מסקיי לין דריב להרי סמוקי ארהב
-
מבקשת את עזרתכם.
מתכננת לטייל בסקיי לין דריב ולישון Roanoke.
למחרת להגיע לאזור סמוקי מאונטיין גטלינברג פייגון פורג...
מדובר ב4-5 שעות נסיעה .
האם יש נקודות עצירה מענינות לאורך מסלול . אשמח להמלצות
תודה מראש
רותי
-
כמו לכל הפארקים בארה"ב גם לסמוקי'ז יש אינפורמציה מקיפה באתר של National Park Service, כולל
נקודות עניין, שעות פעילות, דמי כניסה, מפות, מקומות לינה ואוכל ועצות אחרות. עדיף ללמוד משם על מה כדאי ואיך כדאי.
-
שלום
בתוספת לקישורים של רוני -
אפשר להשלים מידע של נקודות חן כדאיות להשקעת זמן עצירה
פשוט לעקוב בעיון אחרי הדיווח השרשורי, המושקע, והאגדי של טניה, על השננדואה ,הבלו רידג' ,והסמוקיס
ולהחליט-
מוני
-
תודה רוני ומוני. כנראה לא הסברתי את עצמי כראוי . לא מתכוונת לפעילות בפרקים עצמם . אלא בקילומטרטז שצריך לעבור בין הסקיי ליין דריב. עד הסמוקי מאונטין תוגה
-
רותי שוב שלום
מראנוק לגטלינבורג נסיעה רצופה על ה-81(לדעתי די סיוט) זה נושק ל-5 שעות
בטוח שלא הייתם רוצים להגיע רק למחרת לגטלינבורג/פיג'און פורג'?
מה תוכנית לאחר הסמוקיס?
מוני
-
@רוני-סופר
שלום
בתוספת לקישורים של רוני -
אפשר להשלים מידע של נקודות חן כדאיות להשקעת זמן עצירה
פשוט לעקוב בעיון אחרי הדיווח השרשורי, המושקע, והאגדי של טניה, על השננדואה ,הבלו רידג' ,והסמוקיס
ולהחליט-
טנגו צפרדעים של טניה
מוניוואו - באת לי בזמן
אני בונה עכשיו טיול לאטלנטה, ניו אורלינס, וסמוקי מאונטיינס. תודה רבה על הקישור. הצלחתי למצוא מעט בלוגים מעניינים על האיזור אבל לא מספיק. -
קוראת בשקיקה את סיפור הטיול. איזה בעסה שכל התמונות התפוגגו
-
-
לדעתי לא לוותר על נאשוויל
-
תודה מוני חשבתי להגיע לצירוקי מרואנקה ואז הזמן מתחלק יותר טוב.
אולי לעשות עיקוף ולהגיע דרך שרלוט פרימיום אוטלט ועל ידי כך לשבור את נסיעה. אבל בדיוק על סיוט של נסיעה הארוכה היתה הכוונה בשאלה שלי -
לדעתי לא לוותר על נאשוויל
נכון, בהחלט מתכננים גם להגיע לנאשוויל...
-
מתכננים על סוף מרץ עד אמצע אפריל, דהיינו חופשת הפסח שלי + כמה ימים נוספים. נראה לי שזו אחלה תקופה מבחינת פריחה (ואולי גם מבחינת כמות המטיילים?..)
-
סוף מרץ נשמע גבולי מאוד לא יודע איך יהיה לכם בכבישי הפיסגה, ומתקשה להאמין בפריחה מרשימה
אבל אני נותן לך קישור לדיווח 11 יום שהתחיל סביבות אמצע אפריל
של הגולשת mirinv-
סיכום 11 ימי טיול נהדר לסמוקי ומסביב בחופשת האביב
מוני
-
תודה!
מכיוון שאמורים להגיע ב28 למרץ לאטלנטה, אנחנו קודם נרד דרומה לכיוון ניו אורלינס, אחר כך נצפין לצ'טנוגה ומשם לנאשוויל לכמה ימים. הצפי להגיע לגטלינבורג הוא ב - 8 לאפריל. זה נראה לך מוקדם מידי מבחינת אפשרות לטייל באיזור?
האמת שחששתי מזה שזה מוקדם מידי מבחינת מזג אויר . התיכנון המקורי בכלל היה לטייל בדרום - חלום ישן שלי - מיסיסיפי, אלאבמה, ניו אורלינס. לאחר שהתחלתי לקרא קצת גיליתי את הסמוקי מאונטיינס. אין לי הרבה אפשרויות לטייל חוץ מחגי ישראל וחופשת הקיץ ובקיץ נראה לי חם מידי (מה גם שמתוכנן טיול לווילס..).
נראה לי שהדרום מתאים לתחילת אפריל. אתה לא ממליץ על הסמוקיס בעונה הזו?
-
לא מנסיון שלי אבל מאחר ואתם דוחפים את ההגעה
לתוך השבוע השני של אפריל אני מאמין שתצליחו להפיק
הנאה מהמקומות שיהיו נגישים בסמוקיס
לנקודה הגבוהה הזאת המתוירת אין אפשרות לעלות החודש הזה-https://goo.gl/maps/fikrPBa5cbc1qBnr8
אבל תיהנו בניו אורלינס>>ובטוח שתיהנו במבנים ההיסטוריים של המוסיקה, וממופעי הרכבים של מוסיקה בבארים של נשוויל
כיף לכם שאתם נותנים לה זמן איכות אנחנו מאוד אהבנו, והצטערנו שלא נתנו יום נוסף על היומיים שלנו שם.
מוני
-
תודה שוב.
הפחד שלי האמת הוא לנסוע בכביש 441 החוצה את הסמוקיס לכיוון צ'ירוקי, בפרט בעונה הזו. אנחנו לא מחובבי הגבהים יותר מידי, אחרי שחווינו חוויה מורטת עצבים בנסיעה בכביש הרים המוביל לקרפניסי ביוון בחודש אפריל, כאשר לא ראינו ממטר כל הנסיעה, כביש צר זוועה ותהום משני העברים, ובשלב מסויים הרגשנו שהגענו לנרניה
מרוב שלג. פחדנו שניפול לתהום ואף אחד לא ידע
.בכל אופן, כביש 441 בטח נפלא במזג אויר טוב אבל החשש הוא מערפל ותהומות.. מה האלטרנטיבה כדי להגיע לאטלנטה? לנסוע מסביב ולחזור על עקבותינו מגטלינבורג.?
-
לא זכורה לי בעיית נסיעה לצד תהום על כביש 441 מזה את לא צריכה לחשוש
בעיית ערפל כזה או אחר זה משהו אחר ויכול לקרות אבל לא חובה שיקרה.
אתם מתחילים באטלנטה וחוזרים לטיסה חזרה מאטלנטה?
אני מניח שבממפיס תעברו בדרך מדרום לנשוויל?
מוני
-
בתחילת אפריל בשמורות האלה כבר אין שלג בכבישים אבל הטבע עדיין נמצא בתרדמת חורף. יצא לנו לטייל בסוף מרף\תחילת אפריל בשמורת שננדואה. כמעט כל העצים היו ערומים מעלים, נראו מעט מאוד בעלי חיים, הרבה שבילים היו עדיין סגורים למבקרים כי עוד לא הספיקו לשפץ אותם מהחורף וכו. מצרף תמונה מהפארק שאולי תעזור להבין.

-
-
@meravshell
לא זכורה לי בעיית נסיעה לצד תהום על כביש 441 מזה את לא צריכה לחשוש
בעיית ערפל כזה או אחר זה משהו אחר ויכול לקרות אבל לא חובה שיקרה.
אתם מתחילים באטלנטה וחוזרים לטיסה חזרה מאטלנטה?
אני מניח שבממפיס תעברו בדרך מדרום לנשוויל?
מוניהרגעת אותי, תודה! מתחילים וחוזרים מאטלנטה. רציתי לעצור בצ'ירוקי, אם כי באתר של הכפר האינדיאני שעניין אותי ראיתי שכנראה הוא יהיה עדיין סגור.
אחר כך עצירה ב Blue Ridge
לא נעבור בממפיס - הכוונה להיות בצ'טנוגה ומשם להגיע לנאשוויל. אין מספיק זמן לצערי. מאד רציתי, אבל מוגבלת ל - 20 יום. אם אחליט לוותר על הסמוקיס (שכאמור בכלל לא היו בתכנון המקורי) אזי ניצור טיול הכולל את אטלנטה, ניו אורלינס, ממפיס ונאשוויל.. עדיין מתלבטת..