טיול לבולגריה
-
היי חברים,
אני רוצה לטוס לבולגריה ביולי וקצת מתלבטת…
אני צריכה עזרה בבניית מסלול מראשון עד חמישי
אני רוצה לקחת מלון בסופיה, מישהו יכול להגיד לי מה המרחק בין סופיה לורנה ואיך מגיעים?
אשמח לעזרה
-
בטיול קצר לא הייתי מנסה להגיע לקצה השני של בולגריה. יש הרבה מה לראות באזור סופיה. סביר להניח שהדרך המהירה ביותר היא בטיסה.
-
תתמקדו באיזור סופיה, פלובדיב, ווליקו טרנובו. שזה גם לא מעט. כמה זמן מתוכנן, איך חושבים להתנייד? מה אוהבים לראות?
-
@נופר-מ אמר:
ה בבניית מסלול מראשון עד חמישי אני רוצה לקחת מלון בסופיה, מישהו יכול להגיד לי מה המרחק בין סופיה לורנה ואיך מגיעים? אשמח לעזרה
לאאאא ברכב זה איזה 4-5 שעות נסיעה….אנחנו פיצלנו 3 לילות בבורובץ ועוד 2 בסופיה עצמה, שהיא לא להיט מבחינתי אפשר לוותר
(שעה ועשרים נסיעה, יש מלונות עם בריכות וטיולי טבע באזור כולל רכבלים) . לחילופין אפשר לשלב עם מסלול מעגלי מתגלגל עם וליקו טרנובו , מוזיאון פתוח באטרה, שיפקה, פלובדיב/אסנובגרד וחזרה לסופיה.
-
תודה לכול העונים ,
אשמח אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בדברים
אני נוסעת עם בן זוגי לטיול לבולגריה חמישה ימים (ראשון עד חמישי)
אני רוצה עזרה במסלול קצר, נכון שזה לא המזרח או דרום אמריקה
אבל בכל זאת…
חשוב לציין שאנחנו שומרי כשרות, אם מישהו מכיר מלון או מסעדות כשרות, אשמח לדעתתודה רבה לכול העונים
-
בולגריה מגוונת מאוד וכדאי שתפרטו מה אתם רוצים לראות בבולגריה. כמו שכבר נכתב אפשר להתרכז באתרים הקרובים לסופיה.
אנחנו טיילנו בסופיה שלושה ימים ולא מיצינו את מה שיש לה להציע.
אפשר לצאת מסופיה לטיולי יום מאורגנים. למשל למנזר רילה.
קחו בחשבון שבסופיה חם מאוד בקיץ.
כדאי להתיעץ בקבוצות של מטיילים דתים בקשר למקומות כשרים.
-
לגבי כשרות, בסופיה יש בית חב”ד ומסעדות כשרות.
בבנסקו יש בעונת הסקי מסעדה כשרה ובית כנסת שמופעלים ע”י חב”ד
בבורגס יש בית חב"ד פעיל בחודשים יוני עד ספטמבר.
כאן יש לך את רשימת המסעדות הכשרות בסופיה ופרטים נוספים:
https://metaylimbkipa.com/kosher-restaurants-abroad/kosher-restaurants-in-sofia/
וכאן מלונות כשרים בבולגריה: