ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דיווח שלכת + ענייני 'איזי פס'

פורום צפון אמריקה
    השכרת רכב טיול שלכת
    10
    18
    311
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • galp0811
      galp0811 נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום,

דיווח חי מניו-אינגלנד: אני אמנם לא מבין גדול ב'שלכות', זו הפעם השניה שלי/שלנו באוזר וקצת קשה לי להבחין ברמת השלכת, ובכל זאת - אשתף 'בקטנה' על מראות השלכת מעכשיו:

עשינו את המסלול מבוסטון לNorth Conway ואחרי שני לילות עברנו לוורמונט (הגענו היום לישוב שנקרא Killington בלב וורמונט).

אז אנחנו (משפחה של זוג הורים + 3 בנות) בינתיים ממש ממש נהנים ממראות השלכת. עושה רושם שהשיא עוד לפנינו אבל בהחלט יש ממה להתרשם עד כה.

לגבי האיזי פס: למרות שכבר נפלנו בפח הזה לפני 10 שנים באורלנדו, ככל הנראה נפלנו שנית - אז שימו לב:

לקחנו רכב בשדה התעופה בבוסטון, והבחור בדלפק הסביר שלמעשה חייבים איזי פס מפני שזו הדרך היחידה לעבור בTOLL-ים. גבה מאיתנו סכום לא מבוטל של כ 10$ ליום (לא זוכר את הסכום המדויק). לפחות עד כה נראה שזה סכום שניתן היה לחסוך, בדיעבד לא הייתי לוקח את האיזי פס ופשוט משלם בכל הTOLL-ים שהיו בדרך.

שנה טובה לחברי הפורום!

גל

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ramiav1
        ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

עברנו בקילינגטון לפני שלושה ימים , לגבי האיזיפס , שכרנו את הרכב מאויס , התשלום אצלם 5 דולר ליום מקסימום 20 דולר + התשלום עבור הטולים , ואנחנו עברנו בניו יורק מספר גשרים עם תשלום אלקטרוני כמו בכביש 6 .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ortaliy22
          ortaliy22 נערך לאחרונה על ידי

מדיווחי תמונות שאני רואה בקבוצות בפייסבוק, באזורים הצפוניים של ורמונט וניו המפשייר יש כבר צבעים יפים. אזור דיקסוויל נוטש מתקרב לשיא כנראה בימים הקרובים. לגבי האיזי פס, שכרתי שנה שעברה באלאמו. התשלום היה 3.95 דולר ליום שימוש ובמקסימום 19.75 דולר לכל תקופת ההשכרה, והחיוב התבצע רק במידה והפעלתי את האיזי פס - היה צריך לסובב אותו, כל עוד הוא לא מסובב הוא לא עובד. לי אישית זה עזר כי נסעתי הרבה בניו ג’רזי ושם יש מלא כבישי אגרה. אגב, לא בכל המקומות היה מסלול לתשלום במזומן.

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • מוני
            מוני @ortaliy22 נערך לאחרונה על ידי מוני

@ortaliy22

למרות שאני לא רואה תמונות

מהדיווחים של הגולשים שבשטח נראה שהשלכת הקדימה השנה

בהרים הלבנים ובוורמונט .

למרות שאי אפשר לשלוח תמונות מהסלולרי אודה למי יוכל לשתף דרך

מחשב ,תודה!

מוני

• ortaliy22

גם אני חושבת שהשנה השלכת הקדימה לפי מה שאני רואה. רק דיברנו, ונתקלתי עכשיו בתמונות עדכניות מדיקסוויל נוטש. אנסה להעלות כשאהיה ליד מחשב.

• מוני
                מוני @ortaliy22 נערך לאחרונה על ידי

@ortaliy22

בשנים קודמות גם בסוף השבוע הראשון שלאוקטובר בדיקסויל נוץ'

הייתה שלכת בשיאה השנה על פי מה שאת כותבת יהיה שם אחרי הפיק

מוני

ortaliy22 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • ortaliy22
                  ortaliy22 @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני

בהחלט נראה ככה מוני.

מצרפת תמונות מקבוצה בפייסבוק שאני חברה בה.

התמונות של ג'ף פולגר וגל שטיינברג.

• ortaliy22
                    ortaliy22 @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני

התמונה השנייה - נראה ממש נגיעה מהשיא

• ortaliy22

אני לא יודעת למה התמונות חתוכות, במקור הם בסדר. בכל מקרה, שתי התמונות מדיקסוויל נוטש והאזור מאתמול 29.9

• imeshy2
                        imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

,מהמם ממש

• inak
                          inak נערך לאחרונה על ידי

אנחנו נמצאים ב old forge וגם כאן השלכת מהממת. לצערי אני רק עם סלולרי אז לא יגולה להעלות תמונה. אני מקווה שעד שנגיע להרים הלבנים יהיה עדיין מה לראות. אנחנו מגיעים רק בעוד שבוע בערך

• dhz
                            dhz @galp0811 נערך לאחרונה על ידי

@galp0811 לא יודע ממי שכרתם רכב, כי תנאי שכירת ה- EZPass משתנים בין החברות השונות. הבחור די צדק. במסצ'וסטס לא ניתן לשלם את ה- Toll במזומן, והיציאה משדה התעופה דרך המנהרה היא באגרה. אם אין לך מכשיר EZPass, אז מצלמים את לוחית הרישוי ושולחים חשבון או משהו דומה (תחשוב כביש 6 בארץ). במקרה זה, חברת השכרת הרכב היתה צריכה לשלם ולגבות את זה ממך עם עמלה. בחברת אלאמו לוקחים כ- $5 שכירות לכום עם מקסימום של $25, כך שאם שוכרים רכב לתקופה ארוכה, דמי השכירות נעצרים ב- $25. לא נורא. מעבר לכך, יש את תשלום ה- Toll עצמו, וזה תלוי במסלול שלך.

galp0811 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • מוני
                              מוני @inak נערך לאחרונה על ידי

@inak

לדעתי אתם תגיעו להרים הלבנים בשיא השלכת ואתם אמורים

לספוג צבעים הרבה יותר עזים מאשר המצב הנוכחי בהרים הלבנים.

אודה לדיווח מההרים הלבנים עם ציון התאריך שתהיו שם!!

בתודה

מוני

• galp0811
                                galp0811 @dhz נערך לאחרונה על ידי

@dhz

שכרנו עם באדג'ט.

נדמה לי שגבו מאיתנו כ7$ ליום ללא תקרה.

כאמור - די נפלנו פה בפח לדעתי.

אני מעלה את הענין פה על מנת שהבאים אחרי ילמדו ואו שלא יקחו בכלל איזי פס או שלפחות יוודאו שישנה תקרת מקסימום לגביה עבורו.

• אנשיםטובים
                                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לפי האתר של באדגט כבברירת מחדל כל הרכבים שנשכרים בבוסטון משוייכים לתוכנית "רגילה" שאומרת שבכל יום שתעבור בכביש אגרה תשלם להם 6 דולר ולא יותר מ30 דולר לאורך כל הטיול (+ האגרה עצמה). לטעמי זה דיל מאד נוח ובמחיר סביר למדי.

e-Toll fees (Standard): If you use the e-Toll service at any time during your rental, you agree to pay a convenience fee of $5.95 for each day on which you incur a toll up to a maximum amount of $29.75 per rental period (not to exceed 30 days). In addition, you will pay all tolls incurred at the maximum prevailing non-discounted or cash rates posted by the toll authority.

יתכן שהפקיד "שכנע אותך" לשלם תשלום גורף שכולל את מחיר הנסיעה עצמו בכביש האגרה. במקרה כזה אכן המחיר גם הרבה יותר יקר, והתקרה היא מסדר גודל של מאה דולר ויותר

e-Toll Unlimited: Budget also offers e-Toll Unlimited, which includes the cost of tolls and convenience fees. If you choose e-Toll Unlimited, you agree to pay a flat daily fee of $10.99 -$25.99, depending on checkout location, for each day of the rental period, regardless of whether or not you incur any tolls, up to a maximum of $54.95 - $129.95 per week. e-Toll Unlimited must be selected at the time you reserve or check out your vehicle, otherwise you agree to pay the standard e-Toll fees if you use the e-Toll service.

זו תמיד בעיה כשאנחנו מגיעים עייפים אחרי טיסה והפקידים דוחפים לנו בעדינות או שלא בעדינות שירותים נלווים. לתחושתי הלא מדעית, התופעה נפוצה יותר (או שהפקידים אגרסיביים יותר) בחברות הזולות יותר כמו באדגט ודולר ופחות באחיות היקרות יותר כמו אוויס והרץ, אבל יתכן שאני טועה. ובכל מקרה בסופו של דבר מה שקובע זה הפקיד הבודד.

עמיחי13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • עמיחי13
                                    עמיחי13 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

אוויס ובאדגט באותה הבעלות וברוב שדות התעופה זה גם אותו דוכן עם אותם נציגים.

galp0811 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • galp0811
                                      galp0811 @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

צודק לגמרי. כך היה בשדה התעופה בבוסטון

• רו50
                                        רו50 נערך לאחרונה על ידי

שלום, אודה לכם על סיוע. אנחנו זוג בני 70, נוחתים ביו יורק ב 18.10. מטרתינו - טיול שלכת של שבועיים וחצי . הנחיתה ב 6 בבוקר. מתכוונים . לצאת מיד לכיוון אלבני השאלה, היכן כדאי ללון, והאם נזכה עדיין לראות שלכת בורמונט, בהרים הירוקים והלבנים.? היכן כדאי לעצור בדרך? המסלול כולל גם את הניאגרה וגם את בוסטון כשנחזור בדרך לניו יורק ל 2 ימים אחרונים. ממש נשמח להמלצות מסלול ואפשרויות לינה. ומידע על מקומות שנראה בהם שלכת . תודה רבה

• 1 / 1
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון