ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון ל- Great Smokey Mountains

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית
    5
    6
    414
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • kmr1
      kmr1 נערך לאחרונה על ידי

הי,

רציתי לבקש את עזרתכם בתכנון טיול לאיזור...

אני נוחת ב- Washington DC ב- 20/10 וממריא מ- Charleston ב- 04/11. הייתי בעבר בוושינגטון אז ביקור חוזר לא חייב להיות בתכנון ורציתי להתרכז ב- shenandoah, great smokey mountains עם סיום יותר עירוני ולכן נבחרה צ'רלסטון. אין לי בעיה עם טיולי יום ארוכים ברגל וזה בד"כ חלק משמעותי עבורי כולל צילום.

יש לכם ניסיון ו/או הצעות איך לחלק את הזמן?

תודה מראש,

תמיר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • MERAVSHELL
        MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

הי יכולה להגיד רק לגבי הסמוקיס כי היינו שם באפריל. התמקמנו בגטלינבורג שנמצאת בפתח הסמוקיס ומשם יצאנו לכמה טיולים בשמורה המופלאה הזו. גם העובדה שהיינו באפריל עם מזג אויר פשוט מושלם, תרמה למופלאות שלה. יש שם מספר מסלולי הליכה כולל לכמה מפלים. יש מסלול רכוב נפלא, כביש ובסופו עליה בשביל סלול ותלול אל הפסגה הגבוהה ביותר. תיכנס לאתר של הסמוקיס ותראה מה מעניין אותך ולפי זה תחליט כמה ימים להקדיש להם. ותיזהר מהדובים..

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מוני
          מוני @MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

@meravshell

שלום

אני נוהג במקרה של תוכנית כזאת להקל מאוד על השואל,

פשוט אני מפנה לדיווח המפורט כמעט מטר מטר של טניה ,שם תמצאו את השננדואה, את הבלו רידג' בואך סמוקיס

שם גטלינבורג ופיג'ון פורג' וכמובן שלא פסחה גם על צ'ארלסטון ,חבל כמובן שמאורעות הפגיעה בפורומים העלימו את התמונות.

גם הם התחילו מוושינגטון.

https://community.lametayel.co.il/topic/20323/%D7%98%D7%A0%D7%92%D7%95-%D7%A6%D7%A4%D7%A8%D7%93%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%9D
          מוני
          dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אנחנו ישנו בטאונסנד היותר קטנה ושקטה. בביקור היחיד שלנו בגטלינבורג ופיג'ון פורג מצאנו אותן מאוד תיירותיות . היינו שם 4 ימים ובחרנו מסלולים לפי דרגת הקושי שלנו. כשאחד שילב קטע משביל האפלצ'ים

• dhz
              dhz @מוני נערך לאחרונה על ידי

גם ב- 2019 וגם בשנה שעברה טיילתי באיזור. נקודות ההתחלה והסיום שלי היו בשני המקרים בשדה התעופה של וושינגטון. אתה מוזמן להסתכל בסיכומי הטיול שלי בפורום:

חלק סיכום הטיול שנגע לוירג'יניה ולסמוקיס

סיכום הטיול מהשנה שעברה - היום ה- 23 והלאה מתארים את הביקור בסמוקיס וב- Blue Ridge Gateway

• kmr1
                kmr1 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון