ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול קיץ גדול, אחרון וקצת עצוב במערב: תכנון ראשוני

פורום צפון אמריקה
    12
    45
    89004
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • karnielr
      karnielr @חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

@חתול-רובוט

המסלול בסדר גמור, הייתי מרווחת קצת תוך ויתור על אנקורג’. לדעתי לינה בפאלמר עדיפה על לינה ליד קרחון מטנוסקה, זו עיירה גדולה יחסית (לאלסקה) עם מגוון יחסי של מקומות לינה, חנויות ומסעדות  ויש לידה לא מעט אטרקציות ולכן היא מהווה בסיס נוח. לגבי המעבורת – הסיבה שלקחנו אותה לא היתה הנוף הנגלה ממנה אלא העובדה שהיא חוסכת נסיעה  מייגעת חזרה באותה דרך. תהיה לכם אפשרות לבקר או להציץ בלא מעט קרחונים: על קרחון המטנוסקה לא לקחנו טיול מאורגן אלא טיילנו באופן עצמאי, אפשר לעשות את זה לדעתי גם עם ילדים קטנים מכיון שאתם יכולים להחליט כמה ללכת ועד לאן להגיע. תוכלו לטייל לקרחון אקזיט, המסלול קליל. על קרחון וורטינגטון תוכלו להשקיף ממרפסת התצפית (הבלתי מרשימה). לגבי שייט- קח בחשבון שלילדים יהיה משעמם …. 

חתול-רובוט תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr

תודה גם לך קרני! אם את נותנת למסלול תעודת כשרות, זה משמח מאוד מבחינתי.

את אנקורייג’ כבר צימצמנו למינימום – היום הראשון, בשביל הסתגלות וקניות, וזהו. ביום האחרון ממילא נגיע אחר הצוהריים או בערב אז זה לא ממש יום טיול. אבל אולי נוריד יום אחד מפאלמר כמו שהציעה לולי לטובת ואלדז כמו שהציעה חובבת טבע.

צודקת לגבי המעבורת. אולי באמת נלך על זה. הבעיה היא שכדי להזמין מקום צריך לפרט את מימדי הרכב – איך יודעים את זה אם חברות ההשכרה לא מתחייבות לספק דגם מסוים?

karnielr kmr1 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • karnielr
          karnielr @חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

@חתול-רובוט

לגמרי נותנת הכשר גם לרעיון להוריד לילה מפאלמר לטובת ואלדז...לגבי גודל הרכב למעבורת, ידעתי איזו קבוצת רכב אני מתכננת להזמין ובדקתי גדלים של רכבים מהקבוצה, נדמה לי שזה היה אחיד. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • kmr1
            kmr1 @חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

@חתול-רובוט

מהבירורים שלי לקראת הטיול בקיץ הבא, נדמה לי שכתוב אצלם באתר most rental cars are under x feet ואז אפשר לשים את המידה הזו. אם אני גם זוכר נכון, אין הבדל במחיר עד למידה הזו ולכן פשוט משתמשים בה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • חתול-רובוט
              חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה @karnielr ו- @kmr1 . אם כך, נראה שמתגבש לו מסלול! שבת שלום וצפו לעוד עשרות אלפי שאלות בקרוב. 🐻
              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1
              • 2
              • 3
              • 3 / 3
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון