ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התייעצות על טיסות ללונדון

פורום אירופה
    לונדון מידע חיוני נוסף בלונדון
    11
    50
    869
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יונה וקשת
      יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי

כתיבה וחתימה טובה לכולם.

שאלה לי מסוגת ה"מה *אתם* הייתם עושים":

אני נוסעת עם בני התאומים לשבוע בלונדון בדצמבר להופעה של פול מקרטני 😊. רכשתי כרטיסי טיסה מבריטיש איירווייז בעלות של 432 $ לאדם. הטיסות בשעות מצויינות מבחינתי, טיסת בוקר בהלוך וערב בחזור (קרי מקסימום לונדון במינימום לינות...). אתמול קיבלתי מהם מייל לפיו בטיסת ההלוך תתבצע עצירה של כ-80 דקות בלרנקה לצורך החלפת צוותים, בה הנוסעים נשארים על המטוס. המשמעות היא שננחת בלונדון ב-11:30 בבוקר במקום ב-10:00, אפילו לא מכה קלה בכנף מבחינתי.

אז מה השאלה?

במייל נכתב כי בהתאם לחוק טיבי, בריטיש מאפשרת לי לבטל את הטיסה כתוצאה מהשינוי תמורת החזר מלא, מה שהעלה לי את הרעיון לנצל את ההזדמנות להמיר את טיסת בריטיש באל על על מנת לצמצם את סיכון ביטול הטיסה עקב המצב, וזאת בתנאי שאל על לא תשתולל עם המחירים.

נחשו מה? אל על משתוללת:

795$ לאדם בתנאי כרטיס דומים, ולא זו אף זו, הטיסות הן בשעות הרבה פחות נוחות: טיסת ההלוך יוצאת ב-3:00 לפנות בוקר ונוחתת ב-6:30 (WTF), והחזור יוצאת ב-7:00 בבוקר (לילה לבן והפסד יום בלונדון).

אז נכנסתי לדילמה: מצד אחד עוד לא נולד הטיל הבליסטי שיפריד ביני לבין פול, ומצד שני הפער במחירים וגם בשעות הטיסות הוא דרמטי.

עוד מחשבות: אנחנו נמצאים בימים גבוהי-סיכון לביטול טיסות של חברות זרות, ומאידך עצם זה שבריטיש נערכת מראש ל"מצב" באמצעות סידור לרנקה (הם עשו את זה כבר בעבר) מעיד על כך שהיא באמת מעוניינת שלא לבטל את הקו לישראל כל עוד היא לא חייבת. רוצה לומר, אצבעה על הדק הביטול לא קלה כשל חברות אחרות כמו איזיג'ט אהובתנו הבוגדנית.

אבל עדיין הסיכון קיים כמובן, ואני לא מקלה בו ראש.

מצד חמישי, בחישובי תוחלת, אני לא יודעת עד כמה משתלם לי לשלם כבר היום 795$ לכרטיס במקום 432$ (X3), כאשר יש עדיין סיכוי סביר שהטיסות של בריטיש יתקיימו, וגם אם וכאשר יתבטלו עדיין יהיה לי סיכוי יותר מסביר לרכוש כרטיס מאל על במחיר דומה לזה ה"מכובד" של היום (לסבר את האוזן, כשאיזיג'ט ביטלו את טיסותיהם ללונדון באפריל האחרון קניתי באל על כרטיסים בקצת פחות מ-700$).

אשמח לשמוע את דעתכם!

תודה, תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה, כאשר בראשן שיבת החטופים וחיילינו הביתה בשלום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

את יכולה אולי לנסות פתרון ביניים: תשאירי כרגע את הטיסה של בריטיש אבל תקני בנפרד כרטיסים הלוך-חזור לקפריסין או ליוון מחברה ישראלית. הם לא אמורים להיות מאוד יקרים, לכאורה. אם הטיסה תצא לפועל כמתוכנן - יופי, עכשיו או שתבטלי את הכרטיסים או שהכי גרוע את לא מגיעה לטיסה וזהו. אם הטיסה שלך תתבטל, את עדיין התגברת על המכשול הכי גדול, שזה להצליח לצאת מהארץ ולהכנס אליה. אם הטיסות הזרות אכן יבוטלו (כמו עכשיו) אז הכרטיסים של אלעל ללונדון יהיו הרבה יותר יקרים וככל הנראה גם הרבה פחות זמינים. זה מה שקרה הפעם, בכל אופן.

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • הצועד בנעליו
          הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

מה אני הייתי עושה זה קל, אין מצב שהייתי משלם 800$ על כרטיס טיסה במחלקת תיירים ללונדון. ומחיר הכרטיס בפועל הרבה יותר יקר כי צריך להוסיף לו עוד לילה במלון, מה שהופך את העלות האמיתית של הכרטיס קרובה יותר ל 1,000$.

מכיוון שהבעיה היא לא רק העלויות אלא גם שעות טיסה הזויות אני במקומך הייתי בודק טיסת אל על להאב מרכזי שממנו בטח יש שפע של טיסות ל/מלונדון. כמו למשל פרנקפורט. להערכתי יש סיכוי טוב לטיסות בשעות ועלויות פחות הזויות.

ולוודא שלפחות כרגע הטיסה האלטרנטיבית של אל על לא החכרה רטובה או קוד שייר, כי אז את מוצאת את עצמך בסיכון דומה אבל במחיר הרבה יותר גבוה. יש לי חבר שהבן שלו היה אמור לחזור בטיסת אל על מסלוניקי, הטיסה בוטלה ואל על שלחו אותו להסתדר לבד.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

עוד חלופה לקנות את הכרטיסים של אל על ללונדון במחיר המופרך הנ"ל יחד עם אופציית ביטולProtect (עד כמה שאני זוכרת 15$ לכרטיס) .https://www.elal.com/heb/online-services/elal-protect

כשמתקרבת למועד הטיסה- אם בריטיש טסים- מעולה, הרווחת, ומבטלת את אל על- יכולה לקבל החזר או וואוצ'ר עתידי. אם בריטיש מבטלים--- אז יש לך כרטיסי טיסה (יקרים, לא נוחים) שיאפשרו לך בילוי ביעד.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
            • K.Amit
              K.Amit נערך לאחרונה על ידי

רק לגבי אלעל פרוטקט - בדקתי בשבוע שעבר לגבי טיסה לרומא ולא הייתה אפשרות לקבל החזר כספי אלא זיכוי לשימוש עתידי בלבד.

אני גם זכרתי שבעבר היה החזר כספי ממש.

חשוב לבדוק היטב את הנקודה הזו.

• יונה וקשת
                יונה וקשת @K.Amit נערך לאחרונה על ידי

@k-amit זה נכון, בפרוטקט מקבלים זיכוי לטיסה באל על ולא החזר כספי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • יונה וקשת
                  יונה וקשת @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד תודה שקד!

אז הכוונה היא שכרטיסי הטיסה הלוך-חזור לקפריסין או יוון הם בגדר פוליסת ביטוח?

יונה וקשת שקד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • יונה וקשת
                    יונה וקשת @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת תודה לכולם!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • שקד
                      שקד @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

הכוונה שלי היא כסוג של ביטוח, כן. אם הטיסה מתבטלת בחודש הקרוב, אז סבבה, יש לך מספיק זמן ומספיק אפשרויות להתארגן מחדש. אם הטיסה תתבטל כמו שקרה בשבוע האחרון, בפתאומיות, אז כולם רוצים להחליף טיסות, ואז יש הרבה תחרות והרבה לחץ סביב כל טיסה. אם יש לך עכשיו כרטיסים לקפריסין בעלות של 200$ לכרטיס אז לפחות מהבחינה הזו את מסודרת. את הזיכוי של בריטיש תוכלי אפילו להמיר לטיסה שלהם מקפריסין ללונדון. אם לא תזדקקי ל״ביטוח״ הזה אז או שתבטלי את הכרטיס (אם אפשר) או שאת פשוט לא מגיעה לטיסה וזהו, כמובן עדיף הראשון. פשוט, כשטיסה מתבטלת ברגע האחרון אז זה לא תמיד פשוט להשיג משהו חלופי, בטח לא במחיר סביר.

• יונה וקשת
                        יונה וקשת @שקד נערך לאחרונה על ידי יונה וקשת

@שקד תודה רבה לשקד, ולכולם.🌸

אחרי התחבטויות והתייעצויות עם האיש שאיתי, עם מספר חברים מטיילים מנוסים (גם כאן כמובן) וגם עם סוכנת נסיעות אחת, קיבלתי החלטה כואבת אך בבחינת הרע במיעוטו בימים אלה, והיא לשלוף מהארנק עוד כ-1000$ ולרכוש כרטיסים באל על.

המצב הבטחוני המעורער באיזורנו לא נראה כהולך להסתיים בשבועות הקרובים, ובהתאם - הסיכון לביטול טיסות ע"י חברות זרות רובן ככולן נותר גבוה.

אופציית הפרוטקט של אל על (בעלות 19$ לכרטיס) ירדה מהפרק כי היא מעניקה כאמור לא החזר כספי אלא ואוצ'ר לשימוש באל על (גם לא כתוב לכמה זמן תוקפו - שזה די מעצבן כי זה פקטור מהותי במשוואה) - ובימים כתיקונם שאני מקווה שישובו אלינו יום אחד אל על היא לא בעדיפות גבוהה אצלי. לא רוצה לתת להם הלוואה ללא ריבית לזמן ארוך, ובעיקר לא רוצה להרגיש מחוייבת לטוס דווקא איתם בשנה-שנתיים הקרובות.

בריטיש יצאו ג'נטלמנים כצפוי ותוך שיחת טלפון ללא המתנה ארוכה מדי קיבלתי החזר כספי מלא (הכסף יושב לכרטיס האשראי שלי בתוך 7-10 ימי עסקים לדברי הנציג, בהחלט סביר).

מזל שהם החליטו להוסיף את העצירה בלרנקה מה שהעניק לי את האופציה שאחרת לא היתה לי לביטול בהחזר מלא. אולי בסוף הטיסה שלהם לא תבוטל, אבל אני לא אוכל את הלב כי פרמיית הסיכון הזאת שאני משלמת במעבר לאל על מוצדקת לאור כל מה שמוטל על הכף, בעיקר ההופעה של פול מקרטני ובכלל הנסיעה הזאת חשובה לי מאוד ממגוון סיבות.

סוכנת הנסיעות הדגישה בפני מנסיונה הנוכחי שבמידה ויהיו ביטולי חברות זרות גם בדצמבר יהיה לי קשה עד בלתי אפשרי למצוא מקומות באל על ברגע האחרון, גם במחירים אפילו יותר מופרכים מזה הנוכחי כי פשוט לא יהיו.

שקד - הצעתך לגבי רכישת כרטיסי "הביטוח" ללרנקה או אתונה היא יצירתית ויפה, אבל אני כרגע לא בנויה להרפתקאות כאלה... במיוחד שהחסכון הכספי בהשוואה למעבר לטיסות ישירות ללונדון באל על לא יצא משמעותי אם בכלל קיים (החברות הישראליות גובות מחירים "יפים" בימים אלה גם על טיסות ללרנקה שבימים אחרים יכולת לטוס אליה בפחות מ-100$).

לצועד בנעליו - אני לא אצטרך לרכוש לילה נוסף במלון (באירבנב במקרה זה) בשל השינוי. מספר הלילות ישאר כשהיה, ההפסד שלי הוא בכך שביום האחרון אנחנו פשוט נקום מוקדם מאוד מאוד כי הטיסה חזור של אל על היא בבוקר, במקום שיהיה לנו עוד חצי יום בלונדון בטיסת הערב בחזור של בריטיש. קצת מבאס, אני לא מחבבת טיסות בוקר כאלה בחזור אבל זה מה יש.

עוד משהו שעזר לי בהחלטה - הבת הבכורה שלי ובנזוגה כרגע "תקועים" ביוון לשבוע נוסף מעבר לשבוע אליו נסעו בשל ביטול טיסת החזור בחברת בלו בירד. כתבתי "תקועים" במרכאות כי לא צריך לרחם עליהם - השבוע הנוסף ביוון לא ממש פוגע בהם, הם דוגמים את מיטב החופים והכפרים הפסטורלים, אוכלים ושותים טוב, כאשר בתי שעובדת היברידית בהייטקס הגיעה מצויידת מראש עם הלפטופ שלה ועם ברכת הדרך של הבוסית, ושניהם סטודנטים שיש להם עדיין מספיק זמן עד תחילת שנת הלימודים. אז הם בסדר, אבל היא מתארת כאוס גדול בקרב הישראלים התקועים הרבים שהם פוגשים שם, ובמקרה שלנו להתקע נניח שבוע נוסף או אפילו פחות בלונדון זה הרבה יותר בעייתי.

אז זהו... ההחלטה התקבלה. תודה לכולם, ושיהיו ימים שקטים וטובים יותר בקרוב.

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                        • יונה וקשת
                          יונה וקשת @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי יונה וקשת

@יונה-וקשת אתמול בערב שודרה בערוץ 12 כתבה של נוגה ניר נאמן על כך שסוכנות הבטיחות התעופתית של האיחוד האירופי סירבה להפצרות ישראל לבטל את המלצתה לחברות התעופה שלא לטוס לישראל. מדובר על עליית מדרגה במובן זה שהשיקולים כאן הם כבר גם פוליטיים ולא רק בטיחותיים, לפי מה שנטען בכתבה, מה שכמובן מגדיל משמעותית את הסיכון להמשך הביטולים לעוד זמן מה. זה מבאס אותי בשבילנו כישראלים, אבל מחזק אותי בהחלטה שקיבלתי (למרות שבריטיש כבר לא שייכת לאיחוד, אני די רואה אותה מיישרת קו עם החלטות שאר חברות התעופה).

העיקר שיגיעו אלינו ימים של שקט במהרה🙏

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                          • הצועד בנעליו
                            הצועד בנעליו @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

יש אינדיקציה שהשיקול פוליטי ולא ביטחוני/בטיחותי?

לא קראתי את נוסח ההודעה במקור, מה הנימוקים, אז מתעניין.

בכל מקרה נראה שאת יותר ויותר מרגישה שלמה עם ההחלטה, מעולה

שקד יונה וקשת 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • שקד
                              שקד @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו

אני לא הייתי מוציאה מכלל אפשרות את זה שבכל מקרה צוותים לא ממש להוטים לטוס לארץ עכשיו, בטח לא בטיסות שמחייבות לינת לילה. במקרה כזה זה עוזר אם יש גם המלצה רשמית לא לטוס, אבל לא בטוח שזו המוטיבציה היחידה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • יונה וקשת
                                יונה וקשת @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו הואיל וזה נאמר בכתבה בטלויזיה (שגם נקטעה באמצע לטובת שידור הודעה של הגרי😞 ) אין לי אסמכתאות או לינק, ואני לא יודעת עד כמה האמירה הזו היתה מבוססת.

אני חושבת שהנקודה ששקד העלתה הגיונית מאוד, אבל זה מסוג הדברים שלעולם לא נדע...

כך או כך, אני מתייחסת למעבר מאל על לבריטיש כרכישת פוליסת ביטוח לטיסה (גם עם אל על אין 100% ודאות שהטיסה תתקיים בהלוך ובחזור, אבל בימים אלה כנראה הפער ההסתברותי בינה לבין בריטיש נאמד בעשרות אחוזים), אז כן, ההחלטה הזאת נותנת לי מידה מסויימת של שקט נפשי.

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • dregev03
                                  dregev03 נערך לאחרונה על ידי

יונה. נכנסתי רק עכשיו בגלל שאותי לונדון לא מעניינת. קראתי את כל התגובות ומזדהה לגמרי עם החלטתך. מישהו שהערכתי פעם לימד אותי קצת על ״חכם לעומת צודק״. בהנחה שההופעה באמת חשובה לך ולא מבקשים ממך סכום שאת צריכה לשבור בשבילו קרן השתלמות או חיסכון בר מצווה של התאומים, הייתי פועל כמוך ובעצם כך פעלתי כדי להיות עכשיו באיטליה. שילמתי 700 דולר לכרטיס למילנו עבור 3 (שני הגדולים הגיעו מארה״ב), זה היה מחיר מוגזם בעת ההזמנה לפני 4 חודשים ושאלנו את עצמנו כל מיני שאלות מה יהיה בעוד 4 חודשים אבל לא הייתה לנו תשובה למרות שהיינו אופטימיים. בסופו של דבר טסנו ביום של המתקפה האיראנית. זה נראה היה אבוד כששלחו את כולם לממד בנתב״ג אבל פתאום יצאה ההודעה שנשמעה אז הזויה ש״הנמל חוזר לשגרה״ ובסוף אפילו טסנו. אז גם אנחנו הפסדנו חצי לילה והיינו צריכים לשנות את חוזה השכרת הרכב ולשלם למונית לשדה הלוך חזור אבל בתקופה כזו לטוס ולחפוש ולהסתכל על עוד 1000 דולר נשמע לי כמו אוי יוי יוי. חד משמעית הייתי נוהג כמוך. אגב טסנו עם אל על המון בשנה האחרונה במחירים המופקעים שלהם אבל השירות שלהם טוב ואשתי הגיעה לסטטוס גולד ונהנית מהלאונג׳ וגם שודרגה חינם לביזנס בטיסה האחרונה (נתנו לבן לשבת בביזנס). הניסיון שהיה לי עם לופטהנזה במרץ בדרך לפטגוניה ובחזרה (אני בלי קשר בסטטוס גבוה אצלם) היה רע ובלי שום קשר למצב הבטחוני.

• יונה וקשת
                                    יונה וקשת @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03 מסכימה עם כל מילה שלך. ואיזה סיפור על הממ"ד בנתב"ג!

במאי האחרון הייתי עם בעלי בטראק בקוטסוולדס, וגם אז עברנו ברגע האחרון לאל על ללונדון אחרי שאיזיג'ט ביטלו לנו את הטיסה בתצוגה האיראנית של אפריל, למי שזוכר. אז הכרטיסים עלו 600$ וזה נראה לי מופקע, הכרטיסים של איזי עלו לי איזה 300 אירו למיטב זכרוני. ועכשיו המעבר מבריטיש (432$) לאל על (795$) אפילו יותר כואב. אבל כבר אז כשקניתי כרטיסים באל על כ-3 שבועות מראש בבוקר הביטול של איזיג'ט, מיד כשהודיעו עליו, בסופו של אותו יום כבר לא נשארו כרטיסים באל על...

והיום המצב יותר חמור כי הרבה יותר חברות זרות מבטלות.

אפרופו איטליה, בדיוק דיברתי אתמול עם הבוס שלי שקנה השבוע כרטיסים למשפחתו לאיטליה בסוכות, שאלתי אותו כמה עלה - 850$ לכרטיס וגם זה אחרי שסוכנת הנסיעות שלו עשתה שמיניות באויר כדי למצוא להם מה שיש (הלוך וחזור לא מאותו מקום, הם יארגנו את הטיול שלהם בהתאם לטיסות שמצאו).

אמרתי לו שאסור לחשוב עכשיו במונחים של 2017 כשהיינו קונים כרטיסים לאירופה במחירים דו-ספרתיים באירו או דולר לעתים... או אפילו במונחי 2023 (לפני 7.10...). טיסות זה כמו מניות בבורסה, עם תנודתיות מטורפת ובמדינה שלנו גם עם מקדם סיכון גבוה במיוחד... אז צריך להגיד תודה על מה שיש. ואם הפעם עלה קצת יותר, אז בשנה הבאה ניסע קצת פחות. שאלה יהיו הצרות שלנו, באמת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                    • הצועד בנעליו
                                      הצועד בנעליו @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@יונה-וקשת

@יונה-וקשת

נראה שמצאת את הפתרון שמתאים לך,

נכון שהשרשור התחיל במה אחרים (נניח) היינו עושים, אבל בסופו של דבר את צריכה פתרון שמתאים לך ולא לי ונראה שמצאת את הפתרון הזה.

בקשר לשאלה האם פוליטי, אני משתדל לשתוק (ולאחד כמוני זה מאוד קשה😲) אז אני אגיד רק שנכון שיכול להיות שזה פוליטי, אבל ממש לא השתכנעתי.

והחוויה האחרונה שלי הייתה מלפני כמה ימים "מהצד השני" של הממ"ד, בהמראה לישראל.

אני הייתי בחו"ל ביעד קרוב ובדיוק כשהיינו אמורים להמריא היתה התקפה על ישראל שסגרה את נתב"ג,

כשפתחו מחדש כבר היה פקק תנועה מעל ובדרך לנתב"ג אני כבר דמיינתי סיטואציית המתנה כמו ב die hard עם ברוס וויליס כשסקוטי מהאנטרפרייז שיחק טייס לשם שינוי (מובן רק לדוברי גיקית),

ולכן נתנו לנו לחכות כמה שעות על הקרקע עד שהתור התפנה,

מכיוון שכבר התחלנו בנסיעה לכיוון המסלול המטוס היה מנותק מהמערכות של השדה, זאת אומרת מיזוג וחשמל עצמאיים על מנוע המטוס,

אבל אי אפשר להשאיר את המנוע עובד למשך שעות כי לא ישאר מספיק דלק לטיסה,

אחרי הדממת מנוע ובישול של הנוסעים הביאו יחידת מיזוג ניידת, חיבור חשמל לתאורה, ובאיזשהו שלב הביאו מדרגות ופתחו דלת כדי שהנוסעים יוכלו לחלץ קצת את העצמות,

חלק מהנוסעים החליטו לעשן על המדרגות, חלק ליד המטוס, חלק עם סיגריות אלקטרוניות בתוך המטוס....הצוות מתחנן שאסור לעשן בכל המקומות הנ"ל מסיבות בטיחותיות והמעשנים בונים לעצמם רציונליזציה שאם פעם היה מותר לעשן סימן שאין באמת בעיית בטיחות - וממשיכים.

בסופו של דבר ועם איחור לא מבוטל של כמה שעות המראנו והגענו,

וכשהגעתי לרכבת, גם שם היה איחור 😠

ארוכה הדרך הביתה, אבל בסוף הגענו ושמחתי שאנחנו לא בין אלו שנתקעו.

• יונה וקשת

בקשר לשאלה האם פוליטי, אני משתדל לשתוק (ולאחד כמוני זה מאוד קשה) אז אני אגיד רק שנכון שיכול להיות שזה פוליטי, אבל ממש לא השתכנעתי.

אני באמת לא יודעת את התשובה. העברתי לפה אמירה מכתבה שראיתי בטלויזיה.

האמת היא שההסבר של שקד היה אפילו יותר משכנע - לו אני דיילת בריטית או גרמניה, גם לי לא היה כנראה מתחשק לטוס לישראל בימים אלה, וכל מילה נוספת מיותרת.

כך או כך, אם במועד פרסום הפוסט המקורי שלי עוד הערכתי את סיכון ביטול הטיסה של בריטיש ללונדון באמצע דצמבר בכ-20%, היום אני כבר אומדת אותו בכ-80-90%.

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • הצועד בנעליו
                                          הצועד בנעליו @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

הבנתי שאתמול הסוכנות הודיעה שההוראה/המלצה מבוטלת,

הנימוק היה שהם השתכנעו שישראל מנהלת היטב את הסיכונים.

לך לנסיעה הספציפית הזו זה לא משנה,

אבל מדובר בבשורה טובה

• יונה וקשת

@הצועד-בנעליו בשורה מצויינת והלוואי ותצביע על מגמת שיפור במצב וחזרת חברות זרות ארצה.🙏

למרות שהימרתי "נגד" המגמה הזאת - יותר חשובים לי השקט והשפיות כאן בארץ מאשר עוד כמה מאות $ ששילמתי על תעודת ביטוח....

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 1 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון