התורים (בעונה) זה סיוט. ולכן אני חושב שהתשלום הוא חיוני. בלי זה יהיה קשה לנו להנות מהפארק. כלומר למי שבא ל-7 ימי דיסני אולי יוכל להנות גם בלי האפליקציה, אבל למי שמקדיש יום לכל פארק – נראה לי בעייתי.
מאז שאני בעניין אני רואה את המחירים של דיסני עולים כל הזמן.בפעם הראשונה שלי בדיסני (לפני כמעט 20 שנה) שילמתי 50 דולר. בפעם השניה (לפני 15 שנים) שילמתי 70 דולר. אחרי זה זה כבר עלה ל-90 דולר. היום בפועל המחירים הם 110-130 דולר. והיות ורובנו מגיעים “בעונה” זה אומר 130 דולר. אם נוסיף את האפליקציה ואולי גם pay per ride זה כבר 150-170 דולר ליום לאדם.
למשפחה של 5 נפשות זה אומר 750 דולר “כניסה”. לפני שדיברנו על אוכל מזכרות וחניה שיביאו אותנו כבר לקרוב ל-1000 דולר. לפני כמובן עלות הלינה, טיסה ואוטו.
וגם אחרי הסכום הזה, אני מקבל חוויה נחותה ביחד למי שישן במלון (היקר להחריד) של דיסני.
אני מודה שזה די מוציא לי את החשק.
אז אולי יום בודד בדיסני במהלך טיול במערב זה סביר (כמו שהולכים למלך האריות בניו יורק). אבל מבחינתי פלורידה די יורדת מהכוונת. זה סוג של “הקש ששבר את גב הגמל”.
אני תוהה לעצמי – אם פשוט היו מעלים את מחיר הכרטיס בעוד 20 דולר האם גם הייתי מרגיש ככה? לא יודע.
-
פוסט מעניין, תודה. לטעמי העלאה ב-20 דולר וקבלת זכויות ״מלאות״ היא ניצול פחות ציני של קהל המבקרים בפארק מאשר 15 דולר רק על הזכות הקדושה לקנות כניסה מהירה. מצרף פה אינפוגרפיק נחמד שנתקלתי בו.
-
תודה, אני בהחלט יכול להזדהות עם הפוסט הזה
-
אני מזדהה לגמרי.
אבל לא יודעת כמה אני מייצגת כי אצלי הילדים לא השתגעו על אורלנדו בכלל.
הקונספט של שבוע פארקים רצוף ( גם אם הפסקה יום פה ושם ) לא דיבר אליהם. נימאס להם מהר מאוד.
יום בודד של פארקים פה ושם היה הרבה יותר אטרקטיבי
אבל זה באמת מטורף. לבלות שבוע באולנדו עם משפחה זה מגיע למקומות לא הגיוניים מבחינת המחיר -
@אנשיםטובים אמר:
בגדול – כדי שנוכל להזמין פאסט פס צריך לשלם תוספת של 15 דולר ליום לאדם.
....
מאז שאני בעניין אני רואה את המחירים של דיסני עולים כל הזמן.בפעם הראשונה שלי בדיסני (לפני כמעט 20 שנה) שילמתי 50 דולר.
הפעם הראשונה שלי בדיסנילנד (אנהיים, קליפורניה) היתה ב-1980. תמורת 15 או 16 דולר קיבלתי אז פנקס שוברים לפי קטגוריות של מתקנים. עליה למתקן היתה כרוכה בתלישת שובר מהפנקס. כמובן שהמתקנים המבוקשים סווגו לקטגוריה שממנה היו בפנקס מעט מאוד שוברים ולמתקנים פשוטים כמו הרכבת שסובבת את הפארק היו יחסית הרבה שוברים.
בתום יום עמוס לא הצלחתי לנצל את כל השוברים, אך הובטח לי שהם תקפים לנצח.
ב-1985 ביקרתי שם שוב ואז הסתבר שדיסני עברו לשיטה של תשלום כולל לפארק ואין יותר פנקסי שוברים. פניתי למודיעין לברר לגבי פנקס השוברים שברשותי
וקיבלתי ״זיכוי״ של 5 (במילים: חמישה) סנט על מחיר הכניסה שכמעט הכפיל את עצמו מאז הביקור הקודם.
דיסני

-
אגב, אם זה מעניין מישהו אז גם בדיסנילנד פריז אין יותר פאסט פאס חינם. התוכנית שם טיפה שונה. היא נקראת Disney Premier Access וזה רק pay per ride עם מחירים שמתחילים ב-5 אירו. לא התעמקתי בפרטים -
דווקא לנו הייתה חוויה שונה
היינו ב 89 בדיסני באורלנדו קנינו כרטיס ל 5 ימים שהיה תקף גם לקליפורניה ונאמר לנו שהוא בתוקף לכל החיים
בסוף הטיול נשאר לנו יום אחד א מנוצל
לאחר כ 12 שנה קרוב משפחה שלי הראה את הכרטיס בכניסה – ולאחר כמה דקות של בירורים ותהייה מי זה ששמר כרטיס זמן כה רב, קיבל כניסה חינם ליום אחד
אבל גם מאז כמויות התיירים גדלו באופן קיצוני וכפועל יוצא של זה גם מחירי הכרטיסים האמירו פלאים
-
@דור-ד אמר:
היינו ב 89 בדיסני באורלנדו קנינו כרטיס ל 5 ימים שהיה תקף גם לקליפורניה ונאמר לנו שהוא בתוקף לכל החיים בסוף הטיול נשאר לנו יום אחד א מנוצל לאחר כ 12 שנה קרוב משפחה שלי הראה את הכרטיס בכניסה – ולאחר כמה דקות של בירורים ותהייה מי זה ששמר כרטיס זמן כה רב, קיבל כניסה חינם ליום אחד
טוב לשמוע, כי גם לי יש יום אחד לא מנוצל על פאס כזה מסוף שנות התשעים.