סיכום עונה
-
אז מה היה לנו?
- גם לופטהנזה מפשלים בזמני ההמראה והנחיתה (פעמיים בעונה!!!). מצד שני, הוספת הסקי להזמנה קלה ונוחה בהרבה.
- הבריכה החיצונית בתרמה של בד הופגסטיין מצויינת, למי שמעוניין לא לוותר על האימון השבועי. יותר ריק מהבריכה “שלי” בשש בבוקר ואין את האלה ששוחים בסגנון צב הפוך.
- הגונדולה החדשה (למעשה – כל המבנה החדש) בבד הופגסטיין מצויינת.
- לא כל קייזרשמרן באותה רמה.
- הגלישה מאלפנדורף עד פלכאו עם ה G Link נחמדה. כשיחברו את פלכאו עם פלכאווינקל – בכלל תהיה חגיגה בסנוקר.
- רצוי להמנע מהמדרונות הפונים דרומה בזלבך. הם כמו חיתולים של תינוק, בעיקר בשמש היוקדת של חודש פברואר.
- מזג האויר משוגע – ראה 6 סיפא לעיל.
- פיברברון נראית אלטרנטיבה מצויינת להתחבר לזלבך. מדרונות ארוכים וחיבור טוב לאמצע זלבך. גם גלישה נגד כיוון התנועה. גם פחות זמן בכביש המעצבן מקופשטיין.
- אחרי 45 ק”מ גלישה, גם מוגולים בינוניים בסלאש קורעים את הרגליים.
- לשתות יותר מים.
- רצוי לא להתפס על ה inside edge במסלול שטוח. זה כואב באותה מידה כמו מדרון תלול והרבה יותר פדיחה.
-
היתה לי התלבטות שם על ההר באישגל-סמנואן אם לקחת קייזרשמרן. אבל זכרתי שלא עפתי על זה בעבר ולכן דילגתי וכרסמתי את השוקולד שהבאתי בעצמי. איפה הקייזרשמרן הכי מוצלח שאכלת? -
שלושים שנה, לך תזכור.
השנה אכלתי אחד מוצלח ביריד האוכל שיש כל יום חמישי בערב בכיכר של בד הופגסטיין. הכינו במקום מול עינינו. פעם קיבלתי מקפוא במסעדה בווגריין, שזה השיא השלילי.
-
-
זו מסעדת שף. לא חוכמה.
-
-
-
-
שורץץץץץ
איזו התקמבקות. מזל שיש מישהי שמספרת לי עליך מדי פעם…. -
ואחרי שעשיתי השתלמות אופ-פיסט, רצוי שזה יהיה איתי...