שייט באגם פאוול
-
היי, מי עוזר לי להבין איזה סירה כדאי לשכור, זוג + 2 מתבגרים.
ומהיכן הכי כדאי.
תודה
לעונים -
דגם הסירה הוא 21' Powerboat
אפשר דרך אתר בקישור הבא
משלמים תחילה את הפקדון משהו כמו 500 דולר ותקופה מסויימת לפני צריך להשלים את כל התשלום
הפקדון כמובן מוחזר אם לא נגרם נזק לאחר ההשכרה
-
תודה ממש
-
צריך רשיון עבור השכרה? והאם בין 8-16 זה לא יותר מדי. כי זה יותר משתלם השאלה אם יש צורך של יום מלא?
-
זה לא יותר מדי. בכל מקרה לפחות כשאנחנו שכרנו לא היתה אופציה לחצי יום
-
היי
אנחנו שכרנו את הדגם Pontoon 23 במרינה Wahweap.
אני ממליץ על הסירה הזאת כיוון שהיא מרווחת ומפנקת מאוד, מהירה ויש גגון לצל לאורך כל הסירה, חשוב מאוד בימים חמים.
בהצלחה.
-
רק להוסיף שמי שרוצה לשכור סירה יכול לעשות את זה בעוד מקומות, לא רק באגם פאוול, אם לא מסתדר. באגם פאוול אפשר גם לקחת שייט מסחרי (ספינת תיירים גדולה) לשייט יותר קצר – שוב, אם לא מסתדר.
-
לא צריך רשיון, ויום שלם זה לא יותר מידי, לנו היה חסר זמן
-
-
הסירה ממש לא ענקית, קלה לתפעול גם לחסרי נסיון (כמוני).
מקבלים הסבר כללי על האגם, ניתן לרכוש מפה בחנות, לנו היא הייתה מאוד שימושית.
דרך אגב, יום שלם זה ממש לא הרבה, זה עובר מהר מאוד. -
אם יוצאים ממרינת אנטילופ – כמה זמן צריך כדי להגיע לנבאחו קניון וחזרה? הבנתי שמבחינתנוף הוא עדיף על האנטילופ קניון שקרוב יותר. לא מעוניינים ביום שלם. גג שעתיים. האם ריאלי? -
זברה בקייץ לא קיימת אופציה לשכור לשעתיים.
יש אפשרות של הפלגות מאורגנות בספנות גדולות, שם כנראה אפשר לקחת זמנים קצרים יותר. -
אנחנו לא נגיע בקיץ אלא באביב, ויש אפשרות לשעתיים. האם יספיק לנבאחו קניון? ואם לא לאן מומלץ? -
לי לקח שעה פלוס רק להבין איך אני מזיזה את הסירה הזו ואיך מנווטים וכו
כך שבשעתיים לא הייתי מגיעה לשום מקום
אבל אולי אתם יותר מוכשרים ממני

לקניון לא הצלחתי להגיע עד שסיימנו את משחקי האבוב והחניה וכו התחילו גלים וניגמר היום וחזרנו
-
-
אנחנו היינו בספטמבר והיה רגוע לחלוטין.
-
במשך רוב היום היה רגוע לגמרי.
אבל בסביבות 16:00 אחהצ החלה רוח והוא נהיה מעט גלי.
לא דרמטי, אבל הלחיץ אותי טיפה אז חזרנו . -
חחח, לבעל רשיון סקיפר אז לא מודאגת ושום ילד לא יכנס למים עם אבוב באפריל נראה לי… כך שזה הסירה נטו… מקסימום נתייעץ שם להיכן נספיק להגיע בשעתיים.