רעיונות
-
מתכננת לנסוע לוינה לקפיצת חג המולד
תחילת דצמבר.
אם אפול על מזג אויר סביר אשמח לקחת אוטו ליום טיול אחד מחוץ לעיר.רעיונות? עד שעתיים נסיעה לכל כיוון
-
-
עמק הווכאו – איזור נפלא. לא רק מלק. כפרים ועיירות יפים לאורך הדנובה
-
יש מקום שנקרא ‘מפלי מירה’, חמוד מאד.
Myra Waterfalls
תבואו בלי ציפיות גדולות...
-
בבלוג של אלין ןסער על קרינתיה הם היו בטירה מאד יפה על נהר לא רחוק מוינה. תסתכלי בבלוג שלהם. אני סימנתי לי את זה לעתיד לטיול יום מוינה
-
נסיעה של שעה ומשהו לעיירת הסקי זמרינג. -
נסי לבדוק במפות גוגל את האזור שמדרום-מערב לוינה; הוא די הררי ואפשר לחפש בו אתרי טבע והרים (כשעושים זום אין, מופיעות נקודות עניין)

-
אכן, שם נמצאים מפלי מירה, שכתבתי אודותם קודם.
כדאי לדעת, שבתאריך המדובר, השמש שוקעת כבר בשעה 16:00 ולכן:
א. שעתיים נסיעה לכל כיוון לא משאירים יותר מדי זמן להנות…
ב. אם לשכור רכב ליום אחד, אז לשכור אותו בערב בקודם, ולקוות שניתן להחזירו עד 6 בערב… כי להוציא את האוטו בבוקר, יתכן שיהיה ניתן רק באיזור 9 בבוקר, ואז באמת לא נשאר זמן לטייל כמעט.
ג. עוד נקודה לשים לב אליה, כששוכרים אוטו ליום אחד, תתכן הגבלת ק”מ, ואז לא לכל מקום אפשר להרחיק.
-
תדוה לכולם
אני רואה הרבה שלוקחים נהג ליום , יכול להיות שאעשה זאת ואז אפשר לחזור בחושך ( מה שלא יקרה אם אני אנהג ) -
איני מכיר המחירים של נהג צמוד, אבל משער, שהמחיר בוינה לא דומה למחירים בפולין או באוקראינה וכדומה.
-
ממה שאני מכירה “נהג +רכב ליום” יש להם יעדים מאד מוגדרים לטיולי יום מוינה- אני מניחה שאפשר יהיה להתגמש מולו על יעד מבוקש מבחינתכם.
יחד עם זאת מציעה כי תבדקי את טווח המחירים-כי ברגע שאת לא על המסלול המוצע על ידו- זה כבר “טיול פרטי” והעלות תהיה מאות יורו.