טיול באירופה לזוג
-
שים לב, רשמתי לך את המסלול במרכז אירופה. לרדת לרזולוציה של ימים, זה כבר עליך, לאחר קריאה
-
אם המטרה היא אינה "קפיצה אמריקאית לפיזה " (בלי שהם יעלבו חלילה)-אלא טיול ממשי שחשים את המדינה ,אנשים, תרבות, אתרים בשילוב של
עיירות, כפרים, מסלולי טבע, שווקים ,אולי גם אירועי פולקלור אם מזדמן וכו--- אז נקודת המוצא שלי- לצמצם מרחקים ומעברים ,כלומר גם לטייל באיטליה (לדוגמה, אבל יכול להיות כל מדינה אחרת) מחייב מספר יפה של שבועות טיול(תלוי כמובן ברמת ההתעמקות בכל יעד).
צריך להביא בחשבון שבתכנון טיול ארוך-יש איזושהי התעייפות במהלך הזמן מ"עוד עיירה מתוקה" ו"כנסייה 457" ותחושה ש"כבר ראינו" ולכן חשוב לבנות נכון ולמנן מסלול כזה.
-
@יונית אני ממש מסכימה איתך ואוהבת את הראייה שלך בבחינה הזו. מבחינת היעדים שציינו איזה שניים-שלושה היית בוחרת? לשילוב אידיאלי?
-
אין דבר כזה שילוב אידאלי. יש לי חברה שרוצה רק לטייל בערים ובשבילה טיול בלי 3-4- ערים משמעותיות ,אינו טיול. אני- פחות אוהבת ערים גדולות מעדיפה טבע. יש לי חבר שחובב הרים, חברה שאוהבת ים וחופים אחר משוגע על סדנאות בישול,שווקים ואוכל ואחרת-רק מרכזי קניות ומבחינתה וורשה זה מרכז העולם.
אני חושבת שכפי שציינתי ששילוב של איטליה לאורכה מדרום לצפון, ואוסטריה האלפינית-יכול לתת מענה של "גם וגם" במהלך 3 חודשים של טיול. אבל באותה נשימה אני יכולה להגיד שטיול בצרפת לאורכה וספרד בחלקה הצפוני לפחות, יכול להיות מתאים. או טיול בצרפת ושילוב עם שוויץ האלפינית (היקרה, אבל נוחה ברכבות) וכן הלאה.
-
יש לי הצעה שאולי תעזור לכם לפתור את הבעיה:
רישמו לפניכם כמה שמות של בניינים/מוזיאונים/ גנים/יצירות אמנות שאתם ממש ממש רוצים לראות ולחוות.
שימו כאן את הרשימה ונעזור לכם לחבר בינהם לטיול.
אפשרי?
רבקה
-
@רבקה-ק אפשרי מאוד. יקח מס׳ ימים אבל אם זה בסדר, אשלח. תודה רבה