ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

campground מומלץ ביוסמיטי

פורום צפון אמריקה
    השכרת רכב יוסמיטי פארק יוסמיטי קליפורניה קרוואן
    4
    7
    789
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • noamm31
      noamm31 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם.

אנחנו זוג שמתכננים לטייל שלושה ימים ביוסמיטי באמצע סמפטמבר.

הבנו שיש צורך להזמין מקום ב-campgrounds מראש (עכשיו), ואנחנו מתלבטים בין האתרים שנמצאים בעמק – north pines, lower pines או upper pines.

מישהו היה ויכול להמליץ על אחד מהם (או אפילו על Site ספציפי שהמיקום שלו טוב) ?

תודה מראש!

dregev03 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dregev03
        dregev03 @noamm31 נערך לאחרונה על ידי

@noamm31

אם באמת כולם פנויים בתאריכים שלכם, אז כדאי שתבחרו לפי המחיר והתנאים המעט שונים בין הקמפסייטס שמתאימים לכם.

אין משמעויות מרחיקות לכת למיקום של אחד ביחס לשני כי כולם קרובים מאוד לנהיגה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Sharon_3305670
          Sharon_3305670 נערך לאחרונה על ידי

היינו ב upper pines בספטמבר לפני שנתיים. אנחנו היינו עם קראוון. היה ממש קפוא בלילה ואני זוכרת שריחמתי על השוהים באוהלים. תצטיידו בהתאם. האתר מאוד בסיסי. אין תאורה וכו (טבע..) המיקום מצויין מרחק הליכה מתחילת מסלולים. אין משמעות ממש לסייט ספציפי… אגב המקלחות רחוקות ובתשלום. לא יודעת איך זה ב2 האתרים האחרים של הקמפינג.
          • dregev03
            dregev03 @Sharon_3305670 נערך לאחרונה על ידי dregev03

@Sharon_3305670

אז אנחנו כנראה לא היינו בUPPER PINES בתחילת ספטמבר 2017 כי לא זוכר ששילמנו למקלחות אבל היינו בשני SITES שונים בוואלי יומיים + יומיים כי פשוט לא היה מקום. הזול בינהם היה כנראה בhouse keeping עם 3 מיטות קומותיים מן אוהל עם 3 קירות בנויים וכניסה וגג מברזנט. לא זכור לי שהיה קר. השני היה נדמה לי באחד הpines מן חדרים יבילים מוגבהים זוגיים.

כאמור המיקום לא ממש משנה וגם בחצי פתוח היה בסדר גמור בלילה.  ביום היה ממש חם בוואלי ופשוט עלינו 4 ימים לחלקים הגבוהים והקרירים של הפארק למרות הנסיעות הארוכות

תמיד צריך לבדוק טמפרטורות בלילה ולהיערך בהתאם

בפסח היינו בירדן בטיול שבדרך כלל לא קר בו והמדריך המליץ על ביגוד קל אבל הצצה בטמפרטורות הצפויות ללילה הראשון גילתה שיהיה הרבה יותר קר מסתם קריר ולמזלנו התאמנו את הציוד שהבאנו ברגע האחרון

Sharon_3305670 מני א 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Sharon_3305670
              Sharon_3305670 @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

אז בוא אני אספר לך שבאמצע ספטמבר היתה שם סופה, כולל שלג בכל איזור טולומי מדווז... והיה קפוא בלילה. אני לא ראיתי את כל סוגי המגורים שאתה מדבר עליהם, אלא רק אנשים שבאו עם אוהלים שלהם מהבית. 

• מני א
                מני א @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

היי, 

אני מתכנן להיות ביוסמיטי וואלי ולישון ב Housekeeping Camp Standard Unit.

לפי התיאור באתר של המקום זה דומה מאוד למה שאתה כותב. 3 קירות מסביב וגג ברזנט +ווילון ברזנט בכניסה. 

אני חושש שיהיה קר (במיוחד לאשתי) ולכן אשמח ייעוץ האם זה כדאי או שעדיף להתרחק למלון מחוץ לפארק (ע”פ הנתונים בגוגל map מרחק של שעה ו45 דקות נסיעה).

ההבדל במחיר הוא זניח יחסית (בערך 150 דולר).

השאלה היא האם התנאים בקמפ הם סבירים (לאנשים שרגילים למלונות סבירים בדר”כ). 

בקיצור, כמה כדאי להקריב בשביל לישון קרוב לאתרים (וכמה זה באמת קרוב) ולא לישון כמו בני אדם במלון מרוחק?

• dregev03
                  dregev03 @מני א נערך לאחרונה על ידי

@מני-א

הקמפ לא דומה בכלום למלון חוץ מאולי במחיר. 

הוא נותן חוויה אחרת לגמרי ואולי לא מתאימה לכולם. 

לגבי קור זה תלוי באיזה חודש כמובן. 

יש גם מלונות יקרים בוואלי ולא יודע אם יהיו פנויים. 

לא הייתי סומך על גוגל מפס אבל אפילו אם זה שעה ארבעים לכל כיוון בזמן שאתה תהיה שם(תלוי בעונה וביום בשבוע) זה זמן לא מבוטל. 

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון