ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב בארצות הברית - עזרה בבחירת הרכב, אני מבולבלת

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית
    9
    18
    2128
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מיכל אשואל
      מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

אני רוצה להבין ואודה על עזרתכם . אנחנו 6 נפשות ואנו מחפשים רכב להשכרה, ואני כבר מבולבלת. אנחנו מחפשים רכב של 8 מקומות כדי שיהיה מקום למזוודות.

חשבנו על טויוטה סיינה שבחברת אופרן מוצגת כ 8 מקומות.  אבל גם שם אומרים שלא מבטיחים לנו ויתכן שנקבל קיה סדונה או פורד אי 150 שבחברת אוטו יורופ מוגדרים כ 7 מקומות. כך שלא בטוח שנקבל רכב זה ואז נתקע עם 7 מקומות. בחברת אוטו יורופ מציעים רכבים רק של 7 מקומות כמו קיה סדונה , ניסן קווסט – שנראה קטן מאוד,  או דוג’ קראוון.  כך שאני לא יודעת מה לקחת?  האם אני משלמת X ומקבלת Y חוששת מהפתעות שנקבל רכב קטן שלא יאפשר ל 6 נפשות ומזוודות גדולות להכנס לרכב. בגדול צריך רכב גדול קודם כל בשביל המזוודות. באופרן הציעו לנו את הטויוטה סיינה ב 1424 דולר כולל כל ביטוחים וגם מראות שמשות צמיגים וכו’, ואוטו יורופ 900 ובעל פה אמר כולל הכל, איך אני יודעת מה כלול ומה חשוב שיהיה כלול, יש מיליון מונחים cdw ldw sli tp tpl ויש שונות בין אירופה לארצות הברית בביטוחים וזה טיול ראשון שלנו, נודה על כל עזרה' בתודה מיכל

rinisco adivelednizki 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rinisco
        rinisco @מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

@מיכל-אשואל

היי, יש מומחים ממני בענייני השכרת רכבים, אז עד שהם יענו רק אציין שאנחנו היינו 6 (4 מבוגרים +2 ילדים)+ 6 מזוודות/צימידנים.
        לימי העיר שלנו השכרנו שברולט סאב אורבן- והוא היה מעולה. (בשאר היינו עם קרוואן)

reuben13 מיכל אשואל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • adivelednizki
          adivelednizki @מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

@מיכל-אשואל

היי מיכל 

אין ככ בארהב רכבים ל 8 כדוגמת המרצדס ויטו ששוכרים באירופה. ואף אחד לא יתחייב לך ל 8 מושבים בסיינה ( מניסיון שלי ) .

אז כמו שריני כבר כתבה לך , וכמו שהציעו לנו פה ( וצדקו ) טרם נסיעתנו שלנו בהרכב של 6 - את חייבת לקחת שברולט סברבן . הוא היה נהדר , מרווח וכל המזוודות נכנסו.

אגב, באחת ההשכרות לקחנו דודג' קראוון והמזוודות לא נכנסו לנו. תא המטען של הדודג קטן יותר. למזלנו הצליחו לשדרג אותנו במקום ליוקון XL שהוא דומה לשברולט סברבן. 

בקיצור - הבנת מה את צריכה לחפש. 

תהנו

עדי 

adivelednizki תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • reuben13
            reuben13 @rinisco נערך לאחרונה על ידי

@rinisco

רק שברולט סברבן – CHEVROLET SUBURBAN או דומה לו יענה לצרכים שלכם. מיניואן, גם הוא 8 מקומות כמו השברולט, יהיה צפוף מאוד מאוד. החלוקה במיניואן של 8 או בשברולט סברבן היא נהג + נוסע, 3 באמצע ו-3 מאחור. בשני הדגמים (הסברבן גדול יותר) אפשר לקפל ולשטח 1, 2 או שלושה מושבים מאחור ובכך מגדילים את תא המטען של הרכב. הבעיה: שברולט סברבן יותר יקר מהמיניואנים, אבל לדעתי אסור להתפשר

מיכל אשואל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • adivelednizki
              adivelednizki @adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

@adivelednizki

אין לי מושג איך עורכים הודעה ... ? לא מצאתי איך.

אז מוסיפה בנפרד את הסיפור שלנו.

יש שם פרטים לגבי קורותינו עם הרכבים וגם תמונות של הרכבים , אולי יעזור לך .

https://community.lametayel.co.il/topic/140166/הטיול-המדהים-שלנו-לילוסטון-והרוקיס-הקנדיים?page=1

צפנת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • צפנת
                צפנת @adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

@adivelednizki

היי עדי,

כדי לערוך הודעה צריך ללחוץ על שלוש הנקודות הקטנות בתחתית ההודעה משמאל ואז נפתח תפריט עם אפשרות עריכה. ניתן לערוך עד חצי שעה מזמן שליחת ההודעה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • מיכל אשואל
                  מיכל אשואל @rinisco נערך לאחרונה על ידי

@rinisco

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • מיכל אשואל
                    מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

לכל המגיבים תודה רבה לכם!!

רק בשלמה סיקסט הציעו את השברולט סברבן או המקביל שלו gmc ukon xl והמחיר שהם הציעו לנו נכון להיום הוא $1177 דולר ל 16 יום  לקיחה בלוס אנגלס והחזרה בסאן דייגו, כולל ביטוחים של :

top cover ldw

energy surcharge

ldw

rfc

sli

vat – כולל מיסים 

3 נהגים

אבגל זה לא כולל ביטוח מראות, שמשות, מפתחות אם אבדו, צמיגים וכו’ – אומר שניתן לעשות זאת תמורת 10 דולר בחברה עצמה

האם הביטוחים האלה מספקים? אני לא מבינה בביטוחים ואשמח לדעת האם אני מכוסה, האם צריך להוסיף משהו, לבדוק משהו?

אודה על תשובתכם, מיכל

• מיכל אשואל
                      מיכל אשואל @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13

ראובן שלום רב ותודה על תגובתך , להלן הממצאים:

רק בשלמה סיקסט הציעו את השברולט סברבן או המקביל שלו gmc ukon xl והמחיר שהם הציעו לנו נכון להיום הוא $1177 דולר ל 16 יום  לקיחה בלוס אנגלס והחזרה בסאן דייגו, כולל ביטוחים של :

top cover ldw

energy surcharge

ldw

rfc

sli

vat – כולל מיסים 

3 נהגים

אבגל זה לא כולל ביטוח מראות, שמשות, מפתחות אם אבדו, צמיגים וכו’ – אומר שניתן לעשות זאת תמורת 10 דולר בחברה עצמה

האם הביטוחים האלה מספקים? אני לא מבינה בביטוחים ואשמח לדעת האם אני מכוסה, האם צריך להוסיף משהו, לבדוק משהו?

האם המחיר סביר?

אודה על תשובתכם, מיכל

reuben13 itai1111 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • reuben13
                        reuben13 @מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

@מיכל-אשואל

לגבי המחיר, אני לא יכול להגיד לך, אני מניח שבדקת והשווית באתרים אחרים והגעת לזול ביותר מכל האפשרויות.

הביטוחים בסדר, אלה הביטוחים הסטנדרטיים שמציעות כל הסוכנויות.

3 נהגים “בחינם” זה בגלל שהחוק של מדינת קליפורניה מאלצת את חברות ההשכרה להשכיר רכב + נהגים נוספים ללא תוספת תשלום, זה רק לגבי קליפורניה, לא מדובר בצ’ופר של סוכנות שלמה.

אני נוסע הרבה לארה”ב ולתקופות ארוכות, אז אף פעם לא הוספתי את הביטוח הנוסף לגבי שמשות, צמיגים וכו’ אחרת הייתי פושט רגל. מי שנוסע פעם ב...וחושש, אולי כדאי שיעשה את הביטוח הנוסף בחברת ההשכרה עצמה (אלמו ישראל – אלומה מציעה את הביטוח הזה במחיר סביר, אבל רק לשוכרים רכב דרכה).

אני ממליץ להתקשר לשלמה סיקסט ולוודא שמדובר בחברת סיקסט בארה”ב ולא בחברה אחרת. רק פעם אחת שכרתי רכב מסיקסט בלאס וגאס והייתי מאוד מאוד מרוצה, אפילו שידרגו אותי בכמה דרגות ללא תוספת תשלום ונראה שהרכבים היו די חדישים ובמצב מצוין, לפחות כך היה הרכב שנמסר לי ולפי מה שראיתי במגרש של החברה.

לחברת סיקסט (כמו שאר החברות) צריך לקחת את השאטל של סיקסט משדה”ת וכנ”ל בסן דיאגו, קחו בחשבון שמדובר באיזה רבע שעה – 20 דקות כולל ההמתנה לשאטל.

• itai1111
                          itai1111 @מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

@מיכל-אשואל

על איזה חודש מדובר?

מיכל אשואל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • מיכל אשואל
                            מיכל אשואל @itai1111 נערך לאחרונה על ידי

@itai1111

חודש אפריל 7/4-22/2 לוקחים מנמל תעופה לוס אנגלס ומחזירים לנמל תעופה סאן דייגו 6 אנשים.

השאלה היא איך מתנהלים עם סברבן או גמסי בתוך העיר מבחינת חנייהו וכו’, לא נהגנו ברכבים כאלה, האם הם ארוכים מאוד?

תודה איתי על כל תובנה, ואם יש לך אפשרות להצעה נוספת במחיר נשמח.

reuben13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • reuben13
                              reuben13 @מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

@מיכל-אשואל

חיפשתי ולא מצאתי זול יותר. אפשר להזמין, לעקוב ולשנות הזמנה אם המחיר יירד. לגבי הרכב, מתרגלים צ’יק צ’אק, רכב אמריקה ! והחניות בארה”ב ברובן גדולות יותר, רחבות יותר מאלה הנהוגות בארץ

• אלי רון
                                אלי רון נערך לאחרונה על ידי אלי רון

@reuben13 אמר:

CHEVROLET SUBURBAN

מגניב! בארץ לא צריך רישיון ג’ לנהוג בזה?

אני גם בענייני שלמה סיקסט, נתנו מחיר טוב בסיקסט ארה”ב וסגרתי הזמנה – מבלי להיכנע ללחץ הראשוני לסגור.
                                הבעיה שלי בענייני הביטוח זה הסיפור של השמשות/צמיגים/מרכב תחתון.
                                הבחור אמר שבמקרה תאונה הכל מכוסה, אז מה לא מכוסה?
                                אמר רשלנות.
                                מה זה רשלנות?
                                אמר למשל נסיעה בשטח – אוקיי אני לא מתכוון להתרשל.
                                שאלתי מה אם אני חונה ופורצים לי לרכב? מכוסה?
                                אמר אם השארת דבר ערך זו רשלנות – טוב לא אשאיר, ולך תוכיח שלא גנבו לך את המצלמה או לא יודע מה.

אני מנסה לחפש חוו”ד או ניסיון של אחרים בנושא.
                                בינתיים מישהו סיפר לי שכן או לא ביטוח, פגעו מדרכה והגומי של הגלגל נקרע (ראו את הבפנים שלו, הרשת), אמר אני אבזבז חצי עד יום טיול שיבואו לטפל לי?
                                נכנס לפנצריה, קנה צמיג, סגר את הסיפור.
                                עוד לא קראתי את כל החומר שנשלח אלי, יש זמן. 

בעניין המחוץ לשדה – חברות אחרות יש להם מגרש בתוך השדה?
                                נגיד אני מכיר בבוסטון זה “בתוך השדה” עדיין מחכים לשאטל, גם בבן גוריון.
                                זה לא אירופה שהולכים ק”מ בשדה מגיעים לדלפק, יוצאים לחניון והרכב שם.

reuben13 ריקי 5 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • reuben13
                                  reuben13 @אלי רון נערך לאחרונה על ידי

@אלי-רון

לא הבנתי אם אתה שואל או מתאר ניסיון שלך. לגבי השאטל, כתבתי, בסן דיאגו איירפורט ובלוס אנג’לס איירפורט, חברות ההשכרה מחוץ לשדה ויש שאטל של החברות השונות ושמסיע מהשדה לתחנות ההשכרה וההיפך. יש שדות תעופה אחרים שאפשר ללכת ברגל לתחנות ההשכרה.

רשלנות של הנהג (אני מניח) זה לנהוג בדרכים לא מאושרות, שתוי, נגד הכיוון וכיו”ב. לגבי פריצה לרכב וניפוץ שמשות בכוונה, לא ברור לי אם חברת ההשכרה מכסה או אם לאו, קראתי לפני כמה שנים לפי ניסיון של גולש שאכן כיסו (ללא הביטוח הנוסף) אבל לא זכור לי באיזה חברת השכרה מדובר. פשוט החליפו לו רכב. הרבה תלוי -כנראה – בטוב לבם של הפקידים בתחנות ההשכרה.

אלי רון תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                  • ריקי 5
                                    ריקי 5 @אלי רון נערך לאחרונה על ידי ריקי 5

@אלי-רון

הסיפור שלך על החלפת צמיג מזכיר לי שמומלץ לכולם כשבודקים את הרכב בזמן קבלה לבדוק גם את הצמיגים, או לפחות לצלם אותם .
                                    היינו בינואר האחרון בקנדה ולקחנו רכב מאלאמו. היה כבר ערב וקצת חשוך, וגם היה לנו ביטוח מלא, כולל צמיגים ושמשות אז רק צילמנו מכל הכוונים ונסענו. 
                                    הרגשנו שבזינוקים גלגל אחת מתחפר בשלג, אבל רק אחרי כמה ימים בעלי שם לב שצמיג קדמי אחד שונה מכל היתר, משופשף ולא צמיג חורף. 
                                    בדקנו בתמונות וראינו שככה קבלנו את הרכב (פחדנו כי החתן שלי טוען שלפעמים בלילה אנשים מחליפים צמיגים לרכבים חונים). מישהו מהשוכרים לפנינו כנראה קנה צמיג פגום בזול ממישהו והחליף צמיג שנפגם אצלו. 
                                    היינו אמורים לאסוף מישהו בשדה התעופה אז חזרנו לאלאמו והם ממש התנצלו (אמרו שמסרו לנו את הרכב מיד כשהוחזר ולא שמו לב) , נתנו לנו כמובן רכב אחר ופיצו אותנו במיכל דלק. 
                                    מסקנה – חוץ מהשריטות תבדקו גם את הצמיגים. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                    • אלי רון
                                      אלי רון @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13

תודה רבה.
                                      אני גם וגם, מתאר ושואל.
                                      מתאר מה נאמר לי ואילו סיפורים שמעתי.
                                      וגם שואל האם מישהו נתקל בסיפור כזה עם סיקסט.
                                      אין לי בעיה שלא יכסו שתייה/סמים/נסיעת שטח כמו שלא מכסים ריח סיגריות.
                                      אני לא מעשן, לא שותה ולא משחק סנוקר, אבל אני לא יכול להיות ערב לכך שתעוף אבן קטנה במדבר ותפגע בשמשה, זו תאונה?
                                      או שיפרצו לרכב גם אם יש בו רק מזוודות עם בגדים, זו רשלנות?

עמיחי13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • עמיחי13
                                        עמיחי13 @אלי רון נערך לאחרונה על ידי

@אלי-רון

לכל אחד יש רמה מסויימת של סיכון שהוא מוכן לקחת לעצמו, ולכן לכל אחד מתאים רמת ביטוח אחרת.

באופן אישי – אני מוכן לקחת את הסיכון שאם יקרה המקרה (הנדיר!) ותעוף אבן על השימשה – אני אשלם את ההוצאות. מדובר בסכום גבוה אבל לא כזה שיפיל אותי על הריצפה מבחינה כלכלית. אני גם מעריך שהסיכון בזה הוא קטן מאוד. לכן אני לרוב לא עושה ביטוח שמשות.

אם לכם לא יהיה שקט נפשי כל הטיול בגלל החשש, ותהיו בלחץ בגלל זה – אז לכם כדאי לכם לעשות ביטוח שמשות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                        • 1 / 1
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון