ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קונקשן קצר בניו יורק

פורום צפון אמריקה
    ניו יורק
    7
    13
    2783
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • doritavinir
      doritavinir נערך לאחרונה על ידי

הי, 

הזמנתי טיסה של אמריקן איירליינס מתל-אביב לשיקגו עם קונקשן של שעה וחצי ב-JFK. רק לאחר ביצוע ההזמנה הבנתי שהזמן קצר מדי, עם כל מה שצריך לעבור בשדה עד לטיסה הבאה.
      האם למישהו יש ניסיון עם קונקשן כה קצר?

דוקטור דו ליטל dhz דניאלדן 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוקטור דו ליטל
        דוקטור דו ליטל @doritavinir נערך לאחרונה על ידי

@doritavinir

יצא לי לפספס טיסות המשך,

פשוט העלו אותי לטיסה הבאה אחרי כן.

לקחתי את הצ’אנס של קונקשן קצר כשטסתי לבד, כשידעתי שיש טיסות המשך נוספות, וכמובן כששני המקטעים נרכשו תחת אותו כרטיס טיסה.

rozmar תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • rozmar
          rozmar @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

הבעיה שלי עם קונקשן קצר היא שהמזוודות ובמקרה שלי גם ציוד הסקי לא תמיד מספיקים להגיע למטוס הבא. הציוד יורד מהמטוס, מגיע למסוע ואחרי שנאסף משם  על ידנו ואחרי שעברנו במכס, הוא נאסף בתחנה של חברת התעופה ומשם  נבדק שוב על ידי עובדי השדה ורק אז מגיע לקונקשן- שעה וחצי לרוב לא תספיק ובמיוחד בשדה תעופה עמוס.

מאז אני טסה בהלוך כשאני נראית כמו סוכנת נוסעת של פעם- כשבגדי הסקי שלי בתיק הגב, הקסדה קשורה לתיק וגם מעיל הגלישה, ורק הציוד עצמו (מגלשיים ונעליים) נשלח ולא ניתן לסחוב אותו למטוס (למרות שראיתי אנשים טסים עם הנעליים, זה פשוט מוגזם מבחינתי קצת, מדובר במגפיים גדולות). היו כמה וכמה טיסות שהציוד לא הגיע, אחרי שהמתנתי לו בקוצר רוח. יכול לגרום לעיכובים בגלישה ולבאסה כללית. במקרה של נוסעים שלא טסים לסקי- זה עניין של מזוודות, בגדים, ומפתיע כל פעם לגלות כמה אנחנו קשורים לציוד שלנו, גם כשאנחנו נוחתים במדינה מערבית שניתן להשיג בה הכל. פתרון אפשרי הוא לקחת מזוודה קטנה למטוס, ולקוות שהמזוודה הגדולה תספיק להגיע לקונקשן. בעייתי במיוחד, אגב, כשאנחנו טסים למדינות עולם שלישי באפריקה או בדרום אמריקה, שם צריך לדאוג שיהיה מספיק ציוד בגב שנוכל להסתדר איתו בינתיים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • dhz
            dhz @doritavinir נערך לאחרונה על ידי

@doritavinir

היה לי נסיון לא טוב עם קונקשיין קצר כזה בפילדלפיה, ופיספסתי את טיסת ההמשך.  חברת התעופה סידרה לי מקום לטיסה שהיתה 4 שעות אחר כך.  אני חושב שכדאי לנסות לקחת טיסת המשך לפחות 2.5 שעות אחרי הנחיתה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • דבורה פ
              דבורה פ נערך לאחרונה על ידי

גם לדעתי זה קונקשיין קצר מדי, אם כי לפי דעתי התיאור של Rozmar הוא לגבי טיסת פנים ואילו בטיסה בינלאומית נכנסת עוברים קודם כל תהליך הגירה, אוספים מזוודות ומפקידים אותם שוב לפני הטיסה הבאה, מה שגם לוקח זמן. שהמנוסים יגידו אם אני צודקת, כי רק פעם אחת טסתי לארה”ב עם קונקשיין בארה”ב לפני ההגעה ליעד וזה היה די מזמן. תבדקי האם טיסת הפנים היא מאותו טרמינל או מטרמינל אחר. אם צריך לעבור טרמינל זה אומר שצריך לנסוע בתוך השדה בAirtrain וגם זה לוקח זמן. 

זה גם תלוי באיזה שעה את נוחתת. בקיץ האחרון טסתי עם אמריקן אייליינס לJFK בטיסת לילה מישראל שהיתה אמורה לנחות לפני שש בבוקר בניו יורק. הטייס הודיע כבר בתחילת הטיסה שכנראה ננחת לפני 6 אבל נצטרך לשבת במטוס עד 6 כי הדלתות של הטרמינל לא נפתחות לפני כן, וכך היה. אם את אמורה לנחות לפני 6 בבוקר, יתכן שחלק מהשעה וחצי של הקונקשיין שלך זו המתנה במטוס מה שהופך את הקונקשיין לבלתי אפשרי . ממליצה לך לבדוק גם את הנקודה הזאת. 

ככל שידוע לי חברות התעופה מאפשרות עכשיו שינוי כרטיס ללא דמי שינוי (אם כי צריך להוסיף את הפער למחיר הכרטיס החדש אם ישנו). ממליצה לבדוק האם אפשר לשנות את הכרטיס ללא עלות או בעלות קטנה מאוד ולעשות את זה, או לחילופין לוודא שיש טיסת המשך מאוחר יותר ולקוות שיהיה עליה מקום ויוכלו להעלות אותך עליה. 

rozmar תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • rozmar
                rozmar @דבורה פ נערך לאחרונה על ידי

@דבורה-פ

התיאור שלי היה לגבי טיסה בינלאומית שלאחריה עוברים לטיסת פנים. לרוב אני טסה לניוארק ומשם לדנבר. פשוט התמקדתי בקורותיה של מזוודה בטיול כזה. אבל יוצא לי מעת לעת גם לטוס ליעדים אחרים, כמו בחופשת הקיץ האחרונה שם טסתי באל על ועברתי ליונייטד – שאז התווסף לי גם צ’ק אין, וזה לקח כמעט שעתיים וחצי כל הסיפור וגם אז היו לי חששות שחלילה המזוודה לא תגיע ליעד (בוסטון). 

דניאלדן תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • דניאלדן
                  דניאלדן @doritavinir נערך לאחרונה על ידי

@doritavinir

JFK אין בעיות-אם המטוס לטיסת ההמשך מוכן אז מחברים את השרוול של הטיסה הבינלאומית לטיסה הפנימית

• mayank
                    mayank נערך לאחרונה על ידי

בדרך כלל במעבר מטיסה בין לאומית לטיסה פנימית צריך לעבור את ההגירה ולאסוף את המזוודות (בממוצע זה סדר גודל של שעה, יצא לי קצת פחות, יצא לי יותר). משם צריך להגיע לצ’ק אין של הטיסה המקומית. ב-JFK, למיטב זכרוני, ה-cut off למסירת מזוודה הוא בין 60 ל-90 דקות לפני הטיסה.

לכן, אלא אם תצליח להגיע בתוך חצי שעה מהנחיתה לדלפק הצ’ק אין של הטיסה הפנימית (לא ריאלי בשום מצב), לא נראה לי שהמזוודות שלך יגיעו איתך, גם אם איכשהו תצליח ותספיק להגיע לטיסת ההמשך. 

• דניאלדן
                      דניאלדן @doritavinir נערך לאחרונה על ידי

@doritavinir

דורית אין צורך לדאוג-היעד הסופי הוא שיקגו-הקונקשיין בJFK חלק-מהשרוול של הטיסה הבינלאומית עוברים לשרוול של הטיסה הפנימית-בלי הגירה בניו יורק-את ההגירה אתם עושים עושים בשיקגו

מה שכן צריך לשים לב לתגי הכבודה שרשום שיקגו הייעד הסופי(CHI)-שלא יורידו את המזוודות בJFK

הגירה עושים בשיקגו

• דניאלדן
                        דניאלדן נערך לאחרונה על ידי

@דניאלדן אמר:

הגירה עושים בשיקגו

הגירה עושים בשיקגו

• דניאלדן
                          דניאלדן @דניאלדן נערך לאחרונה על ידי

בקשר לתגי הכבודה-אם זה שיקגו אוהר-אז הסימון של הכבודה צריך להיות ORD לא CHI

• דניאלדן
                            דניאלדן @rozmar נערך לאחרונה על ידי

היי...טיסת אל על לבוסטון ישירה-אני לא מבין איפה עשית קונקשיין?-וגם אם היה לך קונקשיין-אז זה אותה טיסה(CODESHARE)

לא היית צריכה לרדת מהמטוס-הגירה בבוסטון-והכבודה מגיעה לבוסטון

• דניאלדן
                              דניאלדן @mayank נערך לאחרונה על ידי

מעיין סליחה על הבוטות-אבל את רק מטעה את דורית

דורית שימי לב לשרשור רשמתי לך בדיוק שלא יורדים בניו יורק להגירה-הגירה עושים בשיקגו

המעבר בJFK -עוברים מהשרוול של הטיסה הבינלאומית לשרוול של הטיסה הפנימית-מזוודות והגירה בשיקגו

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון