ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סיוע בתכנון נסיעה

פורום צפון אמריקה
    ניו יורק
    5
    9
    230
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ש.ל
      ש.ל נערך לאחרונה על ידי

שלום,

שמי שוקי ואני מתכנן טיול עם אשתי בארה"ב, חייב לציין שזה שנים רבות לא הגעתי לארה"ב ובפעם האחרונה נעזרתי בכם מאוד והגעתי למקומות שלא הייתי מצליח בלעדי האתר אני חייב לומר מדהים , עוזר מאוד .

לעצם השאלה/בקשת סיוע בתכנון , אני מתוכן להגיע לניו יורק ב 21/6 לקראת ערב מעוניין לנסוע לכיוון מפלי הניאגרה מבחינתי גם לשהות בקנדה יום/יומיים במידה ויידרש , מתלבט האם לקחת טיול מאורגן או לשכור רכב ולאתר מקומות שינה בדרך . כמה ימים נראה שצריך ? האם בדרך אתרים שאסור לפספס ? .

לאחר מכן נחזור להמשך טיול בניו יורק, כמה ימים להערכתכם .

החזרה תהיה ב 12/7 מלאס ווגאס , למיטב ידיעתי אין מה לחפש בווגאס מעל 5/6 ימים כך שיש לי מה חפש בדרך ..

חולם גם על הוואי , האם פרק הזמן יכול להספיק ?הבנתי שהוואי מאוד יקרה ,, מקוום למחשבה..

זה בינתיים , אשמח לסיוע שלכם

תודה מראש ז'קלין ושוקי

reuben13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

1. איך תכננתם להגיע ללאס וגאס, אתם טסים לשם ישירות או ליעד אחר במערב?
        2. האם אתם מעוניינים גם בטבע שליד לאס וגאס או שרק בעיר עצמה?
        3. לגבי הוואי- היא מורכבת ממספר איים. לפי הקצאת הזמן שלכם אתם יכולים לבחור באילו מהם לבקר. זה מחייב כמובן טיסה הלוך ושוב לשם מנקודה כלשהי, עדיף במערב כי זול יותר. הוואי יעד יקר, תבדקו אם מתאים לכם מההיבט הזה.
        ש.ל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • reuben13
          reuben13 @ש.ל נערך לאחרונה על ידי

@ש-ל

לגבי החלק הראשון: עדיף לטייל כמה ימים בניו יורק, לאחר מכן לקחת רכב ולנסוע למפלים ליומיים/שלושה, להחזיר את הרכב בשדה התעופה של BUFFALO לא הרחק מהמפלים ומשם יש טיסות ללאס וגאס עם חברת סאות'ווסט (אפשר להזמין רק באתר החברה, המחיר הבסיסי כולל מזוודות וטרולי, כמה שמזמינים מוקדם יותר, כך המחיר סביר יותר). הוואי אכן לא זולה (למיטב ידיעתי כי טרם ביקרתי בה), תבדקו מחירי טיסות מוגאס להוואי באתר של גוגל פלייס

• hil
            hil נערך לאחרונה על ידי

1. האם אתם רוצים לנהוג לניאגרה, כדי לראות דברים בדרך או שזה אילוץ? כי אפשר גם להגיע מטורונטו, שעה וחצי נהיגה כלומר אפשר למשל לטוס טורונטו>ניויורק>וגאס

2. וגאס - תלוי בסגנון שלכם. ותלוי אם אתם מתכוונים לוגאס העיר. בעיני, וגאס חוויה מענינץ, אבל מספיק להיות בה יום בערך

• ש.ל
              ש.ל @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr

1. ראשית תודה על התגובה .

1. מסלול הטיול הצפוי : רכשנו כרטיסים לניו יורק ב 21/6 צפויים להגיע ב 18:00 לניו יורק וחזרה לארץ מווגאס ב 12/7 . אנחנו מחפשים מלון סביר במנהטן במקום טוב נשמח להצעות , מופע מעניין שמומלץ ובכלל כמה ימים כדאי לשהות בניו יורק ?
              2. ללאס ווגאס אנו מתכננים להגיע בטיסה מניו יורק או מכל מקום אחר בו נשהה , בלאס ווגאס גרה משפחה שלנו לשם אנו מתכננים להגיע למספר ימים בסוף הטיול ומשם חזרה לישראל דרך L.A. ב 12/7 על כן אנחנו פתוחים מאוד להצעות שונות לגיוון השהיה בחופשתנו .
              3. אנחנו בהחלט מתכננים לנסוע ולבקר בטבע מסביב ללאס ווגאס מידי יום כל פעם במקום אחר , עדיין לא סגורים על מספר הימים בווגאס , תלוי במספר האטרקציות.
              4. לגבי הוואי מקום שאני חושב עליו שנים רבות (הוואי חמש אפס... הסדרה הידועה מימים עברו ) מבין שייקר אך חושב על אופציה ...
              5. אנחנו מאוד רוצים לבקר במפלי הניאגרה ( הבנו שהחלק הקנדי יפה יותר מהמפלים בארה"ב ) ואתרי הטבע המומלצים שנמצאים בדרך מניו יורק לקנדה , על כן נשאלת השאלה האם לקחת טיול מאורגן (מבין שלמטייל יש טיולים כאלו ) או להשכיר רכב ולנסוע בקצב שלנו ולמקסם את הטיול .
              6. האם ישנה אפשרות לרכישת כרטיסים מוזלים לאטרקציות השונות? כמו מופע בברודווי , שייט לפסל החירות, סיורים מקומיים בניו יורק וגם בלאס ווגאס .

תודה רבה ,

בברכה ז'קלין ושוקי לייב

karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • ש.ל
                ש.ל @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13

תודה,

יש מקומות /אתרים / טבע בדרך מניו יורק למפלים שכדאי להתעכב בהם ?

מקומות לינה בדרך מומלצים ?

בתי מלון/אירוח מומלצים ליד המפלים ?

יש אפשרות לעבור ולחזור אם הרכב לקנדה או להחזיר רכב ולשכור בקנדה ?

המעבר לקנדה חופשי ?

תודה מראש .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • ש.ל
                  ש.ל @hil נערך לאחרונה על ידי

@hil

תודה ,

השאלה מה עדיף ?

לנהוג לניאגרה אינו אילוץ אבל נראה לי שיותר נחמד להתעכב במקומות שנראה לנו ומתאים לנו בהחלט מעוניינים לראות כל מה שאפשר ונחמד בדרך .

לאס ווגאס היעד האחרון בטיול שלנו ומשם חוזרים לארץ נשהה שם מספר ימים .

תודה

• אנשיםטובים
                    אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

קודם כל משהו לא ברור. כתבתם "וחזרה לארץ מווגאס ב 12/7 " וגם "חזרה לישראל דרך L.A. ב 12/7 "

לכאורה יש לכם המון זמן. בפועל זה לא כלכך הרבה וצריך קודם כל להבין כמה זמן אם רוצים להשקיע בעוגנים לפני שממשיכים לשאר הדברים. כמה ימי ניו יורק רוצים, כמה ימי וגאס נטו (כלומר ימי גאס/משפחה, לא ימי טיול באתרי הטבע שבאיזור). וכפוף להבהרבה מלמעלה - כמה ימי לוס אנג'לס. תביאו חשבו גם (כמעט) יום שלם לטיסה ממזרח למערב, ואז נראה כמה זמן נשאר לכם לטייל. ואז צריך לתעדף.

לגבי הוואי - המרחק מהחוף המערבי להוואי בוא בערך כמו המרחק מתל אביב ללונדון או מלונדון לניו יורק. רחוק. המרחק בקילומטרים הוא כמובן חסר משמעות כי טסים. מה שקובע זה המרחק בשעות טיסה, בכסף ובהפרשי שעות. אבל זה עדיין יקר בכל אלה. אם תבחרו לשלב את הוואי, ככל הנראה לא ישאר לכם (כמעט) זמן לשום דבר.

לגבי הניאגרה - אפשר בהחלט להגיע בטיסה לבאפולו. ושם או לשכור רכב ל-24 שעות, או אפילו לקחת מונית. הצד הקנדי אכן יותר יפה, אבל לא לשכוח גם את הצד האמריקאי. כלל אין בעיה לחצות את הגבול כמה פעמים שאתם רוצים, כולל עם רכב שכור. מה שמורכב ובעייתי זה לשכור רכב במדינה אחת ולהחזיר במדינה אחרת. שימו לב שהכל זה "ככלל". בתקופת הקורונה היו מגבלות על מעבר גבול, וכמובן שיש אנשים שיש להם מגבלות חוקיות על מעברי גבול. ולגבי הרכב - חשוב לוודא מול חברת ההשכרה.

נסיעה לניאגרה (במקום טיסה) זה רק אם רוצים להשקיע באמת זמן ולראות דברים. מדובר על טיפה פחות מ-10 שעות נהיגה נטו מניו יורק לצד הקנדי. אם אתם מקציבים יום או אפילו יומיים לנסיעה - עדיף כבר לטוס. יותר מהיר ויותר זול. אם אתם משקיעים כמה ימים ועושים מזה טיול - בכיף. אבל אז צריך לחשוב האם זה המקומות שאתם רוצים לראות (ולא יעדים באיזור וגאס למשל, או הוואי).

• karnielr
                      karnielr @ש.ל נערך לאחרונה על ידי

@karnielr
                      1. ראשית תודה על התגובה .

1. מסלול הטיול הצפוי : רכשנו כרטיסים לניו יורק ב 21/6 צפויים להגיע ב 18:00 לניו יורק וחזרה לארץ מווגאס ב 12/7 . אנחנו מחפשים מלון סביר במנהטן במקום טוב נשמח להצעות , מופע מעניין שמומלץ ובכלל כמה ימים כדאי לשהות בניו יורק ?

לגבי משך השהות בניו יורק, בגדול, ביקור בניו יורק הוא בין 5 ימים לשבוע אבל אפשר כמובן הרבה יותר. הביקור האחרון שלי שם ארך שבועיים. זה פשוט תלוי מה בדיוק אתם רוצים לראות שם. לא מזמן היה כאן בפורום שרשור ארוך ומלא מידע על ניו יורק, ממליצה שתעיינו בו ותסמנו מה משם אתם רוצים. בנוסף יש המון חומר גם כאן בבלוגים וגם בספרים, אני יודעת שלשיחור היה ספר שהציע מסלולים ל-5 ימים, אם תשיגו שווה לקבל רעיונות. מופעים - אני תמיד בחרתי מופעים קצת יותר ישנים שנמכרים במחירים סבירים מכיון שהכוונה שלי היתה לספוג את האוירה ולחוות את החווייה. מלונות,יש המון, כדאי לקרוא ביקורות.

1. ללאס ווגאס אנו מתכננים להגיע בטיסה מניו יורק או מכל מקום אחר בו נשהה , בלאס ווגאס גרה משפחה שלנו לשם אנו מתכננים להגיע למספר ימים בסוף הטיול ומשם חזרה לישראל דרך L.A. ב 12/7 על כן אנחנו פתוחים מאוד להצעות שונות לגיוון השהיה בחופשתנו .
                      2. אנחנו בהחלט מתכננים לנסוע ולבקר בטבע מסביב ללאס ווגאס מידי יום כל פעם במקום אחר , עדיין לא סגורים על מספר הימים בווגאס , תלוי במספר האטרקציות.

כל יום במקום אחר.....לא תצליחו לראות כך את הטבע המדהים שיש לא רחוק מלאס וגאס. על מנת לראות את מה שיש לאזור להציע צריך לשכור רכב ולצאת לטיול מעגלי שכולל את פארק ברייס, פארק ציון אולי גרנד קניון ומחייב לינה במהלכו. אם אתם רוצים לגוון את השהייה כפי שכתבת, אפשר בקלות להרחיב את המעגל הזה לעוד מקומות מעניינים.

1. לגבי הוואי מקום שאני חושב עליו שנים רבות (הוואי חמש אפס... הסדרה הידועה מימים עברו ) מבין שייקר אך חושב על אופציה ...

אני מבינה שלא קנית את הכרטיס לטיסת הפנים למערב, אז תתחיל בבדיקת טיסות : הלוך מניו יורק (למאווי, או אואהו - האי בו נמצאת הונולולו וגם הבנין המפורסם של הוואי 5-0 - אלו שני יעדים פופולריים ואני משערת שאולי הטיסות לשם יותר זולות) וחזור לוגאס או לוס אנג'לס או סן פרנסיסקו, כל נקודה שמתאימה לך לטיול שאתה מתכנן במערב. אם כבר קנית את הטיסה למערב, תבדוק טיסות משם להוואי וחזור למקומות כפי שפרטתי קודם. אם אתה בוחר לטייל באי אחד אז 5 ימים עד שבוע יכול להספיק.

1. אנחנו מאוד רוצים לבקר במפלי הניאגרה ( הבנו שהחלק הקנדי יפה יותר מהמפלים בארה"ב ) ואתרי הטבע המומלצים שנמצאים בדרך מניו יורק לקנדה , על כן נשאלת השאלה האם לקחת טיול מאורגן (מבין שלמטייל יש טיולים כאלו ) או להשכיר רכב ולנסוע בקצב שלנו ולמקסם את הטיול .

אני אישית הייתי עושה את המסלול הקצר ביותר כדי לשמור זמן לטיול במערב, תמיד הגעתי לשם מטורונטו אז אני לא יודעת אם באמת הדרך מניו יורק לשם מעניינת במיוחד, יש לי רושם שלא. אכן המפלים יפים יותר בקנדה. שאלתם מישהו אחר אבל אענה. על מנת לעבור למפלים הקנדיים צריך לעבור מעבר גבול לקנדה על כל הכרוך בכך ובדרך חזרה מעבר גבול לארה"ב על כל הכרוך בכך.

1. האם ישנה אפשרות לרכישת כרטיסים מוזלים לאטרקציות השונות? כמו מופע בברודווי , שייט לפסל החירות, סיורים מקומיים בניו יורק וגם בלאס ווגאס .

בניו יורק קיימים מספר פסים של אטרקציות המקנים הנחות, צריך לבדוק נקודתית אם זה מתאים לכם. הצגות מוזלות - יש בדוכן בכיכר טיימס לאותו יום או למחרת בצהריים. בנוסף, נראה לי שחיפוש גוגל מעלה כל מיני אופציות.

בהצלחה.

תודה רבה ,
                      בברכה ז'קלין ושוקי לייב

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון