ברוכים הבאים לבית החדש שלנו
-
מה הקטע עם תגיות?????????????????מיותר לא?
-
לירון שלום,
ברשותך עוד שני באגונים (מעצבנים למדיי (-: לפחות אותי...) שמקשים על הקריאה הרציפה–
- החץ לירידה לסוף העמוד לא תמיד מופיע בכניסה לשרשור, אלא רק אחרי שאני קצת גולשת או גוללת את העמוד דרך ה’מעלית’. הבחנתי שיש פעמים שאני לוחצת על החץ למטה ופתאום זה מעביר אותי עמוד בשרשור (‘באג’ מתחמק, שאינו חוזר כל פעם).
- כפתור בחזרה לא מחזיר כפי שהיה בעבר לעמוד השרשורים הכולל, אלא יכול להחזיר אותי לדף אחורה באותו שרשור. לפעמים לחיצה על ה – ← בעמוד שבו כתובה כתובת האתר (ה – URL) כן מצליחה להחזיר אותי לעמוד הפורום/השרשורים הראשי, אבל לתחושתי זה לא קונסיסטנטי (גם לא בהתנהגויות בין הסלולריף במקרה שלי אייפון למחשב הנייח).
-
תודה מיכל, ייתכן שאכן מדובר בבאגים לא רציפים. אני אבקש שיבדקו את הנושא.
-
עכשיו נתקלתי בעוד בעיה (הוספות תגיות עדיין לא ידידותית..)
רציתי לשלוח קישור לסיפור טיול ישן שלי. נכנסתי לאתר “הישן” .. כשניסיתי להכנס להודעות שפרסמתי בפורום הוא הקפיץ אותי לדף הפורומים באתר החדש .
בעבר יכולתי להכנס ולדפדף בהודעות ישנות שלי.. לחפש ולמצוא את מבוקשי.
נזכרתי שיש כמה סיפורי טיול שלי שהשארתי אצלי קישורים אליהם. כך מצאתי את מבוקשי
גיליתי שמספור התגובות נעלם ומאוד מקשה להפנות שואל להודעה רלוונטית לו.
בחיפוש בפורום לא נמצא כלום. עדיין אין אפשרות חיפוש לפי שנים. חיפוש לפני שנה ומטה לא הניב שום תוצאה עם המילה פירנאים.
-
לפי דעתי לא ידידותי בעליל. הקודם היה הרבה יותר נוח לתפעול. איך אני נכנסת לפורום נורבגיה ורואה את כל ההודעות שלהם?
-
היי,
צר לנו לשמוע שאינך מוצאת את הפורום ידידותי למשתמש. אנחנו ממשיכים לעשות את מירב המאמצים לשפר את הנגישות ואת הממשק.
לגבי נורווגיה – מעולם לא היה פורום נפרד לנורווגיה אלא זה יעד שנדון במסגרת פורום אירופה.
אני מצרפת לך קישור לתוצאות החיפוש המהיר של נורווגיה בפורום, מקווה שזה יסייע לך. לקריאה לחצי כאן » -
-
תכנסי לפרופיל שלך (במחשב זה הסמליל משמאל לפעמון. יופיע לך דף חדש. יש בו סמליל כתום עם 3 נקודות אנכיות. שם תמצאי הגדרות…
פעם היה ניתן לקבל התראה רק להודעות מסוימות לפי בחירה שלנו . כיום אני לא אפשרות כזו.
-
היי לירון,האם “חסום משתמש” עובד?
אם כן, האם חוסם רק הודעות פרטיות מהמשתמש החסום או שחוסם גם את האפשרות של המשתמש החסום להגיב להודעותיי בפורומים?
-
היי לירון,
מצטרפת לשאלה, האם נשמרו החסומים שהיו במערכת הקודמת?
ואם ניתן עדיין לחסום משתמש מצפייה שלי בהודעות שלו, כמו שהיה קודם…
ומה בנוגע לעריכה, יש אפשרות לראות את הסטוריית העריכה ליתר הגולשים, ביקשנו לבטל את האפשרות הזו… לא עקבתי אם זה סודר..
תודה
-
@לִי
בוקר טוב לי,
ישנן שתי סוגי חסימות:
- חסימת משתמש מהפורום – גולש שייחסם לא יוכל להגיב או לקרוא הודעות.
- חסימת משתמש מהאתר – הגולש לא יוכל להגיב או לכתוב תוכן גולשים חדש (טיפים, בלוגים, תגובות).
לגבי היסטוריית עריכה, בדקתי כעת כמשתמש רגיל ואינני רואה את היסטוריית העריכה של הודעות בפרופיל שלך, רק את ההודעות האחרונות שהגבת להן.
יש לך דוגמה עבורי?
תודה,
לירון
-
היי לירון
תודה על המענה המהיר.
התכוונתי לחסימה אחרת, שרק אני יכולה לקבוע לא לראות הודעות של גולש מסויים… במידה ואבחר בכך. כמו שהיה קודם…
לגבי הדוגמא של הודעה שערכתי, אחפש בהמשך.
תודה רבה -
@לִי
את בהחלט יכולה לחסום משתמש ואז הוא לא יראה את ההודעות שלך
תיכנסי לפרופיל הגולש שאותו את מעוניינת לחסום ולחצי על “חסום משתמש”
-
לא מצליחה להעלות שאלה לפורום .קופץ חלון שאני לא יכולה להתחבר לגרסת הבטא. כיצד ניתן לפתור את העניין?
-
לירון תודה
וזה פועל גם הפוך?
כלומר, שיהיה לי סימון שהגולש המסויים חסום אצלי, כמו שהיה פעם, הודעות שכתב – ייראו אצלי במצב “סגור”? -
האם ניסית להתחבר בנייד או במחשב נייח?
-
בוקר טוב.
אני עדיין לא יכולה למצוא הודעות קודמות שלי. כשאני מנסה להכנס באתר הישן להודעות שלי זה מקפיץ אותי לדף הראשי החדש של הפורומים.
-
היי לירון
במתכונת החדשה, לא רואה שהחזרתם את “החתימה” עם קישור לבלוג האישי בלמטייל, למי שמעוניין..
נשמח אם תוחזר האופציה הזו.
תודה
-
נשברתי. שוב לא רשמתי לי קישור . לא דמינתי לי שלא אוכל למצוא בחיפוש בפורום החדש שרשור די טרי.
חיפוש : ליסבון
סימנתי פורום אירופה. רשמתי שם משתמש. רשמתי תגית. ניסיתי פורטוגל , ליסבון, גם בלי תגיות לא עזר.
חדש מ חודש. נסיתי תגובות וניסיתי הודעות. לא מוצא.
כשלא רשמתי תאריך למרות שצינתי סדר יורד קיבלתי שטויות (בודפשט)משנת 2008, 2015. בקיצור הזוי .
למזלי זה שרשור מספיק טרי כך שלאחר דפדוף מצאתי.
מקוה למצוא את השרשור להודעתי על פורטו
-
כשיטה- את תמיד יכולה להיכנס לכרטיס של עצמך ולראות את הפרסומים שלך (שאלות ותשובות) וככה להגיע.