קנית מעיל סקי בין מילנו לואל גרדנה
-
שלום,
האם יש למישהו המלצה איפה אפשר לקנות מעיל סקי בדרך בין מילנו לואל גרדנה?
כמובן - רצוי זול וטוב
תודה
-
אופציה ב': מצא חנות זולה באיטליה ודאג שישלחו את המעיל למלון - תוך תיאום עם המלון כמובן- החיסרון הברור הוא שאתה לא ממש מודד ורואה בעיניים את המעיל וגם , מה תלבש בדרך לשם?
-
-
@אריה-א חבר סיפר שקנה באיזו חנות בבולצנו בהנחה מטורפת
-
@מ-פולני תודה .
בדקתי ב BOLZANO יש 10 חנויות סקי (וזה רק the best)
אולי חבר שלך יכול להיזכר בשם החנות.
מבטיח אחוזים
-
יש חנות דקאתלון גדולה מאד ב בולזאנו. ביקרתי שם, כמויות ציוד ומגוון גדול מאד במחירים של דקאתלון. יש זול מאד ויש גם ציוד איכותי במחירים סבירים. מומלץ .
-
יש חנות דקאתלון גדולה מאד ב בולזאנו. ביקרתי שם, כמויות ציוד ומגוון גדול מאד במחירים של דקאתלון. יש זול מאד ויש גם ציוד איכותי במחירים סבירים. מומלץ .תקן אותי אם אני טועה.הרי מה מייקר את מעיל הסקי לעומת מעיל אחר? אני מניחה שכמה דברים.אבל אחד מהם זה הפתח לסקי פס.
אז מה עשיתי לפני בערך 3 שנים.קניתי מעיל בדקטלון פה בארץ.באותה תקופה המנהלת שלי למדה תפירה.וקבענו יחד שהיא תתפור לי סקוץ' בשרוול.בשבילה זו היתה פרקטיקה טובה,ואני זכיתי במעיל עם סקוץ' לשים את הסקי פס.המעיל הזה משמש אותי כבר שנתיים לפחות.ועלה לי בערך 140 ש"ח
-
@ענבל-אין-על-סקי את טועה.
אני גם מניח שהמנהלת שלך למדה להלחים את התפרים שעשתה במעיל סקי.
כל טוב
ולכל האחרים בפורום הזה - Don't try this at home
-
ענבל, אני מכיר נגר שיכול לעגל לך 2 קרשים ובהמשך אפשר להבריג אליהם ביינדינגס. מחיר פצצה. וברצינות, כל אחד מגדיר אחרת ציוד מוצלח. מי שגולש כמה שעות ביום וכמה ימים בשנה, מעיל פשוט וזול יספיק בכנות. אין טעם להשקיע בבגד ייעודי עם עמידות יוצאת דופן למים ולרוח, ופתחי אוורור, חצאית פאודר וכיס פנימי לגוגלס/מפת סקי.
כל אחד יעשה כטוב בעיניו, לא כולם צריכים את הlofoten של נורונה
-