שרשור תקלות בעיות וכל מה שלא נפתר-לא שרשור לפורים
-
שם המשתמש המקורי שלי נעול.
אני מנסה לשנות סיסמה, שולחים לי מייל שדרכו אני אמורה להחליף לססמה חדשה.
כשאני פותחת את הקישור המופיע במייל, הדפדפן (כרום) מסרב להכניס אותי אל הדף וטוען שהוא מהווה סכנה בטיחותית.
אני לא מצליחה לעקוף את זה, לא מצליחה לשנות ססמה ולכן לא מצליחה להיכנס לשם משתמש שלי.
-
שלום לכולם. מספר פעמים שניסיתי להתחבר לפורום וזה כלל לא עבד, אני שמח שזה חזר. בנייד אני מצליח לפתוח את השרשור אך לא לחזור אחורה לשאר השרשורים. במחשב בדקתי והכל תקין.
-
פוסט זה נמחק! -
תודה לכולם העברתי את כל הבעיות, חלקן מוכרות כבר (קושי לחזור למשתמש הישן, אין אפשרות לחזרה, תגובה מהירה וכו--- חלק חדשות. הובטח כי כולן יטופלו.
-
יש הצקדמות בטיפול בתקלות בעיקר בניידים? תודה
-
אני מצאתי את המייל של למטייל לשינוי סיסמא,לגמרי במקרה יומיים אחרי שניסיתי להכנס ולצערי לא זוכרת תחת איזה כותר: פרסומת, חברתי או ספאם.
-
למרבה הצער, המייל שמוגדר בחשבון שלי באתר הוא מייל בוואלה שפתחתי רק בשביל זה (סיפור ארוך אבל בעקרון: פתחתי חשבון עם ג'ימייל, שכחתי את שם המשתמש, פתחתי חשבון חדש עם ואלה, השתמשתי במשתמש הזה ופתחתי בלוג, האתר קרס, המייל בוואלה לא מקבל מיילים מלמטייל, חזרתי לחשבון בג'ימייל שדווקא כן מקבל מיילים מלמטייל, עדיין רוצה גישה לבלוג).
-
-
לא יודע מהיכן צץ לי החשבון בו אני כותב כעת. לא מצליח להכנס לחשבון המקורי שלי שתחתיו מפורסמים כל הבלוגים שכתבתי. כמו שכתבו קודמי לא מצליח לקבל סיסמה כדי להכנס לשם ולצרף את הבלוג האחרון שכתבתי מחוסר ברירה תחת שם המשתמש החדש. רנצי
-
ואו, זה ממש מוזר שבתיבה של וואלה את לא מקבלת מיילים של למטייל..
אין בוואלה את אותה חלוקה של פרסום, חברתי ורגיל?
את ההודעה על תגובתך מצאתי בצהריים במקבץ הפרסומים.
מקוה שהצוות הטכני ימצא פתרון עבורך ועבור כל האחרים.
מקוה שיימצא פתרון. (בלי קשר לפורום אני מתוסכלת שרוב הצילומים לא מופיעים בבלוג)
-
התמונות עולות אבל הן נחתכות.. תמונות רוחב בוודאי נחתכות (נעשות צרות יותר) אבל גם תמונות אורך
-
אכן.
היתה אפשרות (לחצן ימני על התמונה) לשנות פרופורציות של תמונה כך שתכנס במלואה בפוסט.
לא עוד.
(בתמונה - "דלעת" של האמנית היפנית יאיוֹי קוּסאמה שתערוכה שלה מוצגת בימים אלה במוזיאון תל אביב. הצילום שלי מהאי נאושימה, יפן)

-
את מתכוונת לתמונות כאן בפורום או בבלוג?
-
מה קורה עם התגיות? אי אפשר להקליד אותיות בתקוה שתופיע תגית מתאימה. . אי אפשר לשלוח הודעה בלי תגית.
למה מישהו חושב שכשאני מחפשת תגית מתאימה לאוסטריה אני צריכה לעבור על רשימה של כל העולם...
-
הסתדר איכשהו...
-
@יונית לא מצליחה לכתוב הודעה חדשה בנייד (סמסונג), רק במחשב
-
בעיה נוספת שנתקלתי בה בנייד- כשנמצאים בתוך הודעה, ורוצים לחזור לדף קודם (כלומר לפורום), הדף נסגר וצריך להכנס לפורום מחדש
-
העובדה שאין תאריך להודעות למעשה גורמת לבעיה שהיא קריטית בהתיחסות לרלוונטיות דל המידע. אולי כדאי ללחוץ שזה הדבר המיידי לתיקון.
-
אם ההנהלה הטכנית מעיינת בהודעות, אז שימו לב לעובדה כפי שציינו פה, שאין תאריכים, הדבר גורם למעשה לכך שהאתר מאבד את רוב הייחודיות שלו כאתר עם פורום שמתעדכן באונליין, ולכן האנשים מגיעים אליו, כרגע העדר תאריך הופך את המידע אפילו כמעט לחסר ערך כי לא יודעים מתי נכתב, לתשומת לבכם.
-
אני לא מצליחה להכנס לפרופיל שלי ,למרות שאני רואה אותו במחשב בבית, כששלחתי בקשה לעדכן סיסמא לא נשלח אלי מייל ,