השכרת רכב
-
שאלה לחברי הפורום.האם יש אפשרות להגיע לאתר הסקי/למלון בתחבורה ציבורית או מונית ושם בסמוך למלון להשכיר רכב?
ואז לטייל או לגלוש באתרים שונים.ואז אנו נמנעים מכל תלאות הדרך כפי שאנשים כותבים פה.
-
אפשר לשכור מכונית – אבל רק בעיירה שלראש העיר יש שפם
-
“מצחיק”.אז הבנתי שאי אפשר -
עניתי לך בפרטי
-
-
מתנצלת.עדין לומדת את הדברים בפורום איך להגיב בפרטי ואיך לכולם -
לדעתי לא- רוב עיירות הסקי הן עיירות קטנות, כפרים לשעבר וכאלה. מי שמגיע לשם ברכב כבר שכר אותו במקום אחר. אין ממש התכנות כלכלית להחזיק סוכנות רכבים להשכרה בכזה מקום. אני בכל אופן לא נתקלתי בכזה דבר.
-
את שואלת לגבי אתר מסויים או כללית על מאות האתרים שקיימים באלפים? אם כללית, אז בדאבוס ובקלוסטרס בוודאות תוכלי לשכור רכב. להשכיר, בטוח שלא!
ואגב ברוב האתרים הנורמליים שאני מכיר אין צורך לשכור רכב ועדיף להשתמש בשירותי הסקי באס.
-
אני שואלת בכללית כיוון שאני קוראת פה די הרבה על אנשים שנהגו ברכב השכור מנמל התעופה עד לאתר סקי (לא חשוב היכן)
וממש לא היה להם קל. אם זה תנאיי הדרך אם זה סופת שלגים שבדיוק קרתה.
זה סתם איזו מחשבה שעלתה לי על מנת להקל.
-
וזה כמובן לגולשים מתקדמים שרוצים לגלוש בכמה אתרים והסקי באס לא מגיע אליהם או שרוצים לשלב טיול נחמד באזור ולא רק לגלוש.
ושוב סתם מחשבה שאולי יכולה לעזור.
-
אני ממש לא רואה סיבה לשכור מכונית אם לא משתמשים בה בהגעה לאתר. וכמו שכבר כתבו זה שם לא אפשרי ברוב האתרים.
כאשר מדובר בכמה אתרים באותו הסקי פאס יש בדר”כ סקי באס חינם ואם לא אז יש תחבורה ציבורית (כמו למשל אוטובוס מקומי בין פאס דלה קאסה לסולדאו באנדורה, שהיה מאוד נוח).
גם אם רוצים לשלב טיול ולא שוכרים רכב אפשר לבחור מראש אתרים שיש אליהם גישה נוחה בתחבורה ציבורית – יש לא מעט אתרים באוסטריה שיש בהם תחנת רכבת למשל.
-
תודה לכולם על התשובות.