ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך להגיע ל babele עם קבוצה גדולה?

פורום אירופה
    סינאיה רומניה
    4
    10
    1056
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • krrinat
      krrinat נערך לאחרונה על ידי krrinat

שלום לכולם,

לאחר שעות של חפירה פה באתר ובמקומות אחרים עדיים לא כל כך ברורות לי האפשרויות של ההגעה ל babele.

אני מוציאה קבוצה של 100 איש לרומניה ביולי -גילאים שונים ורמת כושר מגוונת ביותר, וממש חשוב לי להגיע לשם עם הקבוצה.

אשמח לשמוע מכם מהי הדרך הכי טובה לעשות זאת (אפשרי לפצל את הקבוצה ולהגיע במספר דרכים שונות).

מה שידוע לי כרגע זה:

א. הרכבל מבושטאני – לא מתאים לעלייה של 100 איש, המון זמן. אפשרי לעלות רק אלו שמתקשים בהליכה.

ב. נסיעה בג’יפים עד לאיזושהי נקודה ומשם הליכה – כמה הליכה? מהי רמת הקושי? האם לדעתכם אפשר לסמוך על כמות ג’יפים שתתאים לקבוצה גדולה?

ג. ראיתי שיש רכבל ממלון pestera – האם הוא בשימוש? ניתן להגיע איתו ל babele? ואיך בכלל מגיעים למלון?

ד. נסיעה באוטובוס מסינאיה ועד למלון pestera או עד לנקודת העצירה של הג’יפים שמגיעים מבושטאני אפשרית?

אני יודעת שאלו המון שאלות אבל ממש ממש אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה מראש!

רינת.

יונית Sailor אילן Ilan 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית @krrinat נערך לאחרונה על ידי

@krrinat

לא מכירה את היעד והאפשרויות

אבל 100 איש זה לא משפחה ולא זוג

מציעה מאד לבנות מסלול עם אופרטור תיירות מקומי שיתן לך מענה לכל הסוגיות, יקח אחריות, ויוביל את הקבוצה

לא על בסיס תשובות של חברים או מכרים.

krrinat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Sailor
          Sailor @krrinat נערך לאחרונה על ידי

@krrinat

בבושטן זאת אולי בעיה, אבל בסינאיה יש מיניבוסים שמגיעים עד תחנת הרכבל העליונה.

עם שרות תיירות מקומי ודאי לא תהיה בעיה לארגן נסיעה כזו.

• krrinat
            krrinat @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

בוודאי שיש לנו סוכנות שמארגנת לנו את הטיול אבל רציתי לשמוע רעיונות יצירתיים גם פה..

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • krrinat
              krrinat @Sailor נערך לאחרונה על ידי

@Sailor

בסינאיה הבנתי שאפשר לעלות עם כל הקבוצה ברכבל.. לא ככה?

Sailor אילן Ilan 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • Sailor
                Sailor @krrinat נערך לאחרונה על ידי

@krrinat

כשהייתי בסינאיה הרכבל היה מושבת.

בעלת הצימר התקשרה לשריין לי מקום במיניבוס שעצר לי ליד ביתה, ברחוב בו עולים לתחנת הרכבל, כך שלא ראיתי את הקרונית מבפנים.

אבל לפי מה שנראה מבחוץ, לא נראה לי שנכנסים 100 אנשים.

• krrinat
                  krrinat @Sailor נערך לאחרונה על ידי

@Sailor

ברור שלא כולם יחד.. כמה נגלות וכולם למעלה.

• אילן Ilan
                    אילן Ilan @krrinat נערך לאחרונה על ידי

@krrinat

לאחר שעות של חפירה פה באתר ובמקומות אחרים עדיים לא כל כך ברורות לי האפשרויות של ההגעה ל babele.

- לא מבין למה לא ברור לך, יש המון מידע באתר !

אני מוציאה קבוצה של 100 איש לרומניה ביולי -גילאים שונים ורמת כושר מגוונת ביותר, וממש חשוב לי להגיע לשם עם הקבוצה.

- מבין שהם שומרי שבת ולא טרקיסטים ? אם רוצים קצת לצעוד לנעול נעלים מתאימות !

אשמח לשמוע מכם מהי הדרך הכי טובה לעשות זאת (אפשרי לפצל את הקבוצה ולהגיע במספר דרכים שונות).

מה שידוע לי כרגע זה:

א. הרכבל מבושטאני – לא מתאים לעלייה של 100 איש, המון זמן. אפשרי לעלות רק אלו שמתקשים בהליכה.

- הרכבל הוחזר לפעולה אחרי  שיפוץ בעשירי לאוגובט 2018, לאחר התאונה שקרתה כש הוא לא נעצר בזמן ופגע במבנה התחנה . בתא נכנסים כ-24 נוסים והנסיעה כ – 12 דקות . לעלות את כל הקבוצה יקח כמעט שעה, במקרה שתיהיו יחידים בתור, אם לאו צריך להמתין בהתאם לאורך התור .

ב. נסיעה בג’יפים עד לאיזושהי נקודה ומשם הליכה – כמה הליכה? מהי רמת הקושי? האם לדעתכם אפשר לסמוך על כמות ג’יפים שתתאים לקבוצה גדולה?

- מול תחנת הרכבל בבושטני ממתינים כמה ג’יפים שיקחו אותכם עד קומפלקס PIATRA ARSA ומשם הליכה של כשעה וחצי עד BABELE . הג’יפים יכולים לקחת 4-6 נוסעים  תלוי בדגם .

ג. ראיתי שיש רכבל ממלון pestera – האם הוא בשימוש? ניתן להגיע איתו ל babele? ואיך בכלל מגיעים למלון?

- בקיץ אפשר להגיע גם עם אוטובוס עד תחנת הרכבל PESTERA שליד מלון PESTERA . הנסיעה די קשה ונדרש נהג מיומן . בקיץ 2016 לנו במלון והנסיעה למעלה הייתה מאתגרת הואיל ונוסעים ליד התהום . רכבל PESTERA – BABELE בשיפוצים ולא ידוע מועד הסיום שלהם . שני הרכבלים בבעלות חברה פרטית שלא מספקת מידע וגם לא כל כך מתחזקת אותם . בשרותים שבתחנת BABELE שפכו מים מבקבוק לאחר כל שימוש .

ד. נסיעה באוטובוס מסינאיה ועד למלון pestera או עד לנקודת העצירה של הג’יפים שמגיעים מבושטאני אפשרית?

- כן, אפשרי !

• אילן Ilan
                      אילן Ilan @krrinat נערך לאחרונה על ידי

@krrinat

- בסינאיה שתי מערכות רכבלים שמעלים נוסעים עד מרומי ההר .

א. מערכת TELECABINA הדומה למערכת בבושטני שמעלה מסינאיה עד COTA 1400 ומקטע שני מ- COTA 1400 עד COTA 2000 .  ה-TELECABINA לא פועלת בימי שני לצורכי תחזוקה . מסינאיה עד COTA 1400 ניתן להגיע עם רכב. הגענו עד שם ועצרנו קפה במלון COTA 1400 . 

ב. מערכת GONDOLA / TELEGONDOLA עם תאים לשמונה נוסעים בדומה לכדורים בסטלה מאריס אצלנו . המקטע הראשון עד COTA 1400 הוקם לפני כ – 12 שנה והמקטע השני מ- COTA 1400 עד COTA 2000 הוקם לפני כשלוש שנים .  הספק המערכת כ- 1500 נוסעים בשעה . ניתן להגיע רגלית בתחנת הרכבל COTA 2000  ל- BABELE במסלול של כשעתיים, תלוי בכושר הגופני . המסלול עובר בדרך ל – PIATRA ARSA .

- המידע ש- sailor מסר לא מסתדר עם הידוע לי . תחנת COTA 2000 נמצאת בשמורת טבע בה כניסת הרכבים אסורה. לכן הג’יפים עולים עד PIATRA ARSA ולא עד BABELE .

קרון  הטלהקאבינה לפני עגינה בתחנת BABELE

תא TELEGONDOLA בפיאטרה נאמץ להמחשה .

• krrinat
                        krrinat @אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

@אילן-Ilan

תודה רבה אילן, עזרת לי מאוד!

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון