קונקשן בJFK
-
שלום
סגרתי טיסה לוושינגטון עם חברת דלתא
הקונקשן מבוצע בJFK
האם כמו בקונקשן באירופה המזוודות עוברות לבד?
מישהו יודע מאיזה טרמינל יוצאות טיסות לוושינגטון ובאיזה טרמינל נוחתות טיסות דלתא מישראל?
תודה
-
בנחיתה הראשונה בארה”ב תצטרכו לעבור הגירה ומכס, כלומר תאספו את המזוודות ותעברו איתם במכס. בהנחה שמזוודה מתוייגת לוושינגטון כבר בישראל (ואין סיבה שלא) הרי שאחרי שתצאו מהמכס תוכלו למסור אותם ישר שוב ללא תור של צ’ק אין -
היי תודה על התשובה
אני נוחת בסביבות 5 בבוקר לא אמורה להיות בעיה מיוחדת להספיק את הכל כולל הגעה לטרמינל החדש ב3 שעות נכון?
(אני לא צופה עיקוב מיוחד באמיגריישן כי זו כניסה שלישית לארה”ב בשנה וחצי האחרונות)
-
העיכוב האפשרי לא קשור בכלל אליך...לפעמים בשעות הבוקר יש מעט פקידים בדלפקי ההגירה, לפעמים נוחתות הרבה טיסות ביחד ויש תור. אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא תהיה בעיה כי לפעמים יש דברים בלתי צפויים, אפילו משהו כמו עיכוב בטיסה היוצאת שגורם לשרשרת עיכובים והפסדי טיסות המשך(קרה לנו).
-
אומנם לא ניתן להסיק אבל ב-5 הטיסות האחרונות שלי עם דלתא (טיסת לילה מנתב"ג) לאורך השנה וחצי האחרונות תמיד סיימתי את תהליך ההגירה ואיסוף המזוודה תוך שעה מרגע הנחיתה.
בטרמינל 4 (הטרמינל של דלתא ב-JFK והטרמינל אליו מגיעה הטיסה מישראל) יש מסופי ביקורת גבולות ('קיוסקים') והתהליך מאוד זריז גם אם יש תור של למעלה מ-20 דקות.
בכניסה האחרונה טסתי אם שני אנשים נוספים מהעבודה. אחד ויזה חדשה וכניסה ראשונה - עבר בלי בעיה. השני שקיבל X על התדפיס והקיוסק התעכב עוד כ-10 דקות אחרינו ועדיין יצאנו מהטרמינל תוך שעה.
אביה
-
הי
תודה על התשובה
מבחינת הכניסה בJFK אין לי בעיה עשיתי אותה בקיץ האחרון וגם אני קיבלתי איקס לא משהו מיוחד
השאלה היא האם בקונקשן זה תהליך מהיר יותר ואם טיסות הפנים של דלתא יוצאות מטרמינל שונה
ואם כבר אמרת שטסת עם דלתא אני מניח שנטוס באותו סוג מטוס מקרה שלי זה איירבוס A300-300
אשמח אם תוכל להגיד לי האם יש שקעי חשמל בכל מושב במחלקת תיירים והאם יש צורך ברכישת WIFI באתר לפני הטיסה כמו בטיסות הפנים של דלתא
תודה
-
מידע על המטוס תוכל לקבל באתר כמו
https://www.seatguru.com/airlines/Delta_Airlines/information.php
לא זוכר איזשהן הנחות בכניסה או קיצור תורים למי שיש לו טיסת המשך.
קרה לי שפספסתי טיסת המשך בגלל תור ענק בביטחון שלא צפיתי אותו, לא קרה שום אסון גדול – דאגו לי לטיסה חליפית.
כשאני טס לבד מבחינתי 3 שעות זה די והותר, מקסימום ממשיך בטיסה חליפית, רלוונטי אם טיסת ההמשך נרכשה כלג נוסף לטראנס אטלנטית ולא בנפרד. בטיסה משפחתית כשההושבה חשובה לי אני נוטה פחות לקחת סיכונים.
-
תבדוק טוב האם אתה צריך לעבור טרמינל. אתה נוחת בטרמינל 4 ולמיטב זכרוני דלתא מפעילים גם את הטיסות הפנימיות מטרמינל 4. אחרי היציאה מהמכס תראה בצד שמאל דלפקים של דלתא ופשוט תעביר להם את המזוודה. מכיוון שלדבריך קנית כרטיס אחד עם שני מקטעים המזוודה כבר תהיה עם תגים לוושינטון וגם כרטיסי העליה למטוס יונפקו לך בתל אביב. בכל מקרה דלתא אחראיים כלפיך לקונקשן ואם לא תספיק יעבירו אותך לטיסה הבאה. בקו לוושינגטון יוצאת בבוקר טיסה כל שעה בערך כך שאין סיבה ללחץ
-
תודה רבה לכולם על העזרה