GRAND TETON ויילוסטון
-
שלום לפורום
1. היכן כדאי לישון עבור טיול בגרנד טיטון? (בגקסון המחירים מתחילים ב 260 $ ללילה)
2. ביילוסטון אנחנו מזמינים 4 לילות. נכון שכולם יהיו באותו המקום? או שיש צורך לפצל
3. ביומסמיטי- פיצלנו שינה : לילה אחד בממות, ושני לילות באזור angels camp / האם התכנון נכון? או שעדיף לרכז לילות במיקום אחד?
תודה
-
@יעל9999 אמר:
angels camp
אנג’לס קמפ – אמנם מחירי המלונות שם זולים מאוד, אבל הבעיה היא שזמן הנסיעה משם ליוסמיטי הוא כשעתיים.
-
גקסון - אנחנו לנו ב ranch inn. דרך hotels ושאר אתרים מחיר ללילה היה 250$ וצפונה, בהתקשרות ישירה עם המקום 150$ אז שווה לבדוק
ילוסטון- אם ישנים בפארק עצמו אז ממליץ לפצל (או לרכז באזור הקניון). אם ישנים מחוץ לפארק אז כנראה עדיף לרכס בווסט ילוסטון אלא אם ממדיכים צפונה אחר כך
על ימי ילוסטון וטיטון שלנו אפשר לקרוא כאן (בפוסט הראשון על ילוסטון יש הסבר על חלוקת השינה שלנו)
-
יעל
לגבי יוסימיטי
לילה אחד בממות זה בסדר (אני מבין שאתם נכנסים מטיוגה).
שני לילות הבאים הייתי מנסה להזמין בוואלי או כמה שיותר קרוב בתוך הפארק.
הנסיעה מאנגלס קמפ וחזרה יכולה לגמור לכם חצי יום בתקופה עמוסה.
זה כייף גדול להתעורר בוואלי ולהתחיל את היום בלי נסיעות מוגזמות ותורים בכניסה לפארק.
היום מממות מזרחה הוא יום ארוך גם כן כך שאם תמצאו מקום בcrane flat אז גם טוב לשני לילות.
עדיף בוואלי אם זה ביקור ראשון ורוצים למקסם טיול בפארק עם פחות נסיעות
-
תודה
-
אין הרבה חלופות ללינה בג’קסון או בתוך הפארק (יש לודג’ ליד אגם ג’קסון) לצורך הביקור בגרנד טטון, כאשר מדברים על מלון. יש עירות רחוקות יותר בהן ניתן ללון בעלות נמוכה יותר. השאלה אם מוכנים לנסוע שעה עד לפארק. שתי עירות כאלו הן DuBois בוויומינג ו- Drigs באידהו. בשניה אני לנתי בלילה הראשון של ביקורי הראשון בגרנד טטון. הגעתי לשם משום שלא הזמנתי מקום לינה מראש בג’קסון ובמלון שם שלחו אותי ל- Drigs.לגבי ילוסטון, אין חובה לפצל לינות, אבל צריך לקחת בחשבון שיש צורך בנסיעות יחסית ארוכות לחלקים יותר מרוחקים מהפארק. מקומות הלינה האפשריים הם לודג’ים בפארק (יש מספר לודג’ים בכל חלקי הפארק), העירה ווסט ילוסטון והעירונת Gardiner הצמודה לכניסה הצפונית לפארק. מנסיון, הלינה ב- Gardiner זולה יותר מאשר בווסט ילוסטון. אני לנתי ב- Comfort Inn ב- Gardiner בשני ביקורים בפארק.
-
בגרנד טיטון – תבדקו בלייק ג’קסון לודג’ או באזור Moran. יש גם שני מקומות לינה נוספים באמצע הדרך בין גרנד טיטון לילוסטון.
בילוסטון – תלוי איפה הלינה. אם זה בווסט ילוסטון אפשר בהחלט לישון שם בכל הלילות. כנ”ל אם זה באחד מהלודג’ים בתוך הפארק (אמנם לא ישנו בתוך הפארק אבל קניון לדעתי הכי מוצלח מכל הבחינות – אוכל, מחיר, מיקום וכו’, גם האגם וגם אולד פיית’פול במיקום טוב מאוד, החלק הצפוני קצת יותר מגביל אז לא הייתי שש לישון בגרדינר נניח). -
תודה רבה