ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זהו, יש כרטיס למילנו ברגמו 7/1/23

פורום סקי וסנובורד
    סקי סלבה גרדנה
    4
    8
    621
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Boaz_3810459
      Boaz_3810459 נערך לאחרונה על ידי

למישהו יש רעיונות לעיירה הכי מתאימה ב סלה רונדה

בהתחשב שאני בא מכוון מערב.

הגדרה של מתאימה : יותר מגונדולה אחת שעולה להר. מגוון מסעדות , נוחות חנייה. גישה. מחירים לא חשוב

כל האזור דומה

אם מישהו יכול להמליץ גם על מלון אשמח

תודה

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • drporat
        drporat נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • drporat

זה כמובן תלוי גם בסגנון גלישה ובחבורה.

Sestriere תספק לך מרחב גדול ומאתגר יותר. כ3 שעות נהיגה.

Madonna נראית מדהים, מסוגננת ומשפחתית כולל שופינג ברמה, אבל קטנה בהרבה, כ3.5 שעות נהיגה.

לסלה רונדה אתה צריך כבר 4 שעות לפחות, לCanazei למשל. זה בא עם הבונוס של לגלוש מבוקר ועד אחר הצהריים באזורים שונים, אבל אפשר להשאיר את זה לחופשה עתידית בה תטוס לונציה, משם יש העברה נוחה וזולה לArabba.

• drporat
            drporat @Boaz_3810459 נערך לאחרונה על ידי drporat

@boaz_3810459 כרגע ראיתי שכבר בהודעה המקורית התכוונת לסלה רונדה, אנא התעלם מההמלצה הקודמת.

ORTISEI רחוקה עוד יותר, אך בדוק מה היא מציעה https://www.skiresort.info/ski-resort/val-gardena-groeden/trail-map/

כנ"ל Selva/Val Gardena

Boaz_3810459 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Boaz_3810459
              Boaz_3810459 @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

לפי גוגל מאפ אורטיזיי זה 3 שעות. הוא בד"כ מדייק

מכיר את המקום ?

• drporat

בועז, גם אם כעת גוגל מאפ רושם לך 3 שעות, קח בחשבון שבחורף ובמיוחד בימי שבת (ימי ההעברות) זה לרוב איטי בהרבה. שלא לדבר על מצב בו כן יורד שלג במקטע ההררי. אורטיזי זאת העיירה הראשונה שתפגוש, אם כבר אז בדוק את Selva di Val Gardena. דינמית יותר ויקרה יותר, אך הכל קרוב יותר. כולל ססלונגו בטווח המיידי, Dantercepies ממש סמוך וCorvara/Alta Badia אחריו. אם תצא על בבוקר ולא תשתהה, תגיע לקרחון הMarmolada במועד נכון.

אני לא יכול להמליץ אישית על בתי מלון באזור כי הייתי פעמיים באראבה בתחילת פברואר בגלל החבר'ה אליהם הצטרפתי. כמעט בכל יום גלשתי לשם. המסלולים לא מאתגרים במיוחד מבחינה טכנית אך הנוף פשוט מדהים, האוכל מושלם וזה עונג צרוף. כל האזור שממזרח פשוט Fun באופן טוטלי למי שאוהב און פיסט בין עצים כשההרים מופיעים כמו עוגות מאפין ענקיות מכוסות אבקת סוכר.

רונימי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • רונימי
                  רונימי @drporat נערך לאחרונה על ידי רונימי

@drporat הגעה מקאנזיי איזור בלוודר לאיזור קורברה בגלישה.

כמה זמן זה הלוך? כמה זמן חזור? לא בספיד מוטרף, אלא בגלישה מהנה.

האם הדרך מתאימה לגולשים ברמה סבירה, לא מסתדרים עם שחור בכלל, מסתדרים טוב עם האדומים של בלוודר.

שמעתי שהדרך חזור לקאנזיי מאתגרת, האם זה נכון? האם יש דרך לעקוף את זה?

החבר'ה ישנים באלבה, ומעוניינים בגלישה במרחב קורברה-המון כחולים ארוכים-רוצים לשפר יכולות גלישה. (החלפת מקום הלינה לא רלוונטי- זקוקים למלון הכשר)

• מטייל_3937334
                    מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי

@רונימי הגעה מבלוודר לקורברה כשעתיים גלישה. כמובן תלוי בעומס במעליות. קח אותם דרך השילוט של סלה רונדה ירוקה. תתאים להם יותר מהכתום, ס"ה ללא עיכובים ועצירות כ 3.5 - 4 שעות תלוי בעומס. קח בחשבון שיש לפחות פיסט שחור אחד לא ארוך במיוחד, ולמיטב זכרוני המשכנו פשוט ישר,ועקפנו. לגבי קושי אפשרי בדרך חזור: יש מסלול אדום ממוגל מאוד. לא חושב שאפשר לעקוף אותו, ייתכן ואני לא 100 אחוז זוכר נכון,אז אל תסתמך עלי, ואם המדובר בחבר'ה שאינם יכולים אפילו "לשרוד" בשחור הייתי מחכה לסוף שבוע הגלישה כדי לעלות אתם לסלה רונדה. מעבר לכך לא נתקלתי בקושי פונטציאלי מיוחד. המלצה חמה מניסיון אישי על מדריכת סקי בשם tea יודעת קצת עברית עובדת עם בי"ס לסקי בקנזיי. שעתיים תרגול ליומיים הראשונים יכולים לעשות הבדל גדול. אם תרצה יש לי את מס' הפלאפון. שים לב שהמעליות של הסלה רונדה הכתום נסגרות כשעה מוקדם יותר מהמעליות בסלה רונדה הירוקה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון