יונאן - יש כאן מישהו שיכול לעזור?
-
שלום לכם, אני לא מצליחה לסמוך על מידע מקבוצות הפייסבוק, הג'מיני וחבריו נותנים לי מידע חלקי, אני יודעת כמובן לנבור באתרים וספרים ישנים אבל ממש חסר לי הפורום הזה כמקור מידע אמין. אנחנו בבדיקה ראשונית של מסלול ביונאן מאמצע פברואר לאמצע מרץ, יש כאן מישהו שיכול לעזור? תודה.
-
-
ענבר סיפור דרך, זה בעיקר מסעות רגליים. השתמשתי בו הרבה מאוד אבל זה משהו אחר. הפורום פה מת. בימיו הטובים בטוח היו לתאי כמה טיפים אבל גם אז לא זכור לי שיונאן הוזכרה הרבה. אם במקרה רוני היה שם או צביקה (סגנון אחר לגמרי) והם יציצו פה, אז בטח יהיה להם מה לספר.
-
מדור הבלוגים כאן באתר כן מתפקד, נעזרת כמובן גם באתר סיפור דרך, אבל לחידוד מסלולים ומענה על תשובות אין על הפורום. (לשעבר)
-
מצטער דרור ביונאן הייתי ב 2008 בטיול מאורגן עם החבר'ה. מאז הרבה השתנה.
ב 2012 טיילתי עצמאית באזור ההר הצהוב (חואן-שאן) כולל טיפוס (תיירותי) לשם.
ההתרשמות שלי מאז שתכנון טיול בסין, לבטח עכשיו, הוא יחסית קל.
לדעתי, מה שנכון בכל תכנון טיול, הבעיה היא לא מה לראות, אלא מה להוריד מהרשימה. ובסין של היום, הבעיה גודלה יותר.
אבל כן, חסר הפורום ללמידה, גיבוש דעת ותמיכה. חבל.
קרני, אני יכול להעביר לך את תכנית הטיול (שכוללת יותר מיונאן).
-
אשמח, תודה רוני.
-
תעתיקו גם לפה בבקשה. מעניין…
-
מצטער חברים. האתר לא מאפשר צירוף קובץ והעתק הדבק של תוכן המסמך לא מצליח לי.
גם לא בפרטי. אשמח להעביר למייל או בווטסאפ
-
מה השאלה? הייתי ביונאן אבל לפני שנים, יכול לנסות לעזור. שימו לב למזג האוויר - באזורים הגבוהים משנגרילה וצפונה עדיין יכול להיות קר מאוד. תנסו ליצור קשר עם נועם בקנר, בחור ישראלי שגר בדאלי וגם מדריך, עם ידע עצום.
-
תודה רבה. זה המסלול הממש ראשוני שבניתי, אשמח אם יש לך תובנות עבורי. יש לנו כ-25 ימים, החל מ- 8,9,10 בפברואר. יונאן נבחרה כי מתאים לטייל בה בתקופה זו. משנגרילה נמנעתי כי היה לי ארוע של מחלת גבהים בצעירותי על פסגת הר שוויצרי מושלג והחלטתי להימנע מחווייה חוזרת. ההתחלה בדרום, באזור שישואנגבנה, משם לפו'אר, משם לז'יאנשוי ולטרסות של יואנגיאנג, משם לדאלי, ליג'יאנג, וקונמינג למטרת טיסה. על דאלי וליג'יאנג יש המון מידע, על שאר המסלול פחות ומעניין אותי אם יש לך תובנות לגבי שישואנגבאנה, פו'אר ואזור ז'יאנשוי. תודה.
-
יש לי את הטלפון שלך שמור עוד מאז שעזרת לי בתכנון המסלול לטיול השלישי ביפן, עזרה שעשתה לי את הטיול...אפנה אליך שם. תודה.