הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי רבקה.ק.
-
RE: שאלות לגבי טיול בנורווגיהפורסם בפורום אירופה
אני מציעה לינה בגיירנגר, לא התייחסתי במקום משהו אחר.
האם טעיתי וגיירינגר לא היתה כוונתך מלכתחילה? ורק בגלל יוקר הלינה אתה מחפש חלופה?
רבקה
-
RE: חזרנו מטיול בפירנאיםפורסם בפורום טיולי משפחות
כן, אני יודעת, נעדרתי מכאן זמן מה, בינתיים הספקתי להשלים את הסיפור בבלוג שלי. להפתעתי, ככל שהרחבתי בסיפור נותרו עוד הרבה סיפורים בחוץ… אני אניח כאן את הלינקים כולם ואם יהיה ביקוש להמשך הסיפור, אמשיך בשמחה.
זה החלק הראשון של הסיפור למי שפיספס, בו הגענו משדה התעופה ברצלונה ללינה הראשונה בפירנאים הצרפתיים באקס לה טרמס, זה החלק השני של הסיפור בו עברנו ביום נסיעה ארוך לחמישה ימים בלינה השניה בארג’לה-גזוסט שבפירנאים המרכזיים, וכאן הקינוח של הטיול – החלק השלישי, בו עברנו לטעימה קלה מהפירנאים הספרדיים.
רבקה

-
RE: מה מתאים יותר לאוקטובר?פורסם בפורום אירופה
צפון יוון יפיפיה באוקטובר. מזג האוויר אמור להיות דומה לזה שחווינו במאי אך בליווי צבעי שלכת.
רק למען האשליה – אני מוכנה עכשיו לבלות שבוע נוסף במצובו….
רבקה
-
RE: טיולי חורף - איפה אפשרפורסם בפורום אירופה
אם נוסעים אנשים בוגרים - כמעט כל מקום באירופה מתאים גם אם סקי הוא לא יעד הטיול:
מתחבשים היטב ונכון - שכבות, טרמי, נעליים אטומות למים - ואין בעייה. בעיקר מומלץ לחובבי מוזיאונים - זה זמן טוב לבלות במקומות סגורים ולא ברחובות.
אם רוצים לטייל עם ילדים זו יכולה להיות בעיה רצינית - גשם ירטיב אותם (כן, אני יודעת שהם לא עשויים סוכר, אבל הם פחות רגילים...), מקומות בילוי לקטנטנים לא פעילים לחלוטין ושהייה במלון - פחות מתאימה...
לכן, מקומות שמזג האוויר החורפי שלהם דומה לחורף שלנו - אידיאלית. לדוגמה - ליסבון.
גם אוכל טוב, גם רחובות מסקרנים, גם שפע מוזיאונים ואמנות רחוב - מומלץ
רבקה
-
שמחתי צבי!
החלפת לינה באנדלסנס עם גיירינר תלויה בכמה נסעתם באותו יום ןאם עדיין יהיה לכם כח להגיע עד לשם.
ומצד שני, זה גם אומר שאתם מוותרים על הטיולים סביב גיירינר?
הצעה - בגיירינגר יש שני קמפים, עם מגוון סוגי לינות. לא נורא פעם בטיול לחוות לינה כזו, להיפך - אפילו מעניין. שווה בדיקה.
רבקה
-
RE: אירלנד - חמישים גוונים של ירוק וקסם אחד שלא נגמרפורסם בפורום טיולי משפחות
איזו הפתעה מיכל!!! ככה קצת חזרת כבר ואת כאן…
התמונות שלך מהממות בכל המובנים שיש למילה הזו.
אני מאוד אוהבת את קונספט הטיול שלך, זה גם התכנון שלי לטיול הקרוב – לא לרוץ ממקום למקום, ועוד יותר אני אוהבת את הגשמת החלומות שלך!!! יאיי אירלנד!
בינתיים שולחת לך קצת ויסקי בחבית…
רבקה
-
RE: טיול לוינהפורסם בפורום אירופה
@רונן1 עמק הוואכאו הוא הקרוב ביותר מבחינת זמן הגעה. כל השאר - בין 3 שעות ל5 - על כבישים מהירים. וצריך לזכור שצריך גם לחזור אותם. בזמן הקצר שלכם צריך לחשוב על חלוקה אחרת - פחות וינה ויותר טיול, או יותר וינה ויציאה אחת קלה מחוצה לה.
רבקה
-
המסלול שבניתם נראה יפה והגיוני. יש מי שיגידו לכם שכדי למצות טוב יותר את הזמן, כדאי ללון כל לילה במקום אחר בהתאם להתקדמות המסלול, אבל אני חסידת הורדת הילוך, ושני לילות במקום אחד מאפשרים טיול איטי יותר מצד אחד, ו"משחק" עם מזג האוויר - אם ירד גשם או יהיה ערפל יש לכם יום נוסף באזור לנסות את מזלכם.
אני בעד לינה בגיירינגר. נכון, זו היתה הלינה היקרה ביותר שלנו בטיול כולו, אבל גם הקסומה ביותר - אז ממליצה. לינקים למסלול וללינות בפנים:
רבקה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רבקה.ק.
-
RE: שוקל שבוע שלם זוגי בטוסקנה בסוף מרץ/תחילת אפריל -רעיונות?פורסם בפורום אירופה
ממליצה בחום, אם מתאפשר לכם להעביר את הטיול לאזור מאי.
הפריחה היפה של האביב (פרימוורה) תפצה אתכם בגדול!
וגם, העיירות הקטנות מתעוררות לחיים והרבה יותר נעים ושמח.
רבקה
-
- בפלאם, ממש ליד מגרש החניה יש חוף בו ראינו מתרחצים.
- נסענו חלק קטן מהדרך בה נוסעת הרכבת - עם הרכב. הכביש צר מאוד, מתעקל ויפייפה, אבל -
לפי המסלול שציינת לעייל, בו תיסעו - קרוב לוודאי שתפגשו כאלה לא מעט. לא הייתי מתעקשת על הרכבת הזו. באמת נראה גימיק לתיירים שטועמים מנורווגיה.

רבקה
-
RE: טיול משפחתי לאוסטריהפורסם בפורום אירופה
כדאי להתחיל מחיפוש תמונות של מקומות שמעניינים אתכם לראות - 3 עד 4 כאלה
וחיפוש אתרי התיירות שלהם לפי שמות המקומות -
לכל אזור יש אתר מסודר, זמין וידידותי שניתן לתרגם ע"י הדפדפן.
כשתהיה לך רשימה של מקומות שמעניינים אותך אפשר יהיה לבנות מסלול.
רבקה
-
RE: הרי הדולומיטיםפורסם בפורום אירופה
מעברי ההרים בדולומטים הם כבישים המטפסים על ההרים על מנת לעבור לצד השני שלהם.
הנסיעה קשה - מפותלת, טיפוס בזוויות לפעמים בלתי אפשריות, כביש רחב דיו למעבר מכונית אחת, לעתים ללא מעקה, כך שצריך לתמרן כאשר יש תנועה ממול.
בפיסגה שלהם יש בד"כ בית קפה ומסלולי טיול רגליים לתפציות עוד יותר מרהיבות מאלה במפרצי העצירה של הרכב.
אני לא בטוחה שזה מסלול נסיעה מומלץ לתינוקת...
בדיוק חזרנו מטיול באזור. אחרי יום אחד הבנו שהתכנון שאפתני מדי - גוגל מאפס לא מתקרב לזמני אמת ולכן קיצצנו ללא רחם בתוכנית!
הנופים מהיפים ביותר שראינו - וראינו הרבה!
בעניין אנטישמיות - טיילנו עשרה ימים באזור ולא ראיתי ולו סממן קטן במרחב הציבורי שהסכסוך שלנו מעניין אותם...
רבקה
-
RE: ויתור על תואר מנהל פורום צפון אמריקהפורסם בפורום צפון אמריקה
מוני!!! במקרה לגמרי נכנסתי לכאן עכשיו לראות את הפוסט הזה.
תודה גדולה על כל השנים בהן השקעת מכל הלב עבור כולם, אבל תודה אישית על כך שהפכת את הטיולים שלנו למרהיבים יותר וקלים יותר!
מאחלת המשך עשייה מתגמלת בכל אשר תבחר.
רבקה
-
RE: טיול תרמילאים באירופהפורסם בפורום אירופה
בהמשך לכל העצות הטובות, כדאי להתחיל מקריאת הבלוג "אמא מטיילת לבד" יש בו הרבה סיפורים ועצות טובות.
אח"כ, כדאי לעשות רשימה של מה את רוצה לראות - אירופה ענקית ולכן כדאי שתתני שמות לרצונות שלך.
אחרי שתהיה רשימה בסיסית אפשר יהיה לעבות אותה או לצמצם בהתאם לצורך, אפשר יהיה להתכנס לזמנים, תקציב, דרכי התניידות ומקומות לינה.
רבקה
-
אני מציעה לינה בגיירנגר, לא התייחסתי במקום משהו אחר.
האם טעיתי וגיירינגר לא היתה כוונתך מלכתחילה? ורק בגלל יוקר הלינה אתה מחפש חלופה?
רבקה
-
שמחתי צבי!
החלפת לינה באנדלסנס עם גיירינר תלויה בכמה נסעתם באותו יום ןאם עדיין יהיה לכם כח להגיע עד לשם.
ומצד שני, זה גם אומר שאתם מוותרים על הטיולים סביב גיירינר?
הצעה - בגיירינגר יש שני קמפים, עם מגוון סוגי לינות. לא נורא פעם בטיול לחוות לינה כזו, להיפך - אפילו מעניין. שווה בדיקה.
רבקה
-
RE: צפון איטליה, ממערב ללאגו מאג'ורה - דיווח מהשטחפורסם בפורום אירופה
שאלה טכנית: האם יש בעיה כלשהי בשכירת רכב אחרי גיל 70?
אודה לכל תובנה בזמנך הפנוי, ושיהיה טיול נעים!
רבקה