שאלה דחופה טיסת פנים
-
ב"ה
הבת שלי כרגע בקנקון. ביטלו לה את הטיסה הישירה לJFK ומציעים טיסה למחרת אבל לא ישירה אלא דרך שד"ת בשרלוט צפון קרולינה.
T/T כשעה וחצי. האם יספיק לה או לבקש טיסה חלופית אחרת עם יותר זמן ? שד"ת בשרלוט גדול? חברת תעופה AA
-
בימינו אנו, הייתי נמנע מכל קונקשן, ולא משנה באיזה שדה תעופה שאורכו פחות משלוש שעות. אבל יש לציין שאני "שונא סיכון" מטבעי.
-
תודה. ברור שעדיף יותר זמן כרגע זה מה שמציעים לה ואני רק רוצה שהיא תצא ממקסיקו מהר. אם היא מפבפסת את טיסת ההמשך לניו יורק חברת התעופה תציע חלופה? חזרתי לפני כשבוע מארהב. בפועל המעבר לטחסת פנים שלי לקח אכן שעה וחצי ועוד אחרי בעיה עם הרישום שלי לטיסה. אבל..הייתי רק עם טרולי
-
בשרלוט גם בחצי שעה יכולה להספיק, שעה וחצי זה מצוין
-
תודה אמן
-
-
אתה אולי מתייחס לקונקשן בין שתי טיסות פנים? כאן מדובר ממעבר מטיסה בינ"ל מקנקון לטיסת פנים ולכן צריך לעשות גם הגירה. אני בספק אם חצי שעה תספיק.
-
תודה. הטיסה עוד כמה שעות. נקווה לטוב. מבטיחה לעדכן
-
מעדכנת אז אולי שעה וחצי היו מספיקות אבל השאירו את כל הנוסעים במטוס כשעה בינתיים טיסת ההמשך נדחתה בשעה בערך כך שיכלו להספיק. ההגירה עברה מהר והגיעו לגייט אלא שאז הטיסה בוטלה .לאחר המתנה של מבפר שעות עלו על טיסה חלופית שגם היא התעכבה בשעה ונחתו ב... לה גוורדיה. איפה המזוודה? כנראה בjfk, בודקים.
-
אכן תקופה קשה
-
האדם מתכנן ואלוהים וחברות התעופה צוחקים .
-
השאלה מי יותר חזק מביניהם? I wonder
-
עפ"י המספר הרשום בקבלה של המטען, אפשר להיכנס לאתר חברת התעופה ולבדוק מה קורה לגביו
-
תודה. המזוודה בjfk וצפויה להגיע אליה היום. גם קיבלה פיצוי מהביטוח