ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. elig99
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 42
    • פוסטים 725
    • הגבוה ביותר 60
    • קבוצות 0

elig99

@elig99

65
    מוניטין
    86
    צפיות בפרופיל
    725
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2954170 גיל 56

elig99 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי elig99

• RE: לקט עידכוני קורונה יותר טרי

@יונית אמר:

מה שמסתמן מתוך הישיבה

יתווספו לאדומות בריטניה- דנמרק ובלגיה.

המשך יבוא.

השרשור הפך (שוב) מעדכוני קורונה טרי טרי, למקור הגיגים של  פילוסופי מקלדת.

Please H-E-L-P 🤐

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • RE: שוויץ

בנוגע לכרטיסי רכבת: אני יכול לתאר לך רק את ה- supersaver, כרטיס בהנחה עד 50%. הוא זמין לכל הקווים בין התחנות העיקריות (מכסה את הערים שציינת). קונים אותו אונליין באתר SBB, בוחרים את נקודת היציאה והיעד, התאריך והשעה, משלמים ומדפיסים את הכרטיס. ה- catch הוא שאת מתחייבת לרכבת מסויימת בשעה מסויימת, והכרטיס אינו בר שנוי או ביטול. בדקי מול הוצאות שכירת רכב, יתכן ועדיף לשכור.

בנוגע לשאלה בסוגיה שונה: האם מותר לשאול מורה למה את? אני שואל בגלל שאת “משכירה רכב” בזמן שאת מעוניינת “לשכור רכב”.

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • RE: שדה התעופה בבאזל והגעה ליער השחור בסוכות

@דוקטור-דו-ליטל

סתם שיעור בגיאוגרפיה:  השדה נמצא בטריטוריה צרפתית (ממש בצרפת). כלומר הטיסות נוחתות בצרפת. צרפת הירשתה לשוייץ להשתמש בשדה, ואם יוצאים דרך הביקורת השוייצרית נמצאים במובלעת שוייצרית בתוך צרפת, ממנה ניתן להגיע רק לבאזל .

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • RE: carflexi - מישהו מכיר ??

חברה מכרתים. על זה נאמר "Timeo Danaos et dona ferentes"

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • RE: שאלה לגבי נהיגה באנגליה

זה “לא קשה” או “כן קשה” רק בגלל שמישהו כתב פוסט שטוען שזה לא קשה (או כן קשה).

אני מכיר עשרות אנשים (נהגי צד ימין) ששהו באנגליה, נהגו, וחזרו הביתה בשלום לאשה ולילדים. שמעתי גם על 2 מקרים – שלא. מובן שאיני מכיר את פרטי הרקע לאירועים הנ”ל, אבל אדם חכם (נהג צד ימין) אמר לי פעם: “בדרך כלל לאחר כמה שעות ניתן להתרגל; הבעיה היא אם נמצאים במצב שדורש תגובה מיידית רפלקסיבית – כאן עלולים לפשל” 

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • RE: סקי בנסקו תחילת אפריל 2018

כן – לחכות לתחילת אפריל

פורסם בפורום סקי וסנובורד
      elig99
      elig99
    • RE: ללא סקי

ראשית כל הכבוד (ביחוד) לאשתך על המוטיבציה. אמנם אני קצת יותר מבוגר מכם, אבל בכל זאת כל הכבוד. ואגב זה לא בושה לגלוש “עם הדרכה”. אשתך וודאי תרוויח מכך – אלא אם היא התקדמה ב- 5 השנים מאז שהסרט צולם. גם כיתת סקי ברמה בינונית יכולה להיות בלוי נינוח ונעים.

elig99
      elig99
    • RE: סקי עם ילדים פעם שנייה 2018

תרחיבי בבקשה – כל הילדים גלשו? 3,6,6 ??

אני עדיין מהסס מתי לנסות להכניס את הנכדים שלי לתמונה. שמעתי כמה תיאוריות (מנוגדות) לגבי הגיל האופטימלי להתחלה, וברור שאין להקיש מתינוקות שוייצרים ואוסטריים שיוצאים מרחם אמם מחוברים לסקי

elig99
      elig99
    • RE: תעודת קורונה ודרכון לא בתוקף

קח איתך גם את הדרכון שרשום בתעודת החיסון. מי שמחוסן הוא בעל הדרכון ולא הדרכון. עם הדרכון שבתוקף תעבור את ביקורת הדרכונים.

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • RE: ללא סקי

Muerren היום. אלוהים, תעשה שזה יהיה כך גם בינואר...

elig99
      elig99

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי elig99

• לונדון: הזמנת מלון דרך בוקינג עם הסעה חינמית מהשדה

בהזמנת חלק מהמלונות בלונדון באתר בוקינג, מתקבל לינק לשירות מוניות להסעה חינם מהשדה למלון. האם מישהו התנסה בשירות הסעה זה ויכול לתאר איך זה פעל?

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • RE: הטיול המאכזב שלנו לסלובקיה ודרום פולין, חזרנו מוקדם מהצפוי

מזג אוויר זה כמו רולטה. את יכולה לזכות - או להפסיד ולא יודעת מראש איך זה יהיה. עובדה, אם הייתם יוצאים שבוע קודם - היה לכם מזג אוויר קייצי

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • RE: הטיול המאכזב שלנו לסלובקיה ודרום פולין, חזרנו מוקדם מהצפוי

מזג אוויר זה כמו רולטה. את יכולה לזכות - או להפסיד ולא יודעת מראש איך זה יהיה. עובדה, אם הייתם יוצאים שבוע קודם - היה לכם מזג אוויר קייצי

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • נחיתה מאוחר בלילה ב- JFK עם שני ילדים

זוג + 2 נערים, נוחתים ב- JFK ב- 21:30 (וכנראה נצא משם בסביבות חצות)? איפה ניתן למצוא באיזור מגורים ללילה או שניים, כדי לתת לילדים זמן להתאושש, ושיהיה מחולק או מרווח מספיק כדי להכיל משפחה עם ג'ט לג בלי לעלות אחד לשני על הראש ? תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      elig99
      elig99
    • RE: ליסבון תחבורה ציבורית: תשלום בכרטיס אשראי contactless

לא! מתכוון לכרטיס אשראי בנקאי קונטקט-לס כגון מסטר קארד.

ומה לגבי כרטיס Navegante ? יש טיפים?

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • ליסבון תחבורה ציבורית: תשלום בכרטיס אשראי contactless

מישהו כבר השתמש ומבין איך? האתר מסביר שיש לבצע סוו'ייפ לכרטיס האשראי בכניסה וביציאה. אולם אין שום הסבר כיצד מבצעים את שיוך הכרטיס למערכת התשלומים של המטרו

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • אז האם צריך (או לא) ויזה לפולין (כנ"ל לארצות שנגן) באוגוסט 24?

מצד אחד אתר ETIAS מדבר על כניסה לתוקף החל מ- 2024, מצד שני הוא מפרסם שהאפליקצית ETIAS לא תהיה זמינה לפני 2025? יש מישהו עם נסיון בשטח? כלומר לא לפרשנים מטעם עצמם

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • רכבת ליסבון-סינטרה?

האם קיימת גם רכבת בין ליסבון וסינטרה, ובאיזה אתר ניתן לקנות כרטיס אונליין? (כאשר ביצעתי חיפוש, עלה אתר OMIO שטוען NO TRAINS FOUND ומציע רק אוטובוס)

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99
    • RE: תכנון חופשה שהכל יירגע

אני אמור לצאת בעוד 3 שבועות לTignes לחופשה הראשונה בעונה. מכיון שאין טיסות של חברות אירופאיות לארץ, אטוס עם אלעל לאתונה מוקדם בבוקר ובהמשך עם סוויס לג'נבה. טיסת חזרה של אלעל מאתונה לארץ יוצאת ב22:30, אספיק לחזור באותו היום גם עם סוויס - על ידי הגעה לשדה בג'נבה עם Ben's bus ב4 בבוקר. ניצלתי נקודות באלעל, כך זה היה זול בהרבה ביחס לארקיע

איך הייה מצב הסקי ב TIGNES בתחילת דצמבר 23?

elig99
      elig99
    • RE: הזמנה דרך גו-טו-גייט: טיסת LY לסלוניקי (עם סמארט ווינגס כמובן)

@elig99

בסופו של דבר פתרון התעלומה היה מהיר, ודרש רק בדיקה כירורגית בעיני נץ של דף מיי בוקינג באתר גו טו גייט.

בדף "הבוקינג שלי" מסתתר משפט תמים קטן באיזור לא בולט שמהווה גם לינק, שנקרא airline booking reference.

לחיצה על הלינק מציגה את פרטי הטיסה עם PNR שונה ממה ששלחו באישור במייל.

מכאן הכל downhill, ובאתר הרשמי של אל על הוצגה הטיסה. אז למה מקטרים על gotogate? 😊

פורסם בפורום אירופה
      elig99
      elig99