תכנון ל- Great Smokey Mountains
-
הי,
רציתי לבקש את עזרתכם בתכנון טיול לאיזור...
אני נוחת ב- Washington DC ב- 20/10 וממריא מ- Charleston ב- 04/11. הייתי בעבר בוושינגטון אז ביקור חוזר לא חייב להיות בתכנון ורציתי להתרכז ב- shenandoah, great smokey mountains עם סיום יותר עירוני ולכן נבחרה צ'רלסטון. אין לי בעיה עם טיולי יום ארוכים ברגל וזה בד"כ חלק משמעותי עבורי כולל צילום.
יש לכם ניסיון ו/או הצעות איך לחלק את הזמן?
תודה מראש,
תמיר
-
הי יכולה להגיד רק לגבי הסמוקיס כי היינו שם באפריל. התמקמנו בגטלינבורג שנמצאת בפתח הסמוקיס ומשם יצאנו לכמה טיולים בשמורה המופלאה הזו. גם העובדה שהיינו באפריל עם מזג אויר פשוט מושלם, תרמה למופלאות שלה. יש שם מספר מסלולי הליכה כולל לכמה מפלים. יש מסלול רכוב נפלא, כביש ובסופו עליה בשביל סלול ותלול אל הפסגה הגבוהה ביותר. תיכנס לאתר של הסמוקיס ותראה מה מעניין אותך ולפי זה תחליט כמה ימים להקדיש להם. ותיזהר מהדובים..
-
שלום
אני נוהג במקרה של תוכנית כזאת להקל מאוד על השואל,
פשוט אני מפנה לדיווח המפורט כמעט מטר מטר של טניה ,שם תמצאו את השננדואה, את הבלו רידג' בואך סמוקיס
שם גטלינבורג ופיג'ון פורג' וכמובן שלא פסחה גם על צ'ארלסטון ,חבל כמובן שמאורעות הפגיעה בפורומים העלימו את התמונות.
גם הם התחילו מוושינגטון.
https://community.lametayel.co.il/topic/20323/%D7%98%D7%A0%D7%92%D7%95-%D7%A6%D7%A4%D7%A8%D7%93%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%9D
מוני -
אנחנו ישנו בטאונסנד היותר קטנה ושקטה. בביקור היחיד שלנו בגטלינבורג ופיג'ון פורג מצאנו אותן מאוד תיירותיות . היינו שם 4 ימים ובחרנו מסלולים לפי דרגת הקושי שלנו. כשאחד שילב קטע משביל האפלצ'ים
-
גם ב- 2019 וגם בשנה שעברה טיילתי באיזור. נקודות ההתחלה והסיום שלי היו בשני המקרים בשדה התעופה של וושינגטון. אתה מוזמן להסתכל בסיכומי הטיול שלי בפורום:
חלק סיכום הטיול שנגע לוירג'יניה ולסמוקיס
סיכום הטיול מהשנה שעברה - היום ה- 23 והלאה מתארים את הביקור בסמוקיס וב- Blue Ridge Gateway
-
תודה לכולם.