צייר לי כבשה - ווילס משפחתי בסתיו
-
מרב , תודה על הליווי הצמוד! מחכה לטיול שלכם...
Imeshy - תודה שהגבת לכל אורך הדרך, היה מעניין והפיח חיים!!
K.Amit , צפנת ודיאנה – כיף שבאתן!! המון תודה על הפירגון! ווילס תמתין..
איילת – אני מחכה לצאצאים שלך שיקחו את המושכות בנהיגה השמאלית
לימור - תודה על הפירגון כמו תמיד! שמחה שקראת
בקרוב ממשיכה עם עוד סיפור שהצטבר לו מספטמבר
-
תודה רבה על סיכום הטיול. כיף גדול לקרוא ונותן המון מידע, אין על דירוג הכוכבים של המשתתפים
-
תודה גדולה על עוד סיפור משובח ועל שפע של לינקים. התמונות כרגיל מדהימות. איזה כיף שנשארה פה מישהי כמוך שעוד כותבת סיפורי טיול ראויים לשמם. תמשיכי לטייל כמה שיותר, אנחנו רק מרוויחים מזה!
-
פנינית היקרה,
הגעתי באיחור מטיול ארוך שלנו, ונהניתי מאוד להצטרף לטיול המקסים שלכם!
אנחנו כנראה לא ניסע ליעדים שבהם נוהגים בצד השני של הכביש, אז היה לי כיף לטייל איתכם. התיאורים שלך כל כך חיים וקולחים, מרגיש כאילו נמצאים איתכם בטיול. תענוג צרוף לקרוא את הסיפור ולראות את התמונות המהממות!
תודה ענקית שאת ממשיכה לשתף!!!
-
וואהו, לא הייתי פה הרבה זמן ואיזה כייף לקרוא סיפור טיול שלך. היינו בווילס לפני כמה שנים וכל כך אהבנו. תודה על הסיפור שלך. היה כייף להזכר והתמונות נהדרות
-
@pninit1234 סוף סוף הגעתי....[בעיות רשת קשות בחודשים האחרונים אצלי אבל לא שכחתי]
שמחתי לעזור ועכשיו הולכת לקרוא, כי גם אנחנו נחזור לויילס, כנראה, בקיץ השנה
ואיזה יופי של תמונות
-
@pninit1234 ובכן הגעתי עד כאן וקראתי הכל בעניין
כל כך משמח שגם אתם נהניתם, ויילס אהובה עלינו, היינו בה כמה פעמים ומתכננים לחזור, לא נמאס לנו ממנה
וכן כחובבת סיפורים נהניתי לקרוא את כל הפרטים המעניינים מנקודת המבט שלך, שרואה את המקומות שהייתי בהם ונותנת עוד זוית
-
הי פנינית, הגעתי לשרשור שלך באיחור קל במקרה כשחיפשתי מידע על ויילס. נראה לי שבקישורים בתחילת השרשור קישרת לפוסט שבו התחלתי לתכנן לפני שלוש שנים את הטיול שלנו לאיזור, ואז הגיעה הקורונה .... אבל אם מנסים להסתכל על הצד החיובי, הקיץ הוצאנו את התוכנית מהמגירה, הוספנו שבוע לחופשה כדי שנוכל לבקר גם בצפון ויילס, ועכשיו בזכות הרשימה שלך יש לי המון מידע ולינקים שיקלו את עבודת התכנון, במיוחד שנראה לי שיש לנו טעם דומה בהרבה דברים (גם אנחנו חובבי טיולי טבע, והאמת שאני תהיתי עוד מלקרוא "על הנייר" מה כולם מוצאים בפורטמריון ...). אז המון תודה על הסיכום המפורט והסוחף לקריאה!
-
@לילך-מרחובות הי לילך
אנחנו מאד אוהבים את ויילס והיינו שם מספר פעמים, אם את רוצה אשמח לעזור
-
הוזכר על-ידי
MERAVSHELL -
הוזכר על-ידי
pninit1234