דעה על מסלול בדולימיטים ?
-
היי מה אתם חושבים על המסלול?
מה ניתן לבצע ביום שישי בדרך מבולצאנו לריבה דל גרדה - חשבתי על מולבאנו ומה עוד אפשר? אילו דגשים - ממליצים?

-
אנחנו נהננו לעלות מבולצאנו ברכבל לרנון ולנסוע שם ברכבת ישנה לכפר ממנו יש תצפית על תופעת טבע מיוחדת בשם "פירמידות האדמה". זה אחר ומעניין בעיניי. מעבר לזה, התכנון שלך נשמע לי מרוץ, אבל אתה מכיר את עצמך הכי טוב. תהנו! דולומיטים מדהימים
-
-
לחסוך על רכבלים אין לי מושג.. לדמיין שזה שקלים..:)
נהיגה- לקחת בחשבון כבישים מאוד מאוד מפותלים, ועוד רוכבי אופניים ואופנועים נוסעים איתך ביחד, אז לנסוע בזהירות ולכן בחשבון להוסיף איזה 30% לפחות לזמנים של גוגל מפס
-
@שמחת-הפרטים-הקטנים תודה רבה
ואיזה מסלולים מומלצים בסשדה וSESIER ALM
-
תבדקו את מזג האוויר. השבוע ממש לא טוב.
-
בסשדה עולים ב2 רכבלים, רק במזג אויר טוב עם ראות טובה והולכים אל התצפית..
בסייזר אלם הלכנו מערבה עד בקתה וחזרה. חלפו מאז אי אילו שנים. לצערי איני זוכרת את שם המסלול..
בטיול האחרון עלינו ברכבל בסנטה כריסטינה והלכנו לסשדה וחזרה. חוית רוגע נפלאה. תוכל לקרוא בבלוג "סוף קיץ 2019 מצפון לאגם גרדה ובדולומיטים"
אולי תמצא גם תשובה על הדרך מבולזנו. +נסענו מגרדה צפונה.. לא עד בולזנו.
-
השבוע היה באמת מזג אוויר חורפי עם סערות שלג. שבוע הבא משתפר, על פי כל אתרי התחזיות.https://www.meteo.it/meteo/ortisei-21061 אבל זו רק תחזית שעלולה/עשויה להשתפר
-
לגבי Passo Pordoi תלוי ברמת הכושר שלכם.
אנחנו עלינו ברגל לשם ולא ברכבל. נחנו ושתינו קפה במסעדה ואח"כ ירדנו למטה.
לא המשכנו עד ל-Piz Boi, כי לא היינו בכושר מצוין (בעיקר אני...) ורצינו לשמור כוחות.
אבל אם אני לא טועה, מדובר בעליה נוספת די קצרה.
באותו יום של פאסו פורדוי אתה מציין אפשרות נוספת לצ'ינקה טורי.
אנו נסענו לצ'ינקה טורי, עלינו לשם ברכבל, והלכנו ברגל לשתי הבקתות, אברו + נובלו .
כדאי גם להסתובב באזור של ההגעה למקום ברכבל, יש שם אתר הממחיש את הקרבות שהיו שם במלחמת העולם הראשונה.
מסכימה עם "שמחת" שצריך לקחת בחשבון זמני נהיגה איטיים בכל הסיבובים בכבישים.
שימו לב, שיש הרבה מצלמות מהירות בדרך. כמה שנזהרנו בנהיגה, קיבלנו מחברת ההשכרה הודעה לתשלום דו"ח מהירות.
מצרפת את סיפור הטיול שלנו בדולומיטים (המערביים) לפני שנתיים:
ספטמבר- הילדים בבי"ס ואנחנו בדולומיטים
https://community.lametayel.co.il/topic/162501/%D7%A1%D7%A4%D7%98%D7%9E%D7%91%D7%A8-%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%91%D7%99-%D7%A1-%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%97%D7%A0%D7%95-%D7%91%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%99%D7%9D