ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טרמינל 1 וחניוני נתב"ג.

פורום אירופה
    אוסטריה
    8
    25
    734
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • פסגות מושלגות
      פסגות מושלגות @gadiz נערך לאחרונה על ידי

@gadiz

לדעתי האישית, השאטל בדרך חזור יותר מעצבן מלעמוד ולחכות למונית. מדובר גם בהמתנה ארוכה, וגם בהטלטלות נוספת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הצועד בנעליו
        הצועד בנעליו @MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

@meravshell

יתחשבו באזרחים? אשכרה יבינו שתפקידם לשרת את האזרח? קונספט מעניין, כדאי לחשוב עליו.

מכניס את שני היורוסנט שלי:

בהלוך:

לנסוע קודם לטרמינל 1, להוריד את הנוסעים ובעיקר את המזוודות, הנהג/ת ת/ימשיך לבדוק אם יש מקום בחניה לטווח ארוך הצמודה לטרמינל 1 ואם אין ימשיך לחניה לטווח ארוך שפנויה.

הנוסעים שאינם הנהג יעשו צ'ק אין בזמן שהנהג עוסק במנהלות.

הנהג יגיע לעמדת הצ'ק אין לנוסעים ללא מטען, יקווה לתהליך מזורז ויחבור לשאר הנוסעים שעוברים תהליך ארוך יותר.

הערות:

א. לדאוג שרישום המטען לכרטיס הטיסה יהיה תואם לפיצול הקבוצה כפי שהצעתי

ב. אני לא ממש מתלהב מהחניה שצמודה לטרמינל 1, אני מוצא את השאטל מטרמינל 3 בחזור די מייגע.

בחזור:

הנהג לוקח איתו מטען מינימלי ויוצא לשאטל לחניה לטווח ארוך.

הנהג חוזר עם הרכב לפתח הטרמינל לאסוף את הנוסעים והמטען,

בינתיים הנוסעים אוספים את המזוודות מהקרוסלה, את הקניות השמורות מהדיוטי פרי וכו'.

חבל לטרטר את כל הקבוצה אם אפשר לטרטר רק נהג/ת

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

להלוך, אני מסכים שיש יתרונות שהנהג מוריד את האחרים בטרמינל. בהחלט יתכן שהם עדיין יהיו בתור כשהוא יבוא והוא יוכל לחבור אליהם (בכל זאת ישראלים), וגם אם לא, סביר שהתור שלו יהיה קצר יותר. אם מקומות הישיבה כבר מוקצים עבורנו - נראה לי שזו לא תהיה בעיה. אם מקומות הישיבה לא מוקצים - אני תוהה האם התייצבות של חלק מהמשפחה עשויה לגרור פיצול במקומות הישיבה?

אגב, עשיתי את זה גם בחו"ל.

בחזור (או למען הדיוק ביציאה מהשדה, בארץ או בחו"ל) אני פחות מתלהב מהקונספט. עד שלא אספנו את המזוודות יש פוטנציאל לבעיה (המהדרים - עד שעברנו את המכס). אם אחר מבני המשפחה כבר דהר קדימה לאוטו, ולעומת זאת שאר בני המשפחה תקועים בהמתנה למזוודה, זה יכול להיות לא נעים. לא סוף העולם, אבל לא נעים. והיות ודברים כאלה לא כאלה נדירים, אני מעדיף לא להיכנס לפינה הזו גם אם זה אומר אולי לבזבז רבע שעה

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • הצועד בנעליו
            הצועד בנעליו @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

בחזור (או למען הדיוק ביציאה מהשדה, בארץ או בחו"ל) אני פחות מתלהב מהקונספט. עד שלא אספנו את המזוודות יש פוטנציאל לבעיה (המהדרים - עד שעברנו את המכס). אם אחר מבני המשפחה כבר דהר קדימה לאוטו, ולעומת זאת שאר בני המשפחה תקועים בהמתנה למזוודה, זה יכול להיות לא נעים. לא סוף העולם, אבל לא נעים. והיות ודברים כאלה לא כאלה נדירים, אני מעדיף לא להיכנס לפינה הזו גם אם זה אומר אולי לבזבז רבע שעה

מדובר בעניין סוביקטיבי, מקבל את ההעדפה שלך אבל מעלה עוד אופציה.

גם אם מתרחשת איזושהי בעיה עם איזושהי מזוודה, בלי קשר לכמה נפוץ או נדיר (ההתרשמות שלי שנדיר), ואני מתכוון לבעיה שתארך זמן ממושך ומשמעותי, לא רבע שעה, אז מעדיפים להשאיר בטרמינל אדם אחד שיספוג את הנאחס וכל השאר שיסעו הביתה, לא צריך לענות את כולם.

מהניסיון שלי הרבה יותר נפוץ שהשאטל מבושש מלבוא, שהשאטל שאמור לצאת כל 10-15 דקות יוצא רק אחרי שעה ויותר.

ואם יש בעיה של רבע שעה אז הנהג/ת תמתין בחוץ רבע שעה, לא קרה כלום, אפשר לדמיין שמדובר במישהו מהמשפחה שנשאר בארץ ובא לאסוף אותם, גם אז צריך לחכות.

לדעתי אין תשובה נכונה או לא נכונה, יש העדפות, אני יכול רק לתת אופציות לספר את השיקולים שלי אבל כל אחד צריך לבחור מה שמתאים לו

• יונית
              יונית נערך לאחרונה על ידי

בתור מי שגרה הרחק משדה התעופה לא יכולה להתבסס על רכבת (לא פעילה בלילה, לא פעילה שישי-שבת, וסתם צרות אחרות) מגיעה לנתבג עם הרכב שלנו, כי אין לנו חלופה אחרת. תמיד חניתי דרך חניון טסים-למרות המחיר, בגלל הנוחות של נהג שמגיע ולוקח את המכונית משער הטיסה וגם מחכה לי ביציאה (ב95% מהמקרים ללא איחורים ועיכובים) לאחרונה הבנתי וגם כתוב בהסכם עם החברה כי הרכב צריך להיות מבוטח "לכל נהג מעל גיל 20" לאותו מקטע בין החניון ובין נתבג, ועדיין שוקלת אם לא מסובך מדי להפעיל את הביטוח הזה ליום אחד בהלוך וחזור. מבינה כי חברת טסים לא יכולה לבטח רכב אחר, אבל גם שמתי לב כשקראתי בקפידה שיש עוד לא מעט החרגות של אחריות שלהם לשמירה על הרכב, פחות אהבתי.בנסיעה קצרה- המחיר שפוי, בנסיעה ארוכה המחיר גבוה למדי. חלק מהשיקולים שלי לבחירת מועד טיסה הוא יום ושעת המראה (בכפוף לרכבת ישראל) אלא ש.... אני יכולה לתכנן ולבנות ואז חברת התעופה מזיזה את שעת ההמראה והנחיתה ואופ'ס- התוכניות הולכות לסל מחזור.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • 1
              • 2
              • 2 / 2
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון