המיטב של הסתיו
-
השנה היה באנגליה סתיו חמים מהממוצע. כתוצאה מכך, השלכת הייתה מאוחרת מאוד, עם שיא בשבוע הראשון של נובמבר. השנה לא עשיתי טיולים מיוחדים לנופי שלכת, רק בשכונה שלי, בפארק של האוניברסיטה, ועוד קצת בסביבה הקרובה.

-
תמונות מרהיבות! תודה

-
גם בשכונה התמונות מקסימות!
-
-
-
-
עבר בקושי שבוע וכבר יש גם תמונות חורפיות ראשונות. אחרי אדי שלג מאתמול בבוקר, היום היו שעתיים-שלוש של שלג אמיתי. ביחד עם קישוטי הכריסטמס היה ממש כמו אגדה.

כרגע אני לא מצליחה להעלות סרטונים שהיו אפילו עוד יותר מיוחדים.
-
-
בחלק מהסרטונים יש פעמונים של כנסיות שצלצלו פתאום במפתיע. ממש סרט.
לא יורד פה הרבה שלג בד״כ, ובטח לא בתקופה שלפני חג המולד (והפעם בכלל בסוף נובמבר), ככה שכדיורד שלג אז אנשים כן מתלהבים. היו לא מעט אנשים שצילמו ברחובות, במיוחד במקומות שגם היו מקושטים.
-
@imeshy2 אמר:
רק חסרה המנגינה של שירי חג המולד האמריקאיים
שכמובן כמעט כולם נכתבו ע”י יהודים

@שקד אמר:
בחלק מהסרטונים יש פעמונים של כנסיות שצלצלו פתאום במפתיע. ממש סרט.
לא יורד פה הרבה שלג בד״כ, ובטח לא בתקופה שלפני חג המולד (והפעם בכלל בסוף נובמבר), ככה שכדיורד שלג אז אנשים כן מתלהבים. היו לא מעט אנשים שצילמו ברחובות, במיוחד במקומות שגם היו מקושטים.
בבוסטון צילמנו קישוטי חג המולד על רקע שלג יורד ונערם, חלקנו הביעו את ההתלהבות בקולניות אז מקומיים צילמו אותנו, שעשעו אותם אלו מהלבנט.
relocation לתרבות ומזג אויר אחרים יכול להיות חוויה עצומה, לנו יש את קישוטי חג המולד יחד עם חנוכה בחיפה – ובלי שלג.
-
-
האמת שגם אצלנו היה מאוד סוער בשבת. לא היו הפסקות חשמל אבל היו רוחות מאוד חזקות.
-
חוויתי בוויילס רוחות של 120 קמ”ש…. גם אצלך זה מגיע לכאלו? או שזו תופעה הרווחת רק ליד הים?
-
@שקד אמר:
השנה היה באנגליה סתיו חמים מהממוצע. כתוצאה מכך, השלכת הייתה מאוחרת מאוד, עם שיא בשבוע הראשון של נובמבר. השנה לא עשיתי טיולים מיוחדים לנופי שלכת, רק בשכונה שלי, בפארק של האוניברסיטה, ועוד קצת בסביבה הקרובה.
משולם.
אצלינו הקיץ ממשיך כאילו אנחנו לא בין הרצועה המדברית העולמית לסובטרופית. אלא רק בצד המדברי.
-
-