סוצ'י
-
תודה על התשובה.פשוט אשכיר לוקר למעלה.
-
אני מניח שמדובר בגונדולה בה שמים רק את המגלשיים בחריצים שעל דלת הגונדולה.
לא מבין למה את כל כך חוששת מזה. לדעתי זה אפילו יותר נוח, יושבים בכיף בתוך הגונדולה רק עם המקלות.
-
אנסה לעשות את זה זה גם נורא תלוי מה מהירות הגונדולה.אני תמיד חוששת לא להספיק לעשות הכל גם לשים את הציוד וגם להכנס לגונדולה וזה סתם מרגיז אותי!
אז בשביל מה?! הרי באתי להנות לא להתעצבן.
ושנית אם יש לי לוקר למעלה בסיום יום הסקי אני פשוט מאכסנת אותו שם ויכולה לטייל בעיירה בכיף מבלי לטרוח לחזור למלון על מנת לאכסן את הציוד.הרי בסוצי זה לא סקי אין סקי אאוט.
-
חשוב מאוד שאם הלוקר שלך למעלה תבדקי תנאי מזג אויר כדי שאם במקרה ביום האחרון יש סערה וסוגרים את האתר, לא תתקעי עם ציוד למעלה על ההר. כותב מנסיון של חברים שזה קרה להם...
-
תודה אקח את זה בחשבון.השאלה היא אם אפשר להשכיר ציוד על ההר עצמו ואז לאכסן בלוקר?
-
-
יש באתרים רבים כאלה גונדולות גם באמצע אתר הסקי ולא רק בגישה אליו.
אם את עדיין דואגת שלא תספיקי לשים את המגלשים ולהיכנס, תלכי תמיד לצד שממנו הגונדולות מגיעות, ואז יהיו לך כמעט 180 מעלות שבהן הגונדולה מסתובבת לאט לאט לפני שהדלתות נסגרות.
לדעתי עוד שנה-שנתיים כבר תצחקי על זה שכל כך חששת מכאלה גונדולות.

-
יכול להיות.אבל השכרת הלוקר על ההר זה לא רק בשביל הפחדים המטופשים שלי.זה אח”כ שרוצים לטייל בעיירה אז אין צורך לחזור למלון לאחסן את הציוד הולכים בידיים פנויות.גם ככה בגלל סחיבת הציוד יש לי כל הזמן דלקות בכתף.