ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון טיול ברגע האחרון - לאן כדאי?

פורום אירופה
    אירופה
    9
    20
    331
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nirit_z
      nirit_z נערך לאחרונה על ידי

אני ובעלי (בני 50) רוצים לטוס בסוף אוגוסט. אין לנו טיסה או מלונות או אפילו רעיון לאן לנסוע. אנחנו לא רוצים עיר. אנחנו רוצים נופים מרשימים, נהיגה עצמאית, מדינה מודרנית (כלומר, לא כזו שנוהגים בה על שבילי עפר ביחד עם סוסים) ורצוי כמה שפחות אנשים מסביב.

כרגע ברשימת המשאלות שלנו יש את איסלנד וסקוטלנד. אני תוהה כמה זה רלבנטי לבנות טיול לאחד מהיעדים האלה בתוך חודש וחצי.

אם יש רעיונות אחרים בסגנון - אשמח.

יונה וקשת הצועד בנעליו 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ayeletback
        ayeletback נערך לאחרונה על ידי

איסלנד זה בעייתי מאוד. יש מעט מקומות לינה. ביכולת למצוא ברגע האחרון בעייתית עד בלתי אפשרית והעלות של הרגע האחרון מטורפת.

יש אין סוף מקומות באירופה עם נופים מהממים. השאלה איפה הייתם כבר?

nirit_z תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • יונה וקשת
          יונה וקשת @nirit_z נערך לאחרונה על ידי

@nirit_z חזרנו מסקוטלנד לפני כחודש, היא מדהימה ומומלצת מאוד! נופים משגעים, אנשים נחמדים.

אנחנו עשינו טראק אז היה נדרש להזמין מקומות לינה הרבה זמן מראש, כי היו בטראק (WHW) תחנות "צוואר בקבוק" שבהן יש רק מקום לינה אחד, אבל בכל מיני עיירות שם יש מבחר B&B ומלונות קטנים. לא ניסיתי לבדוק לגבי אוגוסט מן הסתם אז אני לא יכולה להרגיע שיש לינות פנויות, אבל חד-משמעית שווה בדיקה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • יונה וקשת
            יונה וקשת @nirit_z נערך לאחרונה על ידי יונה וקשת

@nirit_z עוד אופציה: ניס והריביירה הצרפתית. שילוב הריביירה עם האלפים הימיים ושמורת מרקנטור (שנופיה מזכירים את נופי האלפים הצרפתיים) מבטיחה מגוון מרשים של נופים שכולם יפים, כל אחד בדרכו. אוגוסט יכול להיות שם קצת חם, אז תוכלו לטבול במי הטורקיז של חופי הריביירה. יתרונות: טיסה ישירה, נמל תעופה קטן ונוח, ניס חמודה אבל לא עיר גדולה ולאורך הריביירה יש כפרים יפהפיים (וכאמור - הרבה מסלולי טבע, למרות שצריך לבדוק שלא חם מדי לטייל ברגל). למי שכבר ארגן בעצמו טיולים בעבר, קל מאוד לארגן בחודש וחצי וגם בהרבה פחות.

• imeshy2
              imeshy2 נערך לאחרונה על ידי imeshy2

רק מציין שגם בסקוטלנד נוהגים לפעמים בכבישים צרים ובצד השני. אמנם לא סוס ועגלה , אבל גם מהווה אתגר לפעמים.

לא ציינת לכמה ימים מדובר, כלומר כמה "כוכבים" . וגם - האם אתם ישנים במלונות / B&B או שצריכים לינה מורכבת יותר (בתי חווה וכו'..). וכמובן - על כמה אנשים מדובר

nirit_z תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • הצועד בנעליו
                הצועד בנעליו @nirit_z נערך לאחרונה על ידי

@nirit_z

אם אין העדפה ברורה הייתי בוחר לפי מנהלות שחשובות לכם, כמו למשל עלות טיסה.

למשל כנסו ל google flights, תקלידו "אירופה" בתור יעד ותראו מה מתאים לכם בתאריכים שתבחרו.

אחרי שתמצאו כמה אופציות ראליות תחזרו לפה וננסה לעזור עם תכנון מפורט יותר.

nirit_z תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                • nirit_z
                  nirit_z @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

יש אין סוף מקומות באירופה עם נופים מהממים. השאלה איפה הייתם כבר?

היינו בגרמניה (בוואריה, היער השחור, ברלין ואזור ברדנבורג), צרפת (נורמנדי, אלזס, האלפים הצרפתים, פרובנס, הריבירה), איטליה (הדלומיטים, ונציה, האגמים, רומא), צ'כיה (פארג וצפון צ'כיה)

פסגות מושלגות תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • imeshy2
                    imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

אם כבר חשבתם על סקוטלנד, מוסיף את וויילס ואנגליה לרשימה

• nirit_z
                      nirit_z @imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

לא ציינת לכמה ימים מדובר, כלומר כמה "כוכבים" . וגם - האם אתם ישנים במלונות / B&B או שצריכים לינה מורכבת יותר (בתי חווה וכו'..). וכמובן - על כמה אנשים מדובר

מבחינת הימים אנחנו יחסית גמישים. יש לנו זמן החל משבוע ועד לשבועיים וחצי.

לינה - כל אופציה שאינה הוסטל או שירותים משותפים או חדר בבית שבו גרים אנשים אחרים - באה בחשבון.

אנחנו 2 אנשים (בעלי ואני) בנית 50. מנוסים בבניית טיולים עצמאים.

לא עקרוני לנו טיול כוכב. אפשר טיול מתגלגל. אם כי מניסיון העבר, אנחנו מעדיפים לא לעבור את השעתיים נהיגה ביום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • nirit_z
                        nirit_z @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@nirit_z
                        למשל כנסו ל google flights, תקלידו "אירופה" בתור יעד ותראו מה מתאים לכם בתאריכים שתבחרו.

כדי לצמצם את החיפוש בגוגל פלייט, אני מנסה להבין לאיזה מקומות ריאלי בכלל לטוב בסוף אוגוסט הרגע האחרון, כדי לא למצוא את עצמי סוגרת טיסה למקום שאין לי שום סיכוי למצוא בו לינה או רכב.

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • imeshy2

אז אתם הכי נוחים. הייתי בוחר יעד צפוני ולא עמוס מדי. לטעמי, בתור אנגלופיל, סקוטלנד או וויילס יתאימו מאוד

• פסגות מושלגות
                            פסגות מושלגות @nirit_z נערך לאחרונה על ידי

@nirit_z

אני לא רואה את אוסטריה ברשימה של המקומות שהייתם בהם. לטעמי המדינה הכי נוחה לארגון טיול, עם נופים מדהימים. ברור שאם בוחרים במסלול החומוס, יותר קל לארגן ברגע האחרון, אבל אז יהיו גם הרבה אנשים.

MERAVSHELL תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                            • MERAVSHELL
                              MERAVSHELL @פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

@פסגות-מושלגות

מסכימה לגבי אוסטריה. מה עם רומניה? בעיני נהדרת. היינו לפני מספר שנים ונהננו מאד. אחותי הייתה לפני מספר שבועות והתמונות ששלחו משם נהדרות.

MERAVSHELL תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • MERAVSHELL
                                MERAVSHELL @MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

@meravshell

רעיון נוסף - גרמניה איזור המוזל, שמורת אייפל דרומית לדיסלדורף.

• הצועד בנעליו
                                  הצועד בנעליו @nirit_z נערך לאחרונה על ידי

@nirit_z
                                  כדי לצמצם את החיפוש בגוגל פלייט, אני מנסה להבין לאיזה מקומות ריאלי בכלל לטוב בסוף אוגוסט הרגע האחרון, כדי לא למצוא את עצמי סוגרת טיסה למקום שאין לי שום סיכוי למצוא בו לינה או רכב.

השאלה מה קודם, לבדוק קודם את כל אופציות אירופה המערבית (ואולי גם נניח מלדיבים וסיישל וטנזניה...) מבחינת רכב ולינה ואז לחפש טיסות,

או קודם לבדוק לאן יש טיסות רלוונטיות ואז לבדוק אם יש רכב ולינה סבירים.

האופציה השניה נראית לי הרבה יותר ישימה, אבל אם תחליטו ללכת לפי הראשונה - גם כן סבבה. רק שלדעתי תהיה לכם המון עבודה

• nirit_z
                                    nirit_z נערך לאחרונה על ידי

טוב, אחרי בדיקת שלל יעדי טיסה, הכיוון שמסתמן כרגע (אחרי שסיננתי שלל טיסות בגלל קונקשנים לא סבירים או בגלל עלויות לא ריאליות) זה לנחות במנצ'סטר לטייל באזור האגמים ואולי גם ווילס ואז או לחזור ממנצ'סטר או לרדת עד ללונדון לבלות שם יומיים-שלושה ולחזור מלונדון. עוברת לבדוק אם יש רכבים להשכרה.

MERAVSHELL IO. עמיחי13 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                    • imeshy2

נהדר...איזור נפלא

• MERAVSHELL
                                        MERAVSHELL @nirit_z נערך לאחרונה על ידי

@nirit_z

בהצלחה - אנחנו טסים למנצ'סטר ביום שבת הקרוב ונטייל בעיקר בצפון ויילס וקצת בפיק דיסטריקט. מקווה שתסתדרו עם מציאת לינות.

• IO.
                                          IO. @nirit_z נערך לאחרונה על ידי

@nirit_z

חלום!!!

אני לא רואה איך אתם תתאכזבו משני האיזורים הללו 😍

• עמיחי13
                                            עמיחי13 @nirit_z נערך לאחרונה על ידי

@nirit_z

אמנם טיול משפחתי, אבל אולי יעזור לכם:

https://www.lametayel.co.il/posts/q2lyml

• 1 / 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון