ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התלבטות לגבי מזג האוויר בלונדון

פורום אירופה
    לונדון
    9
    35
    419
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שקד
      שקד נערך לאחרונה על ידי

מי שקשה לו עם 20 מעלות וגשם עדיף לו לבחור יעד אחר. קיץ אנגלי שהוא לא גל חום הוא עד 23-24 מעלות, הרבה פעמים פחות מזה. כל השנה יורד גשם. 26-27-28 זה גל חום, וזה אמנם קורה פעמיים-שלוש בשנה אבל זה לא הסטנדרט. מי שלא מסוגל להתמודד עם זה וגם להנות, עדיף לו שיבחר יעד אחר שבו סיכויי ההצלחה טובים יותר. בעיני במאי יש גם מזג אוויר טוב יותר וגם יפה יותר בחוץ הודות לפריחה העונתית. זהו, זו הייתה השאלה. אין לי שום עניין להתווכח, בטח לא על שטויות כמו האם להביא מטריה מהבית או לא.

fran40 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • Roco M
        Roco M נערך לאחרונה על ידי

לשקד, זה נכון, עניין של "מזל"או צכנון מטקפד של הרגע האחרון, לזכות בימים לא גשומים,ולא קרים במיוחד, לבחירת הנוסעים. אבל אין דבר יותר מגוחךלגבי לונדון להסתמך על טמפרטורה ממוצעת, זה בדיוק מה שאין בלונדון. אכן היו זמנים שהיית בסוף מאי תחילת יוני והיה חם, וכו'והיו שהיה גשום וקר. אני דבק במודל שהצגתי, מודל הרגע האחרון למי שהקור מאוד מפריע לו. כל השאר זה הסברים שיגרמו לנוסעים הסובלים לנהרגיש שזה יהיה בסדר, ואכזבה. ניתן למצוא מרווחי זמן שאין גשם וקור בקיץ. והכי טוב ליפול על"חמסין" 26 mini heatwave בחיפוש בגוגל,בתחזית.חחחח.

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • משה 22
          משה 22 @Roco M נערך לאחרונה על ידי

@roco-m

אכן מז"א לא יציב, מזכיר את האלפים, כל יום שהייתי בלונדון , בדקתי את התחזית והיו שינויים, כשנחתתי התחזית הראתה שבוע נפלא בהיר עד מעונן חלקית, ובסוף היו יומיים של גשם , כאשר מתוכם יום שלם כמעט לא הפסיק.

אבל הטמפרטורות היו יציבות ולכן ניתן להסתמך על תחזית ולבנות מזוודה יום לפני היציאה מהארץ.

וחוץ מזה רחוב אוקספורד מלא חנויות שישמחו למכור מעילים וציוד מתאים, אני או יותר נכון אשתי כבר מכירה אותם בע"פ....והבטיחה לשמור איתם על קשר קבוע.....חחחחח

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Roco M

שכחת רק לציין שמקבלים רק כרטיסי אשראי...באוקספורד ובכלל. חחחחח. נא להגדיל מסגרת לפני הטיסה. 😇😅

• Roco M

האמת, שבלונדון יש מספר מוקדיל עם חניות של כל הרשתות הגדולות, אוקספורד זה המפורסם ביותר, אבל יש גן בקנזינגטון, וכמובן בקניון שפרדבוש הענק וגם במזרח לונדון. יש רחובות מסוימים בסגנון חניות מסוים.

• יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

וכל התגובות האחרונות כלל לא רלוונטיות לשואלת לגבי מזג אוויר צפוי בלונדון לא מרכזי קניות לא כרטיס האשראי של גברת משה 22 ולא סוג המטריה. תגובות שלא עוסקות במזג האוויר-ימחקו.

• Roco M

פוסט זה נמחק!
                  יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • יונית
                    יונית @Roco M נערך לאחרונה על ידי

@roco-m

לא.

אבל כעת אכנס לראות.

• הצועד בנעליו
                      הצועד בנעליו @fran40 נערך לאחרונה על ידי

@imeshy2 תודה רבה לך!

12-17 מעלות זה לא כזה להיט🙁
                      מקווה שבסוף מאי תהיה התחממות.
                      שיטת הבצל מוכרת, 3 שכבות כולל מעיל חם, נכון?
                      כפפות עבורי הן must.

בטיול עירוני אני לא בעד שיטת הבצל,

שיטת הבצל טובה לשינויי טמפרטורה הדרגתיים, בעיר הפרשי הטמפרטורה בין הרחוב לחנות/מוזיאון/מסעדה בד"כ גבוהים ומיידיים, אני מעדיף לפשוט שכבה חמה עבה אחת מאשר להתחיל להתקלף מעוד בגד ועוד בגד, ההתפשטות וערימת הבגדים יוצרת סירבול.

למי שקר אני ממליץ על גופיות תרמיות, לא מסורבלות וכשקר מאוד מחממות. רבים כותבים ש"הישראלים לא מבינים שבגדים תחתונים תרמים הם לפעילות גופנית ולנידוף זיעה", אני כנראה הישראלי שהם מכוונים אליו, הגופיות (והגטקסים) משמשים אותי נאמנה גם בגלישת סקי וגם בשיטוט בעיר קרה.

מצטער על הבשורה אבל אם טמפ' מתחת ל 20 מעלות (+אופציה לרוח) תהיה לכם קרה עד כדי כך שתפגע משמעותית בהנאה בטיול מאי יש הסתברות שמאי בלונדון יהיה הימור לא מוצלח ואולי כדי לשנות יעד או מועד.

fran40 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • fran40
                        fran40 @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו תודה רבה!

נראה ככל שנתקדם איך יהיה מזג האוויר.

• fran40
                          fran40 @שקד נערך לאחרונה על ידי fran40

@שקד תודה רבה, אני חושבת כמוך בהיבט של הנעימות והפריחה היפה בגנים וזה מה שהניע אותי לבחור בנסיעה בסוף חודש מאי.

אני מודעת לכך שמזג האוויר הוא הכי בלתי צפוי, מקווה שאם התמודדתי בהצלחה עם קופנהגן של 12 מעלות ביולי, אצליח להנות גם בלונדון😊

מצוידים בכל מה שנדרש לכל אפשרות של מזג האוויר💪

• שקד
                            שקד נערך לאחרונה על ידי

מזג האוויר הוא לא כזה בלתי צפוי. בדרך כלל יש תנודתיות די קטנה במהלך חודש. לכל היותר 2-3 מעלות לכל כיוון. תחזית שאומרת ״מעונן״ משמעותה ״אולי ירד גשם״. בכל מקרה די נדיר שיש ימים שבהם יורד גשם בלתי הפסקה. בדרך כלל גם אם יש גשם הוא לא חזק וגם לא נמשך כל כך הרבה זמן. יכול להיות שמדי פעם יהיה גשם לכמה דקות או שאולי ירד גשם לאיזה 15-30 דקות.

אם הצלחת להסתדר (ואני מקווה שגם להנות) בקופנהגן אז אין סיבה שלא תצליחי להנות בלונדון.

הדבר הנוסף שכדאי לך לדעת הוא שסוף השבוע האחרון של מאי הוא סוף שבוע ארוך במדינה. תצפי עומסים ומחירי לינה קצת יקרים יותר.

• אביבית555
                              אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

לא קראתי את התגובות הקודמות אז סליחה אם חוזרת על דברים שכבר נאמרו. אנחנו גם סובלים מקור והסתדרנו באפריל נהדר עם חולצה ארוכה מעליה סוויטשירט ואז יוניקלו. חייבים שכבות כי במקומות סגורים מחומם. הפריט שהכי עזר לנו זה כובע מחמם. כמובן מטריה מתקפלת חובה בתיק. ברוב המוזיאונים קיבלנו שקית למטריה הרטובה כך שלא היינו צריכים להפקיד אם לא רצינו. כשהיינו באפריל החלה הפריחה כך שמניחה שבמאי היא תהיה בשיאה. סעו ותהנו!

• fran40
                                fran40 @אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

@אביבית555 תודה רבה!

אקח גם כובע למרות שלא בטוחה שאזדקק לו, אבל באמת לא יזיק שיהיה.

• fran40
                                  fran40 @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד תודה רבה.

מאוד נהניתי בקופנהגן, ואפילו - מצחיק - ככשאלתי איש מקומי איך להגיע למקום מסוים, הוא סיפר לי שהוא במקור מלונדון והיה לו מאוד קל להתרגל למזג האוויר בקופנהגן כי הוא די דומה לזה של לונדון.

קופנהגן הייתה לנו מקסימה, רווית נועם ושלווה.

לגבי ה- long weekend בסוף מאי - תודה על המידע.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                  • 1
                                  • 2
                                  • 2 / 2
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון