טרק EBC בנפאל
-
מחפש שותף/שותפה/שותפים/שותפות לטרק Everest Base Camp בנפאל באוקטובר 2022.
משך הזמן: 17-18 יום, כולל כ-13 יום הטרק, פלוס טיסות, התארגנות וכו'.
גדי
-
אם לא תמצא פה ובמדינות האחרות, תוכל כנראה למצוא בקטמנדו.
בית חבד, or2k ובסוויסות
-
מדיות אחרות
-
אפשר להכנס ל"מדור שותפים" כאן באתר ולפרסם את ההצעה: https://www.lametayel.co.il/travel-companions
-
מכיר את כל אלו, הייתי כבר בשני טרקים בנפאל, אני לא בנוי להגיע לשם ולהתחיל לחפש שותפים, אני צריך לארגן את הטיול מהארץ עם שותפים ידועים מראש. כך עשיתי בפעמים הקודמות וזה עבד נהדר (אגב, לא רק בנפאל, גם בקילימנג'רו למשל).
-
אנסה, תודה!
-
@גדיגדי מקווה שתמצא, בהצלחה!
-
שותפים אפשר למצוא גם על הדרך אבל זה כנראה של העדפה אישית…
-
במדור שותפים אין כרגע הרבה מתמודדים על טרק בנפאל.... מכיוון שהעיסוק בקורונה נרגע ויותר אנשים טסים, בקטמנדו או אפילו בשד'ת בדרך ללוקלה תמצא. תיירים זה אחד הדברים שהיו חסרים לי בסתיו האחרון באיזור הזה. היה פשוט שומם מדי מבחינת תיירים
-
גם על השביל כמובן. יש פגישות מאוד מעניינות על השביל שזה כולל כמובן גם גסטהואסים ללילה או לסתם מנוחה. ״השביל״ כולל גם את שדה התעופה במיוחד אם יש איחורים בטיסה…
-
טבריש! נדמה לי שגדי הסביר בתגובה השניה: "מכיר את כל אלו, הייתי כבר בשני טרקים בנפאל, אני לא בנוי להגיע לשם ולהתחיל לחפש שותפים, אני צריך לארגן את הטיול מהארץ עם שותפים ידועים מראש."
-
אתה יכול גם לנסות לפנות לחני בווטסאפ..
בכל מקרה, לגמרי מבין את הרצון להתארגן מהארץ ולהיות יעיל בזמן המוגבל כשטסתי לנפאל, גם הזמנתי הכל מהארץ, דרך הסוכנויות,כך שישר מפוקרה אסף אותנו ג'יפ לטרק וכדו'
-
מי זאת חני?
-
-
חני וחזקי= בית חב'ד
-
מגיע לנפאל בפעם 1 שלי לבד ו רוצה לעשות סובב אנאפורנה למביני עניין משהו יכול פרט לי קצת על ימי הטרק ? מגיע לזמן קצר יחסית תחילת חודש מרץ ? כיצד מתארגנים לטרק עצמו
-
מה נחשב אצלך ל'זמן קצר'? כמה טיפים בסיסיים- מבחינת תכנון זמנים, הטרק בתחילת הטיול, וכל השאר (מקדשים, בטן גב באגם של פוקארה וכו') אחר כך. וזה כדי שבמקרה בלת'מים, יהיו לך ימים 'ספייר' ולא תהיה בלחץ סיום. תחליט אם אתה מעונין לשכור פורטר או לא. אם לא, תדאג לתיק מתאים (50 ליטר מספיק), וגם נעליים סבירות. בקטמנדו/פוקרה תוכל להצטייד בחוסרי ביגוד (בעיקר חמים). מניסיוני, אין צורך בשק'ש, ואפשר להסתפק בליינר. פריטים יכולים להיעשות בקטמנדו או פוקרה. כל ההתארגנות יכולות להסתכם היום או יומיים לגבי מסלול וחלוקת ימים, חוזר לשאלה הראשונה, כמה ימים תהיה בנפאל?
-
היי תומר מגיע ל15 יום נטו בנפאל ו עוניין להשכיר פורטרט וכל מה שצריך לצמצם ימים . אפילו טיסה הלוך או חזור
-
אם 15 ימים, אז אל תנעל על האראונד. באותו רכס יותר ריאלי בפרק הזמן הזה ללכת לפון היל ו-abc
-
מקס, אין שום בעיה אתה יכול לעשות גם את האראונד אנאפורנה
-
חפש קצת באתר של תום לנדאו ובפייסבוק "פורום מטיילי נפאל" או " נפאל למטיילים" לא זוכר, אחד מהם הפעיל יותר, ותראה שם הרבה מידע כמוכ, גגל את השם של הטרק ותמצא לא מעט שעשו
-
קח בחשבון, ש 90 אחוז מהטיפים מוכוונים מטיילים צעירים שמחפשים לחסוך דולר תמורת בזבוז יום ולכן צריך לחפש יותר טוב את הטיפים הרלוונטים
-
יש לך 2 אפשרויות להגעה לטרק א. טיסה מקטמנדו לפוקרה ואז גיפ מונית ב. גיפ מונית מקטמנדו לתחילת הטרק תבדוק על שתי האופציות, קח בחשבון שטיסות אין בלילה
-
אתה יכול לקצר טווחים גם בתחילת הטרק וגם בסיומו, ואתה לא חייב לעשות את כל אורכו, גיפ יכול לקצר טווחים בהתחלה ובסיום
-
מתארגנים מהארץ בווטסאפ מול הסוכנות בנפאל (סוויסה האדום, סוויסה הצהוב, ויש עוד איזה 2 סוכנויות, תקרא ותנסה להתרשם מי יותר אמין) תסגור מהארץ מולם על מחיר של פורטר(בזמני היה כ 10-13 דולר ליום, של פורטר רגיל שסוחב עד כ 15 קג), גיפ, פרמיט וכל מה שאתה צריך( הם יכולים לספק לך הכל בכסף..)
קח בחשבון גם חישוב של יום עיכוב פה ושם אם אתה צריך עוד יום התרגלות לגובה
בהצלחה
-