ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מילה טובה על יונייטד

פורום צפון אמריקה
    יונייטד
    5
    8
    330
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אנשיםטובים
      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לםני הטיסה הבאה עלינו לטובה, רציתי לברך את חברת יונייטד.

הזמנו 5 כרטיסים לסן פרנסיסקו לחגים לפני כמה חודשים. המחיר היה גבוה, אבל זול ביחס למתחרים.

ההזמנה עצמה הייתה דרך אקספדיה ולא ישירות באתר של יונייטד כי משום מה הם יקרו את התעריף ברגע שהזנתי כרטיס אשראי ישראלי. טוב אז בהקשר הזה אולי זו לא רק מילה טובה.

אחרי ההזמנה עצמה, את כל הפעילות (כולל בחירת מקום ישיבה, ארוחות צמחוניות וכו') אפשר היה לעשות בקלות ובנוחות באתר של יונייטד. כולל השינויים שתיכף נפרט. כל פעם שעשיתי משהו באתר של יונייטד קיבלתי מייל מאקספדיה שהיה שינוי.

ככל שהתוכניות התקדמו החלטנו לשנות את הטיסה ולהוסיף קונקשין והמשך ללוס אנג'לס. האתר היה ברור, הציג מחירים ואפשרויות בצורה ברורה. למרות שלקח לי כמה ימים טובים להגיע להחלטה המחיר לא השתנה (תמחור דינמי) למרות שבהגדרה היה להם את כל הפרטים שלי כי זה "שינוי הזמנה", ואיפשר לבצע את השינוי בקלות. הקונקשין ה"טוב" ללוס אנג'לס היה יקר יחסית. אבל המחיר היה סביר לתאריך (בדקתי גם טיסות עצמאיות בכל החברות כולל יונייטד).

בהמשך החלטתי לשנות תאריך של טיסת ההלוך. שוב האתר היה ידידותי, וציין בפני שהתאריך החדש זול יותר. כמה ימים אחרי השינוי קיבלתי זיכוי על כמה מאות דולרים. אני לא יודע אם הזיכוי היה רק בגלל שהקונקשין ללוס אנג'לס (שהוספתי מאוחר) היה יותר זול בתאריך החדש, או שגם הטיסה הבסיסית לסן פרנסיסקו הייתה זולה יותר.

מקומות בחינם יש רק בירכתי המטוס. עם ההזמנה המקורית בחרתי מקומות לכולנו. בזמן שינוי התאריך הוא הציע לי לבחור מקומות שוב. לא היה מקומות חינמיים ברצף לכולנו. אבל השורות האחרונות של המקומות בתשלום היו רק ב"חצי תשלום" כלומר המקומות המועדפים (חלון ומעבר) בתשלום, אבל המקומות באמצע בחינם. אז שילמתי רק על 3 בתשלום ובחרתי שני אמצעיים בחינם (גם ככה הייתי בוחר אותם כדי שנשב ביחד). לטיסת החזור הוא שמר על המקומות שבחרתי מראש ולא "איפס" את הבחירה.

אז שאפו ליונייטד על נוחות, שקיפות, והחזר כספי. אני כמובן מקווה שלא אוכל את הכובע בטיסה עצמה.

MERAVSHELL wizo1234 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
      • MERAVSHELL
        MERAVSHELL @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

עד שאני לא טסה ומגיעה ליעד, אני לא מרשה לעצמי להלל את חברת התעופה...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • שירליץ
          שירליץ נערך לאחרונה על ידי

רק רוצה להזהיר שהאוכל שלהם נחשב גרוע במיוחד, אז ממליצה לקחת קצת נשנושים מהבית ליתר בטחון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
          • wizo1234
            wizo1234 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים DELTA : מחיר - מילה טובה! , ברם עם עוקץ קטן (לא בטוח כי באשמתם)
            גם אנחנו (זוג) נטוס אל ארה"ב עם דלתא . הזמנתי אך אתמול לטיסה ב ינואר.
            טיסה בת 4 חלקים (נהיה גם ברפובליקה הדומיניקנית) . 4 החלקים - הכרטיס והטיסות דרך דלתא.
            (לבד מן הטיסה האחרונה - חזרה לארץ עם AIR FRANCE , גם בכרטיס של דלתא).
            4 החלקים של הטיסה הכוללת - לכל אחד מהם 2 LEG (מקווה כי זה הביטוי הנכון!)
            לדוגמא - הטיסה מהארץ אל JFK , ומשם טיסת המשך (אל הרפובליקה הדומיניקנית).
            וכך בכל אחד מ 4 החלקים של כרטיס הטיסה - בכל אחד מהם קונייקשן.
            כלומר , ביחד יש לנו 8 טיסות (?LEG).
            לשבחם של דלתא אציין כי המחיר שלהם (לכרטיס הטיסה המאד מורכב) היה מחיר מנצח.
            (החברה היחידה אשר התחרתה איתם - בהפרש של כמה מאות $ לכרטיס - היתה AMERICAN AIRLINES
            היתה בסך הכל עוד חברה אחת נוספת אשר הציעה את המסלול - UNITED , מן השרשור הנוכחי - אשר הציעה
            מחיר לא ריאלי - הפרש של אלפי $ , אין טעות אלפי , לכרטיס!).
            בחזרה אל הכרטיס של דלתא , בשלב ההזמנה יש לבחור SEATS (וגם , אם רוצים , אוכל).
            ובכן היה עלי לבחור SEATS - מקומות - ב 8 טיסות (כ"א 2 מושבים).
            כמו במקרה של יונייטד , גם כאן ב DELTA המקומות הזולים - ללא תוספת תשלום - היו בירכתיים.
            בחרתי מקומות ל 7 מן הטיסות (שוב 7 מתוך 😎 - ללא בעיות.
            ה"עוקץ" היה בטיסה מס' 8 - טיסת החזרה ארצה עם AIR FRANCE!
            ובכן כאן בטיסה זו - דרשו תשלום עבור כל מקום! לא היה שום SEAT ללא תשלום!
            חזרתי 3 פעמים על כל תהליך ההזמנה (חשבתי שאולי טעיתי/לא שמתי לב?) - לא מיניה ולא מקצתיה, לא טעיתי!
            AIR FRANCE (בגיבוי של DELTA אך אולי שלא באשמתם) דורשים תשלום עבור כל מושב בטיסה חזרה ארצה מ PARIS .
            אגב , עבור הטיסה - גם עם AIR FRANCE , בכרטיס של DELTA , מ JFK אל CDG פריז - היו מקומות ישיבה
            ללא תוספת תשלום!
            לי אין פתרונים לחידה זו!
            הערה נוספת - בשבחה של DELTA !
            שרות הלקוחות של DELTA בארץ - טלפון עם פקידים שלהם ודוברי עברית (למי שזה חשוב)
            המענה הטלפוני של הנציגים - ממש מיידי! זמן המתנה דקה/שתיים!
            למותר לציין , בהקשר זה , את זמני ההמתנה - אם בכלל עונים - של EL AL .
            ההזמנה שלי , כאמור , הינה טרייה - רק מאתמול.
            כך שאין לי ניסיון עם שינויים (באם יהיו כאלה) בטיסה. אך הרושם מ DELTA הינו טוב!
            מקווה שעזרתי , אלי.

MERAVSHELL תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • MERAVSHELL
              MERAVSHELL @wizo1234 נערך לאחרונה על ידי

@wizo1234

אם הזכרת את אל על - למה להשמיץ על הדרך? אני נעזרתי מספר פעמים בחודש האחרון בשירות הלקוחות של אל על. ענו לי ממש מהר וקיבלתי שירות טוב. לא חייבים להשמיץ כל הזמן רק כי זה אופנתי להשוות ולהשמיץ את החברה. אין לי כל קשר או מניות באל על כמו שאומרים.

wizo1234 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • wizo1234
                wizo1234 @MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

@meravshell

EL AL השתפרו? ממש שמח לשמוע! (וללא בדל של ציניות!)

אני יכול להבין את תגובתה של הכותבת האחרונה - אך לא היתה לי כוונה להשמיץ - כי אם לציין עובדה!

עובדה אשר היתה ידועה לי מתוך התקשורת שלי עם אל על (האחרונה - לפני כחצי שנה) אשר היתה לקויה!

ייתכן ויש לייחס זאת (התקשורת הלקויה) לספיחים/תוצר של מגיפת הקורונה , אשר הפריעה רבות לעולם התעופה (לא רק ל אל על).

כרגע, עולם התעופה חווה פריחה - עם עומסים אדירים - ובהתאם לכך (כפי שאנו רואים) נסיקת המחירים!

אכן אני שמח , ואפילו מאד שמח , לשמוע כי אל על יוצאים מן הקשיים ושירות הלקוחות - ידידותי למשתמש!

אינני שש להשמיץ מוסדות ישראליים - נהפוך הוא! - אני פטריוט גדול! ואפילו באם דבר מה אינו נראה לי בהתנהלות בארץ - אולי אעביר

ביקורת מתונה - אבל לעולם לא אשמיץ , קל וחומר : לא בחו"ל!

בדרך הטבע - כישראלי/יהודי - המידע שלי וההתחככות שלי עם מוסדות ישראלים ,אל על למשל, הינה רבה הרבה יותר מאשר חברות תעופה

אחרות - ועל כן ציינתי את אל על (והתנהלותה עמי בפעם האחרונה שלפני כחצי שנה) כאנטי תיזה להתנהלות האקטואלית עם דלתא!

לסיום , אני ממש מרוצה לשמוע כי אל על עכשיו "ידידותית למשתמש" מסיבה מאד אנוכית!

מהי הסיבה?

יש לנו עדיין זיכוי אצל EL AL , וארצה לממש אותו ביתר קלות.

זוהי האמת , אלי.

MERAVSHELL תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • MERAVSHELL
                  MERAVSHELL @wizo1234 נערך לאחרונה על ידי

@wizo1234

הכל בסדר😊 הבנתי את הנקודה ולא התכוונתי לבקר אותך באופן חריף.

פשוט באמת לפני חצי שנה ויותר היה ממש מייאש לתקשר עם אל על ולא היה מענה טלפוני אלא רק ווצאפ וזה היה אכן מעצבן ומתסכל. אבל לאחרונה נעזרתי בהם לבירור איזה הזמנה שהזמנתי לפני הקורונה דרך סוכנות נבזית שלא החזירה לי את הכסף וקיבלתי אחלה שירות, ובנוסף ביררתי עוד דברים. גם לי יש שוברים אצלם, נסעתי איתם בקיץ האחרון לאיסלנד וקיבלתי שירות מהיר יעיל ואיכפתי על מזוודה שהגיעה לארץ באיחור ועוד.

אז נסכם שאנחנו שמחים שהדברים השתפרו ומשתפרים.

שנה טובה🍎

סימה3199541 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • סימה3199541
                    סימה3199541 @MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

לא שותפה להמלצות על חברת יונייטד, רכשנו כרטיסים מהחברה בין השאר גם ללאס וגאס ,ידענו שאנו צריכים לשלם על מזוודה גדולה הכרטיס היה כולל כבודה למטוס. דיל הקרקע החליט שאנו צריכים לשלם גם על המזוודה למטוס , היינו 5 איש . תוך כדי אני מראה לו את הכרטיסים שזה כולל כבודה למטוס , אך הבן אדם ננעל על זה שאנו צריכים לשלם ורשם על הכרטיסים שלנו הלוך חזור שצריך לשלם ותוך איומים שאנחנו לא נטוס אם לא נשלם, הינו בתדהמה , אמרנו לא נקלקל את החופשה ושילמנו 525$ תמורת המזוודות כל אחד שילם 105$ . כשחזרנו לא ויתרתי והחל משא ומתן איתם בהתחלה הם לא הגיבו ,מהר מאוד התחילו להגיב שאמרנו שאנו פונים לתביעה על העוגמת נפש והאיומים עלינו בשדה .

הצגנו קבלות וכרטיסים. והשבוע קיבלנו זיכוי. אחרי 5 חודשים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון