ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התלבטות בין מספר יעדים לירח דבש

פורום אירופה
    אירופה
    11
    28
    762
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הצועד בנעליו
      הצועד בנעליו @maoraver נערך לאחרונה על ידי

@maoraver

יכול להיות שהגיע הזמן שלך לקחת החלטה,

מחירי הטיסות הישירות של אל על ליעדים רחוקים שיש לה בלעדיות אליהם כמו טוקיו או בנגקוק צנחו חזק, גם ב 30%, תחרותיים גם למחירי טיסות עם חניית ביניים.

היום ראיתי שלהרבה תאריכים עדיין יש מחירים טובים, אין לי מושג אם ומתי יקפיצו אותם מחדש.

אם תחכה ואם מחירי הכרטיסים יעלו לרמתם ללפני 4 ימים (אני לא עובד אל על ואין לי שום ידע אם ומתי מחירים יעלו) מחיר הטיסה עלול לעלות בהרבה אלפים של שקלים.

תאילנד בדצמבר ממש סבבה, מומלצת.

maoraver תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שרון_4006674
        שרון_4006674 נערך לאחרונה על ידי

קודם כל שיהיה במזל טוב. אם לקחת בעיקר בטן גב אז האיים השונים של יוון\קפריסין מתאימים למטרה בול האוכל נהדר המזג אויר והים פצצה אם רוצים קצת לשלב אירופה קלאסית בתוך טיול כזה אז יש לי כמה הצעות אזור הבלקן בטן גב בקרואטיה טבע מדהים בסלובניה וכמה ערים מאוד נחמדות ויחסית קרוב אחד לשני. פולין כן אני יודע שזה נשמע הזוי אבל בפולין יש כמה עיירות נופש לצד אגמים וחופי ים, המדינה זולה האוכל לטעמי מעולה אבל אני משוחד כי אני מאוקארינה אז אני רגיל חח, וערים אירופאיות יפות המדינה זולה יחסית. אופציה יקרה אבל גם טוב יכולה להיות אוסטריה, עם אין שם אבל אגמים והרים מהיפים באירופה יש והמון אזור זלצבורג ו טירול הם יעדי נוף מדהימים ויש כמה ערים יפות וכמובן וינה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • maoraver
          maoraver @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

מה זה זול בשבילך אם אפשר לדעת? אני מנסה לחפש והמחיר הכי זול שראיתי הוא 900 דולר כרטיס טיסה, לאחד.

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • הצועד בנעליו
            הצועד בנעליו @maoraver נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

מה זה זול בשבילך אם אפשר לדעת? אני מנסה לחפש והמחיר הכי זול שראיתי הוא 900 דולר כרטיס טיסה, לאחד.

לא אמרתי ''זול'', אמרתי שהמחירים ליעדים הרחוקים כמו טוקיו בנגקוק (ואתה יכול להוסיף גם ניו יורק) ירדו ב 30% לעומת לפני 4 ימים.

למשל כרטיס לייט (תוסיף עוד 250-300$ לקלאסיק) לטוקיו הזול ביותר עלה כ 1350$ ועכשיו יש כרטיסים ב 900$,

כנ"ל בנגקוק, ראיתי כרטיסי לייט ב770$ (כנ"ל תוסיף 250-300$ לקלאסיק), לפני 4 ימים לא ראיתי בפחות מ 1100$.

לא יודע אם 900$ זה זול, אני יודע ש 900$ יותר זול מ 1350$.

*אין לי שום אינטרסים באל על ואין לי שום רווח משום סוג שהוא אם מישהו ירכוש מהם כרטיס או כל שירות אחר.

וכמו שאמרתי, אני לא מומחה, אין לי שום מידע שלא זמין לכולם בגלישה פשוטה באתר החברה, ולא יודע לכמה זמן יהיו כרטיסים זמינים ב 900$. אולי יהיו זמינים חצי שנה, אולי רק עוד שעה, אולי בזמן כתיבת פוסט זה כבר לא קיימים.

תמיד יכולה להיות ירידת מחיר נוספת, אישית לא נראה לי שתהיה ירידה משמעותית אבל אני לא מומחה, אני סתם אדם מהרחוב, ניחוש שלך טוב לא פחות משלי (ורק אתה אחראי להחלטה שתקבל).

• MERAVSHELL
              MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי לאחרונה במיורקה (אפריל). אי מקסים, מזג אויר נעים באביב ובטח גם בסתיו. יש שם הכל - חופים נהדרים, נופים, מערות נטיפים, עיירות ושווקים נהדרים, נסיעות נוחות ולא ארוכות ומקומות לינה זולים ונפלאים. ובל נשכח - אוכל טעים. עשינו קונקשן עצמי, כלאמר טסנו לברצלונה ואחרי יומיים טסנו באייר אירופה טיסה קצרצרה למיורקה. פלמה עצמה יפה מאד. לא הרגשנו שום עוינות. בקרוב אשב לכתוב חוויות אם תרצה עוד מידע. ממליצה מאד!

• maoraver
                maoraver נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו אוקיי, הבנתי. רציתי לשאול, נניח ואלך על תאילנד. איך מתחילים לבדוק מסלולים מומלצים יותר ופחות? אני באמת מהבוקר רק יושב ומנסה לקרוא, אבל יש כל כך הרבה שנורא קל ללכת לאיבוד. גם טיסות, האם סוגרים הלוך חזור ביחד מאותו המקום? או שסוגרים רק הלוך וחזור בנפרד? אני אשמח לקבל קצת תובנות לגבי זה.

@imeshy2 לגבי מה שכתבת לי בהתחלה על ספרד, קוסטה ברווה וכו'. איך אני יכול לבדוק כמה יעלה לי סיבוב שלם של טיסה לברצלונה, משם קוסטה ברווה, פלמה דה מיורקה, חזרה לברצלונה ואז בחזרה? לא מצליח למצוא שום מידע על זה וגם כאן, נורא קל ללכת לאיבוד.

imeshy2 הצועד בנעליו 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • imeshy2
                  imeshy2 @maoraver נערך לאחרונה על ידי

@maoraver

תצטרך לבדוק בעצמך באופן כללי.

תבדוק עלות טיסה כולל מזוודה.

תבדוק עלות השכרת רכב

תבדוק עלות מלון ביעד אחד או שניים

ותוכל להרכיב את הסכום.

אני יכול להגיד לך שבסופו של דבר, טיסות לאירופה (בשנים רגילות) עלו לי כ 500 דולר לאדם, מלון עלה 150-250 דולר ללילה ורכב צריך לבדוק (יש שוני מאוד גדול בעלויות)

כך שבסופו של דבר, כל הטיולים עלו בערך אותו דבר.

• הצועד בנעליו
                    הצועד בנעליו @maoraver נערך לאחרונה על ידי

אוקיי, הבנתי. רציתי לשאול, נניח ואלך על תאילנד. איך מתחילים לבדוק מסלולים מומלצים יותר ופחות? אני באמת מהבוקר רק יושב ומנסה לקרוא, אבל יש כל כך הרבה שנורא קל ללכת לאיבוד.
                    גם טיסות, האם סוגרים הלוך חזור ביחד מאותו המקום? או שסוגרים רק הלוך וחזור בנפרד? אני אשמח לקבל קצת תובנות לגבי זה.

אתה בפורום אירופה, ממליץ לשאול שאלות כאלה בפורום מתאים, שם גם יש את המידע המתאים.

אבל בכל זאת אי אפשר בלי תשובה כלשהי.

1. ככל שאני יודע רק לאל על יש טיסות ישירות. אם אתה הולך על טיסה ישירה אז אין הרבה בחירות, כנס לאתר של אל על ותתחיל לבדוק אופציות
                    2. טיסות עדיף לקנות הלוך וחזור ביחד.
                    3. אני הייתי מנסה לשלב פוקט ובנגקוק. נחיתה מישראל בפוקט וחזרה מבנגקוק או להיפך. תבדוק מה עדיף לך.
                    4. רוב האנשים מטיילים בתאילנד במסלול דומה ודי בנאלי.

איים בדרום (כמו פוקט), טיול בצפון (צ'אנג מאי, צ'יאנג ראי) וטיול במרכז - בנגקוק ואולי משהו בסביבה (פאטיה). בד"כ 3 שבועות או קצת יותר, אחרת מוותרים על חלק. זה הרוב.

התניידות בין שלושת המרכזים האלה בטיסות פנימיות.

כמובן שזה על חוד השפיץ של קצה המזלג, זה לא מסלול.

• 1
                    • 2
                    • 2 / 2
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון