טקסס טנסי
-
שבתי להתייעץ. טיסת החזור שלנו נדחתה במס’ ימים. כעת יש לנו כ18 ימים, זוג, זוג סבים, שני קטנים (1,4). נוחתים ושבים מיוסטון. מוזיאונים פחות רלוונטים אלא אם אטרקטיביים לילדים וכמובן כל אטרקציה נחמדה. הטיול לא מותאם מראש לילדים אך יהיה באיזי. רוצים לטייל בנחת, לאכול מגוון (מקסיקני, מעושן כמובן) , קניות וגם לראות קצת פריחה..
- בכל הסיבוב המתוכנן (ניו אורלינס, ממפיס, אוסטין, סן אנטוניו) היכן כדאי להשקיע ולשהות הרבה (יחסית) והאם לשלב את נשוויל?
- האם מומלץ להתחיל עם כיון השעון או ההיפך? מיוסטון (לא מתכוונים לשהות בה בתחילה).
- ניו אורלינס עם ילדים, מספיק יום לשיטוט בעיר?
פתוחה להצעות מעבר למה שציינתי ולשינוי המסלול.. תודה (גם מראש לחתול רובוט)
-
אם תכתוב כאן את תוכנית הטיול מפורטת לפי ימים, כולל זמני נסיעה, יהיה אפשר להתייחס.
-
- נחיתה ולינה ביוסטון.
- נסיעה לכיון ושהיה בניו אורלינס – יוצא סופש (המחירים ללינה מאוד גבוהים, המלצה על אזור סמוך?) (יום 1 מלא לפחות)
- נסיעה לכיון ממפיס (המלצה ללינה בדרך אם יהיה צורך?)- שהיה בממפיס (בעקרון רק גרייסלנד)
- האם לשלב לפני או אחרי נשוויל?
- נסיעה לכיון ושהיה באוסטין (נסיעה משמעותית בלי תכנון לעצור בדאלאס אבל המלצה למיקומים אחרים לעצירה בדרך?)
- היל קאנטרי (המילטון פול, פרדריקסבורג, בנדרה, מערת נטיפים, גרונה, סן מרקוס) (1-2 ימים מלאים לפחות כולל יום לקניות)
- נסיעה לכיון ושהיה בסן אנטוניו (2 ימים מלאים לפחות)
- נסיעה ושהיה ביוסטון ו/או גלבסטון
יש לנו ימים 17 מלאים. המראה מיוסטון בערב.
לא חילקתי לפי ימים באופן וודאי, שכן כאן שאלתי, כאמור נסיעות באיזי ושילוב של טבע ועיר שיתאימו לכל המשפחה. קראתי את כל המומלץ על האזור הטקסני, תוהה האם כדאי לשלב את טנסי ומה לראות בה מלבד מה שציינתי (כלומר על הדרך).
תודה למסייעים
-
אני מסתכל על המסלול שלך, וקצת מקבל סיחרור. ואתה עוד רשמת שרוצים לטייל בנחת. אני בספק אם שילוב של טנסי, ממפיס או נאשוויל, יכול להשתלב כאן.
הנה כמה עוגנים:
ניו אורלינס “שווה” יומיים במינימום. האזור שמסביב לניו אורלינס לפחות עוד יום. זה כמובן לא טיול בנחת, אלא 3 ימי טיול אינטנסיביים
את יוסטון אני לא מכיר, אבל אפשר להניח שבעיר של 8 מיליון תושבים יש לא מעט אטרקציות… וכמובן מרכז החלל יכול לשתות לכם יום.
סן אנטוניו “שווה” יומיים. לא כולל פארקי שעשועים.
אוסטין “שווה” לפחות יום מלא
המרחב בין אוסטין לסן אנטוניו “שווה” יומיים מלאים (ללא שופינג). אולי יותר אם אתם בעניין יותר של טבע ואטרקציות. אפשר להוסיף לזה יום שופינג בסן מרקוס ועוד יום אטרקציות.
לפי הספירה הזו, כבר עומדים על 10-12 ימי טיול. תוסיף עוד לפחות יומיים או 3 על מעברים בין המקומות האלה (במיוחד כי זה טיול מעגלי) – כמה נשאר?
אם עדיין ישאר לכם זמן, כדאי “לעבות” את האזורים שכבר תהיו בהם, ולא לחפש לכבוש עוד מדינות. למשל חפש בדיווחים של נוסע מתמיד על הסכרים ליד אוסטין. חפש דיווחים על קורפוס קריסטי, או דאלאס. אפשר את האזורים שקרובים למפרץ מקסיקו – למשל Battleship Texas. אפשר גם יעדים בלואיזיאנה – באטון רוז, לאפאייט או אולי אייברי איילנד (מקום ייצור הטבסקו).
-
קראי את הדיווח מהשטח שלי, שנמצא בדרך כלל בעמוד הראשון, מכיוון שאני מעדכן אותו כמעט כל יום.
על בנדרה אפשר לוותר.
בריכת המילטון מעניינת ומיוחדת. לא היינו בה בגלל בעיית נגישות. בדקי באתר שלהם אם הנגישות מתאימה למבוגרים שבחבורה.
11 דולר כניסה לאדם, בהזמנה מראש בלבד, בלי אפשרות ביטול. בנוסף, 15 דולר חניה לרכב.
תודה לעמיחי על ההפניה לשרשור שלי.
-
נוסע מתמיד- קראתי את כל מה שכתבת עד כה, לכן אגב החלטתי להתייעץ בנושא.
אשמח לעוד חידודים לגבי אוסטין עצמה. על בנדרה ויתרתי ברגע שקראתי את שכתבת עליה.
כעת אתם בסן אנטוניו- האם היו עצירות נוספות בין אוסטין אליה, מלבד בנדרה וניו בראונפלס? כל המלצה תתקבל בברכה.
עמיחי, ציינת את הערים בסמוך לניו אורלינס, יש מה לעשות בהן? כנראה נלון בבוטאן רוז’ כדי לחסוך גם בעלויות כיון שניו אורלינס מאוד יקרה בתקופה שחיפשתי (שבוע הבא בעצם...), מה זה “טיול מסביב לניו אורלינס” שהוא שווה ליום אחד כביכול?
-
-
מה הכוונה שתלונו בבאטון רוז’ בשביל לטייל בניו אורלינס? מדובר ביותר משעתיים נסיעה לכל כיוון!
אז בניו אורלינס הייתי כבר לפני הרבה שנים. סה”כ טיילתי נטו בעיר מעל 3 ימים (שהתחלקו על שבוע ברוטו). אם היה לי עוד זמן היו לי עוד דברים לראות.
יום אחד היה לי לטייל בסביבה – ביקרתי בבית אחוזה-חווה דרומי טיפוסי שמוקף בשדות של קני סוכר, ושבעבר עבדו שם העבדים. אאלט זה היה Whitney Plantation. עשינו שייט ביצות לאזורי התנינים – אאלט זה היה Cajun Pride Swamp Tours. וכמובר נסיעה על הגשר המטורף על אגם פונטצ’רטריין – גשר אינסופי. זה רק דוגמית ליום טיול מסביב לניו אורלינס
אולי גם יעזור לך הבלוג הזה:
-
-
מיותר לגמרי לנסוע בימים אלו לנשוויל. קר מדיי. אשוויל סתם עיר לטעמי. סמוקיז קר מדיי.