מה עדיף?
-
ימים חמישי ושבת נבחרו לפארקים בלוס אנג’לס.
האם עדיף חמישי יוניברסל (כולנו זוג+3 מתבגרים) ושבת דיסנילד (רק הבנות גילאי 20,16)?
או להפוך את הימים?
ביום שהבנות בדיסנילנד מה הייתם מציעים לנו לעשות(זוג+ בן 22)?
תודה וחג שמח,
שלומית
-
אני חושב שגם הגדולים יכולים להנות בדיסניואפשר גם לשקול את קליפורניה אדוונצר שהוא כביכול טיפה פחות ילדותי
בכל מקרה כדי להמליץ מה לעשות בזמן הזה צריך להבין מה ואיפה אתם עושים כל שאר הטיול…
לגבי מה בחמישי ומה בשבת, זה תלוי גם בתאריכים המדוייקים, וגם מאיפה מגיעים ולאן ממשיכים. אם מגיעים מסן פרנסיסקו וממשיכים לסן דייגו, להתחיל ביוניברסל מאד הגיוני בלי קשר לעומסים, ולהיפך
-
האם אתם מוותרים על דיסני כי כבר הייתם בו בעבר? אם לא בקרתם מעולם בדיסני, לא כדאי לוותר.
-
מגיעים ב 24.7 ללוס אנג’לס מכביש 1 (לפני זה סן פרנסיסקו ויוסמיטי)
לנים 5 לילות באיזור הרדונדו ביץ (שיקולי מנוחה- רוב הטיול מחליפים לינות כמעט כל יום)
יום חמישי 25.7 מתוכנן יוניברסל- האם להחליף לדיסני?
יום שישי 26.7 הוליווד, דאון טאון
יום שבת 27.7 דיסני -רק הבנות (היינו בפריז מספיק לנו. הבנות מעוניינות בדמויות יותר מהמתקנים)- מה כדאי לבוגרים?
יום ראשון 28.7 וניס, סנטה מוניקה, בברלי
יום שני 29.7 נסיעה לוגאס בדרך אווטלט
-
איך תכננתם את זה לוגיסטית?
לשים את הבנות בדיסני, לטייל עצמאית ואז לאסוף אותן בלילה? לתת לבנות לקחת אובר עצמאית לדיסני וחזרה בעוד אתם מטיילים איפה שבא לכם?
-
אם הבנות מעוניינות בדמויות גם יותר מודרניות מאשר מיקי מאוס ונסיכות, ממליצה על כרטיס הופר שיאפשר להן לבקר בשני הפארקים של דיסני כולל קפטן אמריקה החתיך במיוחד

-
-
בלי לבדוק תאריכים ספציפית. כי טכנית כולם בחופש. אבל יוניברסל פחות עמוס בדיסני בגלל שלילדים מאוד קטנים אין אפשרות לעלות שם כמעט על כלום.. ולכן הייתי עושה את יוניברסל בשבת.
-
-
קחו בחשבון שעה עד שעה וחצי נסיעה לכל כיוון מרהיבים לצפון הוליווד.
גרוב זה סתם מרכז קניות לא זול. לא תוכנית ליום שלם.
אולפני וורנר מעולים. צריך להזמין כרטיסים מראש.
אפשר לשלב עם פארק גריפית.
עוד אופציה – לשוט לאי סנטה קתלינה. מקום מקסים ממש.
מצרפת את הבלוגים שלי על לוס אנגלס
https://zeppeltour.blogspot.com/2017/11/2.html?m=1
-
תודה רבה