10 ימים בהונג קונג באוגוסט
-
שלום,
אני אשתי והתינוקת (שנה ו3 חודשים) טסים להונג קונג בסוף אוגוסט ל10 ימים מלאים. באיזו מדינה נוספת הייתם ממליצים לבקר למשך כ-4 לילות?
יש לציין כי הילדה שלי הייתה איתנו כבר בתאילנד במרץ למשך שבועיים והייתה מאד נוחה.
-
אני מקווה שאתה סבבה עם סאונת זיעה.
אתה טס מיוזמתך להונג קונג באוגוסט?
או שזה בדרך לאיפשהו?
-
האמת היא שזה ביוזמתי. התכנון בהתחלה היה ללכת לסינגפור ועל הדרך ראיתי טיסה זולה יחסית עם אל על אז סגרתי.
עד כדי כך הלחות שם נוראית באוגוסט? ואם אתה במקומי, לאן היית לוקח טיסת המשך?
עוד לא סגרתי שום דבר, ככה שמבחינתי הכל פתוח.
-
לדעתי הונג קונג נפלאה בכל מזג אוויר. אמנם באוגוסט לא הייתי, אבל בסוף יוני היה חם ולח ודביק ומגעיל ולפעמים גם גשום מאוד, והייתי מוכן לחזור לשם בכל רגע נתון.
-
אני ממש לא אוהב לחות קיצונית כמו של הונג קונג וסינגפור באוגוסט. בנובמבר דצמבר הן שתיהן הרבה יותר נסבלות.
לא מספיק מכיר את סין אבל הייתי ממשיך לאנשהו באופן אישי
-
העניין הוא שגם טייוואן וסינגפור לחות וחמות באופן מגעיל באוגוסט. דמיין תל אביב באוגוסט ותכפיל.
-
לא מכיר מדינה אחת במזרח שהיא לא חמה ולחה. גם סין על כמעט כל יעדיה לחה וחמה.
זה בהחלט פחות נעים מחודשי האביב או הסתיו, וצריך לתכנן את הטיול בצורה קצת אחרת בהתחשב במזג האוויר, אבל לא חושב שזה אמור למנוע הגעה ליעדים אלו. במיוחד שמה לעשות, יולי/אוגוסט אלו חודשי חופשת הקיץ בארץ להרבה ישראלים זה הזמן הנוח לטייל.
בשביל לדעת לאן לקחת טיסת המשך, השאלה מה אתם מחפשים? חופשת בטן גב? חופשה בעיר אסיאתית? חופשה באזורי הכפר?
-
מקאו או משהו מסין -
פיליפינים!!! לבחור איזה ריזורט בטן גב מפנק.
טוקיו מהממת, יש דיסני ( טוב, גם בהונג קונג אבל קטן).
אולי דה נהג בויאטנם, צריך ויזה, ושוב בטן גב..
-
גם הפיליפינים וגם טוקיו ממש לא נעימים יותר מהונג קונג מבחינת מזג האויר ביולי. חם, מהביל ולח מאוד עם סיכויים גבוהים לגשם.
-
הייתי בהונג קונג בסוף אוגוסט, היה חם, היה לח אבל היה נסבל לגמרי.
בכל מקרה ממליץ לבלות 5 ימים בהונג קונג ועוד 5 ימים בטיוואן/ גווילין.
-
10 ימים בהונגקונג?, אם אתה לא ממש חולה קניות , אז בספק אם יש מה לעשות שם 5 ימים.
לגיוון, סע יום אחד למקאו, שינוי מרענן
מייק
-
תן לי עשרה ימים בהונג קונג בכל רגע נתון ולא אספיק חצי ממה שתיכננתי, ואני לא חובב שופינג גדול. מה שכן, בהחלט כדאי לקפוץ למקאו – לדעתי, לפחות ללילה אחד.