ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עלות יומית ממוצעת לתרמילאי באזור ניו אינגלנד ומקומות מומלצים

פורום צפון אמריקה
    ניו אינגלנד קונטיקט
    6
    8
    769
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Itay a
      Itay a נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני טס בקרוב להדריך במחנה קיץ באזור ניו אינגלנד. לאחר המחנה אני מתכוון לטייל באזור (לתקופת זמן לא מוגדרת).

רציתי לדעת מה העלות היומית הממוצעת שאני צריך לצפות לה? (מטייל לבד, מחיר טיסות לא רלוונטי- גם בלי טיסות פנימיות, לא מתכנן לבזבז יותר מדי על קניות וככה”נ אשן בהוסטלים).

בנוסף האם התחבורה הציבורית נוחה באזור והאם יש מקומות שמומלץ מאוד להגיע אליהם? (עדיף מקומות ידידותיים לתרמילאים).

קשה לתכנן מסלול בארה”ב כי יש כל כך הרבה מה לראות והכל יפה, אז אשמח מאוד לתגובות והמלצות על מקומות שיעזרו לי לגבש את התוכניות שלי.

בנוסף חשוב לציין שאני מטייל לבד נכון לעכשיו עד שאמצע פרטנר חביב במחנה אז אשמח להמלצות שמיועדות בעיקר למטיילים סולו. המחנה שלי בקונטיקט.

תודה רבה לעונים ושיהיה שבוע טוב.

galialon mayank ramiav1 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • galialon
        galialon @Itay a נערך לאחרונה על ידי

@Itay-a

התחבורה הציבורית ככה ככה. כלומר יש, ואפשר להסתדר איתה בגדול, אבל היא לא תמיד תביא אותך למקומות המעניינים לטייל בהם, ולא בהכרח בשעות הנוחות לך. ככה שאם אתה מתכנן להתבסס על תחבורה ציבורית, זה מגביל את אפשרויות הטיול ודורש הכנה מראש. מצד שני, אובר יכול להיות פתרון טוב ונוח (אבל גם יקר יחסית).  המחירים של אוטובוסים ורכבות אינם קבועים, אלא תלויים בשעה.

לגבי העלויות: ארוחת צהריים סבירה במסעדה יכולה לעלות 10-15 דולרים, לפעמים פחות (מקדונלדס). ארוחת ערב, הייתי אומרת 15-20 (כמובן שאפשר גם להסתפק בסנדוויץ’ מהסופר, או לחילופין להוציא 200$ במסעדת יוקרה...). אישית הייתי מקצה כ-50$ ליום לאוכל, כולל קפה ופינוקים לאורך היום, אבל נראה לי שאפשר להסתדר גם בפחות. בנוסף לכך יש תחבורה ציבורית – שכאמור מחירה משתנה, לינה (אין לי מושג כמה יעלה בהוסטלים, אבל זה קל יחסית לברר) ולפעמים כל מיני אטרקציות שעולות כסף – תלוי באופי הטיול, אז קצת קשה להעריך.

מתישהו לאורך הטיול, הייתי מנסה להגיע לבוסטון לכמה ימים (ואולי לישון מחוץ לבוסטון כדי לצמצם עלויות). זו עיר ממש כיפית בעיני, במיוחד בקיץ, ויש בה הרבה מה לראות. לטיולי טבע, ניו המפשייר נשמעת לי כמו יעד שווה (לא הייתי).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • mayank
          mayank @Itay a נערך לאחרונה על ידי

@Itay-a אמר:

בנוסף האם התחבורה הציבורית נוחה באזור והאם יש מקומות שמומלץ מאוד להגיע אליהם? (עדיף מקומות ידידותיים לתרמילאים). קשה לתכנן מסלול בארה”ב כי יש כל כך הרבה מה לראות והכל יפה, אז אשמח מאוד לתגובות והמלצות על מקומות שיעזרו לי לגבש את התוכניות שלי. בנוסף חשוב לציין שאני מטייל לבד נכון לעכשיו עד שאמצע פרטנר חביב במחנה אז אשמח להמלצות שמיועדות בעיקר למטיילים סולו. המחנה שלי בקונטיקט.

קונטיקט היא סטייט גדולה מאוד, אז מיקום קצת יותר מדי משפיע על אפשרויות הטיול.

בגדול, כשמטיילים לבד באזור ניו אינגלד, האפשרויות הנוחות יותר הן הערים הגדולות בסביבה – ניו יורק ובוסטון. בשתי יש תחבורה ציבורית טובה, מגוון אפשרויות לינה ואפשרויות רבות לטיולים (בניו יורק וסביבתה, כולל אתרים שנגישים עם הרכבת של לונג איילנד או עם מטרו נורת’ אפשר לבלות שבועיים בקצב אינטנסיבי ויהיה הרבה מה לראות בכל יום). 

בניו אינגלד עצמה, אזורים של “טבע” ופארקים קצת יותר בעייתיים מבחינת נגישות בלי רכב. אפילו פארקים לאומיים (נניח קייפ קוד) יהיו מוגבלים יותר מבחינת האפשרויות בלי רכב, ולא יודע עד כמה נוח וריאלי להסתמך על תחבורה ציבורית שם. 

יש מקומות בהם כן אפשר להעביר יומיים, למשל באזור ניו פורט רוד איילנד או במיסטיק קונטיקט. בשתיהן יש תחבורה ציבורית לא רעה, רוב האתרים מרוכזים בסמוך זה לזה ולכל היתר אפשר להסתדר עם אובר / ליפט. 

Itay a תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Itay a
            Itay a @mayank נערך לאחרונה על ידי

@mayank 

@galialon 

קודם כל תודה רבה על התגובות,

כרגע אני כנראה אתכנן טיול ערים כי כנראה שזאת האופציה ההגיונית יותר בשבילי.

השאלה שלי לגבי התחבורה מוכוונת יותר לתנועה בין ערים ועיירות ופחות לתנועה בתוך הערים. בנוסף לא ציינתי שיש לי שבוע בניו יורק לפני המחנה (וגם כבר הייתי בניו יורק אז כנראה שאמשיך מהמחנה לכיוון אחר)

שמעתם אולי על אתרי טבע או טיולים מחוץ לעיר שיותר יתאימו למטייל כמוני? (חשבתי אולי על שיט לצפייה בלוויתנים בין היתר, האם אוגוסט חודש מתאים לכך?)

dhz אנשיםטובים mayank 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • dhz
              dhz @Itay a נערך לאחרונה על ידי

@Itay-a

ראשית לגבי עלויות האוכל, ארוחת צהריים של fast food (לאו דוקא המבורגרים.  אני אוהב לעצור בסאבווי, דוקא) תעלה יותר בכוון של $7 – $8, ובופה במסעדה סינית באיזור ה- $11 -$12.   מסכים לגבי העלות במסעדה עממית לארוחת ערב, ולכן $50 ליום נראה לי קצת מופרז (אבל זה אני).

יש תחבורה ציבורית בין ערים.  החברה בעלת הפריסה הרחבה ביותר היא Greyhound, אבל יש גם חברות נוספות המקשרות בין יעדים ספציפיים (בפורום קראתי על חברה אחרת שנותנת שירות זול בין ניו יורק לבוסטון).  שירות הרכבות קיים גם הוא, אבל הוא עולה הרבה יותר מעלות הנסיעה באוטובוס.

לגבי Greyhound, עיתוי קניית הכרטיס (כלומר, כמה זמן מראש) וגם תנאיו , אם אינני טועה (כלומר האם ניתן לבטלו או לא) ישפיעו על מחירו.  גם לשעת הנסיעה יש השפעה על המחיר.

כמובן שגם בערים הגדולות של המזרח (ניו יורק, בוסטון, וושינגטון ואני חושב שגם פילדלפיה) יש תחבורה ציבורית טובה ונוחה.  אני חושב שבערים הגדולות גם יש הוסטלים (מה שלא נכון לגבי ערים קטנות).   אני לא רואה אפשרות לטיול בטבע, למשל בהרים הלבנים, ללא רכב.  נניח שתגיע ללינקולן או ל- North Conway.  אני לא בטוח שיש לך דרך להתנייד מעיירות אלו למשל על דרך ה- Kancamagus ללא רכב.  בכל מקרה, שוה לבדוק באינטרנט אם יש דרך.

לגבי בוסטון, ניתן ללון בפרבריה, אבל שים לב שמקום הלינה יהיה קרוב לתחנה (אולי לתחנת קצה של אחד הקווים) של ה- T, ואז תוכל בקלות להכנס לעיר ולחזור ממנה.  מרכז בוסטון יקר ללינה, אבל יתכן ויש הוסטלים שבהם תוכל ללון יחסית בזול.

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים @Itay a נערך לאחרונה על ידי

@Itay-a

שים לב גם לכל העלויות הקטנות. למי שעושה טיול ב500 דולר ליום אולי הן זניחות יחסית, אבל למי שעושה טיול זול – פחות זניחות:

כביסה, ביטוח, סלולרי, קצת קניית ציוד כשצריך – נשמע זניח אבל זה יכול להגיע לכמה דולרים ליום.

עלויות של תחבורה ציבורית מקומית – ממש לא זניח. מדובר על 5 דולר ליום ויותר תלוי ביעד ובמשך הזמן)

אטרקציות יכולות להיות מאד יקרות. שייט לוויתנים למשל זה כמה עשרות דולרים. ביקור במוזיאון, תצפית, סיור או אטרקציה ברמה דומה יכולים להיות 20-30 דולר כל אחד. וודאי שיש אטרקציות יקרות בהרבה…

יש אפשרויות לטיולים מאורגנים מקומיים לחברה צעירים (לא בעברית). זה עשוי להיות מעניין, ומאפשר לראות גם דברים מחוץ לעיר. אני לא מכיר פרטים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • mayank
                  mayank @Itay a נערך לאחרונה על ידי

@Itay-a

דווקא מניו יורק יש לא מעט אופציות לטיולי טבע. 

קודם כל, אפשר לטייל בלונג איילנד יומיים-שלושה בקלות (פריפורט, Fire Island ואזור ההמפטונס – היקר להחריד – כולם נגישים באמצעות ה-LIRR, כרטיסי הרכבת אמנם לא הכי זולים אבל בהכרח affordable, ובפייר איילנד אפשר גם ללון בקמפינג למיטב זכרוני, ואולי גם יש הוסטל).

מעבר לזה, יש מסלולים וטבע באזור עמק ההדסון שנגישים עם רכבת Metro North (ויכול להיות שגם מקונטיקט). לינקים שימושיים:

https://www.thrillist.com/lifestyle/new-york/best-hikes-in-new-york-using-metro-north

https://ny.curbed.com/2017/3/20/14968916/best-hiking-trails-nyc-day-trips-car-free

אין בעיה להתנייד בין הערים הגדולות. 

• ramiav1
                    ramiav1 @Itay a נערך לאחרונה על ידי

@Itay-a

אני יכול לייעץ לך לגבי טיול שהבן שלי עשה אחרי הדרכה במחנה קיץ ,

הוא התמקד בטיול עירוני , בערים : וושינגטון , פילדלפיה , ניו יורק , בוסטון , הוא ישן באכסניות שהוא מצא דרך האתר hostelworld , באכסניות הוא ישן בדורמס וככה הוא הכיר שותפים לטיול המקומי . בין הערים הוא דילג באוטובוסים , 

הבעיה העיקרית שלו הייתה סיום הויזה למחנה , ויזת חלופי תרבויות , ומעבר לויזת תייר , הוא נסע עם חבר מהמושב לניאגרה פולס עבר לצד הקנדי ונכנס בויזת תייר , לכן שים לב לתאריך סיום הויזה שתקבל .

אני לא יודע לאיזה מחנה אתה נוסע , אבל במחנה שהייתי , היו אנשים מכל קצוות ארצות הברית שרובם הגיעו עם הרכב הפרטי שלהם , ומדריכים מהמחנה לקחו איתם טרמפ .

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון