מנהרת המונבלאן נסגרת ב2/9/24 לצורך עבודות תחזוקה
-
אולי הולך לאט בעליות*
-
צריך לדעת ללכת גם בעליות וגם בירידות. ביום השני של הסובב בירידה הארוכה ללה שאפיו נשברו לי הרגליים (הארבע ראשי). משם עוד תפסנו טרמפ מגניב לבורג׳ סאן מוריס אבל בסופו הלכנו עו כשעה בעליה על אספלט מקולל אל המלון המגניב שלנו.
-
לפני 6 שנים כשנסעתי עם הבן הקטן שלי לטיול שחרור בהוארז, החברה החירנקים עוד קראו לי המג״ד בגלל איך שהובלתי בעליות.
-
@dregev03 מוסיפה לסוגיית חיזוק המייצבים (כאשת מטפל בעיסוי רפואי שמיומן ומנוסה בטיפול בספורטאים, בין היתר):
תרגילים שבהם עומדים על "פיתה" (הכרית הזאת שיש בחדרי כושר ולנו יש גם בבית), ולמעשה כל משטח שאינו יציב.
חשוב להתאים את דרגת הקושי של תהרגילים ושל המשטח שבוחרים לרמת היכולת האישית כדי להמנע מפציעות (זו תוספת אישית שלי מניסיון כואב..)
-
כן גם הבן שלי הזכיר את הפיתה. הייתה לנו והוא לקח אותה לבאר שבע. כדאי לעשות כל אימון בצורה הדרגתית. הבעיות בגיד אכילס חזרו לי לפני קצת יותר משנה אחרי שהחלטתי ״לשחזר״ אימון אינטרוולים די מטורף שעשיתי בעשור הקודם ״כדי לראות אם אני יכול״ אבל לא בניתי את זה. האימון עבר באופן מלא אבל למחרת התחלתי להרגיש את הגיד ואת ה״פסואס״ במפשעה ושניהם איתי עד היום בצורה כזו או אחרת.
-
בנוסף השיחה אתמול שינתה לי את אימון האינטרוולים של יום שישי לאימון אינטרוולים על שביל טכני. היה כייף אדיר ובינתיים לא הבחנתי בנזקים למרות שלא רצתי טכנית לפחות חודשיים. לא טוען שזה היה חכם אבל היה ממש כייף והוציא אותי מהביית לשביל במקום לרוץ בבית על מסלול
-
-
הדיון בנושא נעליים רלוונטי למי שמתעניין בטרקים, בדיוק כמו המלצות על מסעדות או קניונים למי שמתעניין בכך.
-
יונית, נכון מאד, ולכן יש פורום פעיל ויעודי לדיון בנושא הזה.
-
יונית, נכון מאד, ולכן יש פורום פעיל ויעודי לדיון בנושא הזה.
-
ידוע עד מתי סגורה?
-
שמחת .. תומר כתב בהודעה הראשונה מה2/9 למשך שלושה וחצי חודשים
-
זה אומר שחברים שאם רוצים להגיע עם רכב משאמוני לאיטליה הדרך היחידה היא דרך שוויץ?
-
יש אפשרות לעקוף מדרום לסובב מונטבלאן דרך כבישים פחות מהירים לפי המפה. דרך Passy Albertvile Burge Saint Maurice לכיוון אאוסטה
-
יש את המנהרה בסן ברנרד מצפון, ומנהרה מדרום למונבלאן, שלא זוכר כרגע איך קוראים לה.